Gravidutze si mamici de Cluj- 124

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

salutare si un pahar sau o sticla de ce vreti voi din partea mea ,astazi fac 11 ani de cand imi cunosc sotul

IOANA 13 pacat ca n am avut timp de povesti :(
mi l imaginez pe voinicel cum zice patu

am gasit cateva lucrusoare interesante(la Baby Expo) si i le am si luat :strampenei f buni la doar 5 lei bucata ,body la 9.5 lei buc,un rucsacel termic la 63 lei si cateva jucarii ,o sa merg si mai tarziu dupa ce se trezeste pitica
aaaa si i am mai luat un fel de plasa pt jucariile din baie ,de mult timp am tot cautat ,darrrrr o ventuza nu i buna ,sper sa mi o schimbe

frumoasa destinatie v ati ales fetelor ,Antalya ,la anul sigur vom merge si noi
GABI o sa fie ok cu drumul nu ti face griji
super ca ti aranjezi asa repede parul ,conteaza f mult ca te a tuns bine
bravo pt piticuta sa vezi ce o sa toraie intr una de acum in colo
ADA asta i doar inceputul ,e tareeeee scumpa nazdravana
NICO sanatateeee ingerahului -vb pe mess
MELI ce vaccin ii faci puiutzului ?
KATIAPAM succes cu actele ,sper sa le rezolvi repede
ANDREEA sa ma strigi daca ma vezi la Baby Expo

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=195486847
http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Sper sa ajungem si noi duminica pana la baby expo.

Am gasit pe ebay o tava de briose cu 24 de portii din silicon la 40 de ron. Intrebare pt fetele care au tavi dintr-astea: e bun pretul?

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-prevenarul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Am gasit pe ebay o tava de briose cu 24 de portii din silicon la 40 de ron. Intrebare pt fetele care au tavi dintr-astea: e bun pretul?

Stefi

Eu zic ca e foarte bun pretul, preturile in Carrefour sunt mult mai mari la tavi mult mai mici. Dar pretul total cat ajunge? (incluzand transportul)

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
ABSOLVENTE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Stefi

Maine(sambata) e ultima zi la expobaby. Pretul la tava e f. bun. Eu am dat 45 pe tava de 12 buc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Pretul e cu tot cu transport. Zice insa ca sunt minimuffins. Si cu 12 briose normale e 35 ron.

Alex, La Multi Ani in continuare. Si noi anul asta implinim 12 ani de cand suntem impreuna

Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ani, cred ca tu m-ai intrebat despre analiza aia la sange..cum ii zice...care lui Stefan i-a iesit un picut peste limita maxima.
am fost la drita, dar am uitat s aiti mai scriu. nimic deosebit, decat ca continuam cu 2 pic de vygantol, pana la 2 ani.dar, repet, la noi diferenta a fost f mica.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-ce analiza de sange?legat de vigantol?si noi am fost pe 3 picaturi pana acum, dar am zis gata, mi se pare putin aiurea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BUNA SEARA la toata lumea,am reusit sa va citesc din urma..

GABI FELICITARIIIII PT MINUNEA DIN BURTICA TAchiar ca se inmulteste clubul bb2.eu parca nici acuma nu realizez,cateodata...nu stiu de ce.si mi-e ciuda pe mine ca nu vb cu el,ca nu il mangai asa cum o faceam cu sara.poate nici timpul,nici nostalgia aia de la prima sarcina...aveti voi vreu raspuns?

ALEX super bine iti sta si asa.e mortala TIADRIS cum danseaza,era in centrul atentiei parca vad.superb si patutul.dar nu sti de unde l-a cumparat?mi-ar place si mie pt sara asa ceva.si legat de retete din partea mea poti pune ce vrei....si eu sunt pofticioasa aproape intotdeauna.

DARIANDRA tare curioasa sunt ce ne vei spune de acomodarea DARIEI pt o saptamana.

ADAB ce mare e si SARA,parca acuma o vad la AQUINA in colacul ala galben..era numa o mogaldeata.

MELI cred ca de noi ai citit ca ne-am impacat....nu de MAGDA

MAGDA bafta in primul rand la ex si sa ajungi cat mai repede la VICTORAS sa-l ti in brate...si succes si la tribunal.nu imi plac deloc tribunalele....rusine lui ca nu il intereseaza copilul chiar deloc.din privinta asta sa nu-ti faci probleme la tribunal,ca v-a fi bine.tu sa fi bine si VICTOR...

PUISOR numai veniti deloc prin parc pe la noi?

RAMONELLA super ca a inceput BEIUTA sa ppae,s-o tina tot asa

ELADEEA multa sanatate lui ERIC..

NICO imi pare f rau pt ANDREI..MULTA MULTA SANATATE..nasol cu bolile astea..

noi pt colectivitate o sa facem vaccinul pt hepatitaA.VOI NU?

DRUM BUN si DISTRACTIE FRUMOASA TUTUROR CELOR CARE PLEACA IN CONCEDII...

AM vb eu cu ELENUTA la tel,poate joi o sa aiba net.sunt bine,se acomodeaza cu noua locuinta.e bine ca pot sta mult afara,sunt copii multi,aer curat.m-a intrebat si ea de voi..

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ADRIANA multa bafta la ex si sa treaca timpul cat mai repede sa-ti ti puiul in brate.

CINE MA POATE AJUTA CU MOBILUL D-NEI DC BARTOK ILDIKO?MULTUMESC.trebuia sa merg sapt asta sau sapt viitoare la control si este in cincediu.mi-a dta sa i-au ASPENTER pt o buna circulatie a sangelui si am luat deja 2 sapt.nu stiu cat sa i-au,sa nu i-au prea mult.ea mi-a spus sa i-au pana merg la control.daca stau pana vine ea din concediu mai trec 2 sapt,asta inseamna sa i-au o luna.am zis ca poate e mia bine s-o sun s-o intreb chiar daca sigur nu-si aduce aminte de mine,ca doar la un singur control am fost..

DRA DE epilatul inghinal si axial ce spuneti in sarcina?POT OARE PRODUCE CONTRACTII?CEL INGHINAL MAI ALES?

IOANA13 CUM e la lucru?

merg la nani.somn usor la toata lumea

ioana...mami de sara

Mergi la inceput