Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 21
nrl spune:
Adriana, si eu m-am dat curajoasa sa ii fac eu, ca doar am mai facut la catei
dar mi-au zis ca e periculos daca scap aer...si am preferat sa nu risc.
Vezi poate iti pot reface dozajul, Andrei lua doar de 2 ori pe zi, dimineata si seara, in jur de 9.
Lui branula i-au pus-o la urgente in Oradea si acolo au zis ca dupa vreo 3 zile trebuie sa o schimbam, am venit in Cluj si aici au spus ca nu are rost sa o schimbe cat timp merge, si am avut noroc sa mearga toate cele 7 zile de tratament. Oricum si la Interservisan o schimba daca e cazul.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Victo spune:
Ramo, acuma, ca a trecut greul si pot face haz de necaz..cine-o sa fie barbat bine, sexy, cu cicatrice la buza, huh?
mi-am mai revenit din sperietura. dar arata bietul copil jalnic asa, cu gura rupta, nici nu vreau sa ma mai gandesc.primul lucru la care m-am gandit atunci a fost ca l-am desfigurat
dar au facut doctorii treaba buna, si l-au aranjat bine.
am terminat curatenia 90%. mergem sa mancam ceva, ca a venit si sotioara de la serv.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mami_alexia spune:
Merci, Nico, se pare ca m-am dat si eu curajoasa tare
. Da, sa speram ca ii poate reconfigura dozajul si poate apelam la versiunea Interservisan. Am fost si am intrebat de analize(Eu asa ceva n-am vazut de cand sunt...daca nu mergi tu sa intrebi nu-ti zice nimeni nimic). Sunt bune analizele, una a fost compromisa, n-au putut-o face fiindca s-a coagulat sangele dar ce-i interesa mai mult, adica VSH-ul e bun.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ABSOLVENTE!!!!
marietarat spune:
Buna si de de la noi!!!
Fetelor v-am citit zi de zi ..da tare greu m-am mobilizat cu scrisu.
Acum ma bucutr pt. toate caci copilasi sunt mai bine : Andrei si Nico ce bine ca a trecut otita (si spor la facut briose
), Stefanut si Victo ma bucur ca sunteti cu gurita mai bine, ce sa faci se intampla nu poti fi in priza toata secunda ...Multa sanatate la Alexia si sa iesiti de la spital cat mai repede...si voioase... Sara sa iasa maselutele odat
sa scapi dulceat-o si sa aveti concediu frumos toti ...
Si apropo de concediu: CONCEDIU PLACUT !! SI FARA PERIPETII nasoale...ci NUMAI CU ODIHNA, SANATATE SI VOIOSIE!!!
Ma bucur si pt Elena si printesina ei....ce bine ca lichidul s-a refacut si sunt bine...
Alina asteptam vesti ... poate nu va fi asa timid bb si ve-ti vedea ce e...
,oricum important e sa fiti bine...
La ce doctor mergi?
AAA si bine ati venit burtici noi....am vazut multe
...sarcina usoara...si stati peaproape...
Noi suntem bine ... bocanim in stanga dreapta...pe unde apucam...tati e fff incantat pe zi ce trece de miscarile "fetitei
lui tati"
...dar si a lui mami
Ce sa va zic wekeend placut la toate si sa vedem scris numai de bine!!!
Marieta +30
iko spune:
Buna fetelor de mult nu am intrat pe forum .M-am uitat la poze toti ati crescut sinteti frumosi .Am pus si eu poze noi daca vreti sa ne vedeti
http://community.webshots.com/user/ildiko770901
alinabojuc spune:
fetelor scurt si la obiect. ce mi-am dorit aia am. fetita
noi abia am venit ca a avut si sotul doua examene
si acum tre sa se apuce de un proiect.
va pup. maine sper sa am timp sa citesc ce ati mai scris. 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina 
DPN 20 septembrie 2009
aeperju spune:
Cititi va rugam si ajutati daca se poate. Multumim!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
----------------------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
antoni spune:
e nasol tare, haideti fetelor, care putem sa ajutam putin.Sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
alicredo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinabojuc fetelor scurt si la obiect. ce mi-am dorit aia am. fetita noi abia am venit ca a avut si sotul doua examene si acum tre sa se apuce de un proiect. va pup. maine sper sa am timp sa citesc ce ati mai scris. ![]() www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE alina ![]() DPN 20 septembrie 2009 |
Felicitari ptr dorinta implinita! sper sa ramana asa si sa numai creasca nimic acolo

8 +
kitzy spune:
Saluuuuut!!!!!!
Am revenit din concediu un pic mai repede ca s-a cam stricat vremea pe acolo si n-avea sens sa mai stam.
A fost super cald, sa mori nu alta, Diana n-a fost in elementul ei, poate si loc strain, plus ca is umflate masele, dinti, o dureau, poate si caldura o molesea, a fost foarte apatica pe acolo, zambea din cand in cand, la bazin i-a placut mult, statea dintr-una cam o ora jumate, ma plimba prin tot bazinul, apa a fost foarte faina, calda, 29 de grade, curata curata, o filtrau continuu, lume putina si din cauza ca era scump, 25 lei/pers si din cauza ca-i extrasezon si in timpul saptamanii, asa ca in tot bazinul mare erau vreo 4 persoane maxim.
In carucior n-a stat mai deloc, daca eram amandoi langa ea, ii trebuia numa la Alin in brate, la mine n-a vrut, in schimb cu mine umbla pe jos, cu Alin nu
Pe drum incoace a tras o portie zdravana de plans pana la epuizare cand a adormit si pana aproape de casa a dormit saracuta.
Si sa nu va mai spun ce fericita a fost cand s-a vazut acasa, uai......a tras niste chiote si rasete, cred ca i-a fost dor de casa.
In rest, ce sa va zic, la terasa trebuia sa mancam in viteza maxima ca Diana n-avea stare absolut deloc, nopti nedormite in continuare, in camera era foarte foarte cald si nu puteam lasa geamul deschis ca proprietarii pensiunii aveau un caine care latra noaptea si ne tot trezea, da no, a trecut....![]()
La Diana i-au placut foarte mult lacurile cu nuferi si lotusi, a vazut broscute testoase de toate marimile, pestisori, broaste raioase
macar atata i-a placut si ei si bineinteles la bazin
Eu nu pot sa zic ca m-am relaxat, nici nu m-am balacit asa mult cum as fi vrut, da asta e, cu copil mic nu poti sa le ai pe toate. Poate pe cand mai creste![]()
Alina felicitari pt fetita!!!!
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)