Fiv in Europa (21)
Raspunsuri - Pagina 10
Avalon spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy050277 Fetelor, lamuriti-ma si pe mine cum sta treba cu raportul FSH/LH sau LH/FSH.... Am tot cautat pe internet, dar nu am gasit prea multe... La ultima dozare pe care am facut-o (imi pregatesc analizele pentru Budapesta) am avut FSH - 3,1 U/l, iar LH - 4,04 U/l. Daca fac raportul FSH/LH imi iasa 0,76, daca fac raportul LH/FSH imi iasa 1,3... Oare cum trebuie sa fie? Multumesc, |
Am dat o sursa de informare mai sus, daca nu te descurci cu traducerea, spune-mi te rog. Mie imi pare super-ok raportul tau, nu cunosc insa estradiolul. Si mai ai si un FSH f bun (cam asa il aveam eu la 31 ani, dupa care am avut chiar si aproape 11 pe la 37 ani). Ce varsta ai tu de-ti faci probleme de rezerva ovariana?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 15+
Avalon spune:
citat din mesajul lui goldi La multi ani, Kitta si Avalon ! Sa fiti fericite si implinite alaturi de bb-ii vostri, prezenti sau viitori ...Dar nu se stie niciodata cine va fi Einstein-ul FIV-urilor noastre si ne va da cheia . ... "Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !... In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza |
Multumesc pentru urari! Cred ca nu ai primit mailul meu de raspuns de acum 3 zile?
In ceea ce ma priveste am fost propriul meu Einstein, si asta e important pentru mine, prin ceea ce am trecut pana aici nici numai conteaza... spun asta chiar daca par infatuata. Mi-am gasit singura leacul, daca nu faceam heparina de capul meu INAINTE de a descoperi trombofilia, acum ma pregateam de cel de-al 6-lea fiv si cine stie la ce scor ajungeam... pentru ca de oprit nu m-as fi oprit oricum pana nu as fi descoperit. Urmatorul pas era oricum "desenat" pe hartie...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 15+
Avalon spune:
citat din mesajul lui catalina2307 A, nu ma deranjeaza. Oricum intalnirea era pentru fetele fara idoli in cautare de unu'. Catalina coltul meu de rai |
mare boier, mare caracter!
Avalon 15+
Avalon spune:
Luck, multumesc pentru urari, si voua tot binele din lume!
Ma bucur ca ai inteles ce am vrut sa punctez... dincolo de profesie suntem oameni si avem orgoliu, iar medicii au un orgoliu chiar mai mare decat noi, oamenii obsinuiti... trebuie sa ai mult tact cu ei.
Tu urmareste-ti scopul si fa histeroscopia cu el, dar evita sa-i mai ceri parerea despre fivurile facute cu altul (stii, se simt ca si cum ar fi soti inselati )
Avalon 15+
goldi spune:
"Multumesc pentru urari! Cred ca nu ai primit mailul meu de raspuns de acum 3 zile? "
Avalon !
Primit, citit, raspuns
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
pisic77 spune:
Avalon, cu intarziere, iti spun si eu La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de copiii vostri
Avalon spune:
citat din mesajul lui pisic77 Avalon, cu intarziere, iti spun si eu La multi ani, sa fiti fericiti si sa va bucurati de copiii vostri |
Multam frumos! Si voua va doresc la fel, numai bine!
Avalon 15+
pogonici1977 spune:
elenada..am vazut ca ai facut FIV in austria , la clinica . Wunschbaby Zentrum ,din Viena, zimi te rog frumos cu aproximatie macar, cat tea costat in euro procedura de la prima intalnire cu dct si pana la marea veste pe care ai avuto tinandusi testul de II liniute, excludem transportul si cazarea...te rog tare mult...zimi cat ar costa.
trebuie in toamna sa ma indrept spre o clinica.de fertlizare.si nu stiu stiu la care sa merg, inclic ori spre ungaria ori ptr austria....excludem romania..ca pana acum am fost cobaiul lor si nimic
daca mai stie cineva rog tare mult sami zica..., eventual sami recomande care clinica ar fi mai buna cea de la szaged sau cea din vienna???