Gravidutze si mamici de Cluj- 124
Raspunsuri - Pagina 17
ALEX29 spune:
offfff VICTO draga tare m am necajit cand am citit ,imi pare f rau pe ce s a intamplat
sper din toata inima sa i fie mai bine maine puiutului
nu te mai necaji ,asa s toti prichindeii ,e tare greu sa i supraveghem intruna
Doamne ajuta sa fie mai bine maine iar tu incearca sa te linistesti 
IOANA 13 ce inalt si frumos e puiutu
un adevarat barbatzel
minunate torturile
ALI te ai apucat de cumparaturi sau mai astepti ?![]()
GABI noroc cu anticoncept ca altfel s ar fii intamplat demult minunea ![]()
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://community.webshots.com/user/ALEX290178
nrl spune:
Paula, imi pare tare rau de Victoras, dar sunt sigura ca se va vindeca rapid. Nu-ti mai fa mustrari de constiinta ca nu poti fi 100% 'in priza' in fiecare secunda, accidente vor fi tot timpul. Cand stau sa ma gandesc la cate se pot intampla ma ingrozesc pentru fiecare secunda cand nu sunt cu mana pe el, ca pot fi la un pas de el si sa nu reactionez destul de repede, cum am patit azi in parc cand l-a lovit o hinta in fata si l-a dat pe spate, noroc ca nu a fost nimic grav. Te pup si va doresc insanatosire grabnica 
Asa ma bucur pentru mamicile gravidute, si eu vreauuuu...
Magda, nu-ti mai fa sange rau, sa pare ca unii barbati au un mare talent la a fi 'tati'. Gandeste-te la tine si la puiul tau, voi sunteti importanti 
In weekend ma pun si eu la facut prajituri, Andrei nu prea a gustat asa ceva pana acuma, asa ca daca nu va suparati si aveti careva la indemana reteta de briose v-as fi recunoscatoare, n-am mai facut prajituri de cand eram la mama acasa, acum vreo 12 ani
M-ar ajuta si o poza cu tava
Cred ca o sa ne distram de minune... noroc ca nu are cine sa ma critice ![]()
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)l
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
Victo spune:
ioana, mi s-a parut si mie ca te cunosc, dar tu stateai de vorba cu mamica aceea si nu m-am mai bagat ;)
e greut cu cusaturile astea, ca piticul nu tine panasamentul ,a tras de el si l-a dat jos..umbla cu mainile prin gura, mi-e frica sa nu se infecteze, ca se vede un picut galben acolo, acuma nu stiu dc e normal sau nu, dupa cusatura. vom merge azi la dr de fam sa il vada si dc trebuie, vom merge inapoi la urgente.
mersi tu fetelor, a mai cazut el si pana acum..dar acum a cazut de sus, direct pe falcuta..
dimineata lapte cu cereale asa molcute i-am dat. dar ii intra mancare acolo, la bubita..uf..sa se cicatrizeze odata..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
katiapam spune:
salut fetelor
Victo-imi pare rau de ce i s-a intimplat
cred ca a fost groaznic
se intimpla peste tot nu esti tu de vina,e normal sa zici ca nu ai fost destul de atenta asa facem fiecare ca ne pare rau dar se intimpla
si mie mi-a cazut de pe scaun ca se urca in picioare si calca pe lnga si mi-a cazut in curte si a dat ccu obrazul de ciment ca noroc ca s-a ales numai cu o vinataie
te-ai speriat de groaza
daca nu poate minca sfarma-i biscuitii si pune-i in iaurt sau laptic fa-i mai moale ca o crema si poate reuseste sa pape
sa se faca bine repede repede
Magduza-multa putere iti doresc
cred ca treci printr-un divort din cite mi-am dat seama,fii tare pt puiutul tau
iti seamana foarte bine 
Nrl-spor la pregatiri
eu fac ffff rara ca nu prea sint amatori
la noi se maninca tortul diplomat pe care l-am invata sa-l fac ![]()
acum intr-o seara am facut placinta cu brinza mi-am amintit cum treceam pe linga gherete si mai luam cite una calda
si buna dar abia daca au mincat una.....am facut f putine doar de pofta ca nu merita manopera
daca nu le maninca nimeni....
Alex-si voi ati planificat bb 2?
si eu tot pe pastile sint ![]()
va pup nu mai stiu pe unde am ramas...cu firul
ticker
de
Giulia 20 iunie '07
Ioana13 spune:
Victo, se reface repede pielea la copilasi.
multa rabdare! Cum a dormit azi noapte?
Miine noi plecam in Turcia!!! 
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Victo spune:
Katiapam, giulia a fost mai norocoasa, mai ales ca a cazut si in curte.. asa si el, cred ca a calcat pe langa scaun. el vrea sa muste biscuitii, acuma, sa vedem. dimineata ne-am inteles. i-am spus ca il doare dintisorul si ca nu are voie..om vedea.
Ioana, vacanta placuta! prin 24 plecam si noi la mare, dupa ce eu voi face un efort major sa ajung in 23 la Bucuresti, la repartitia pe posturi si sa ma si intorc..voi fi varza de obosita, dar asta este. bine a dormit asta noapte.nu a auzit tunetul ala puternic de pe la 4
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
katiapam spune:
Victo-asa e a avut noroc dar sa sti ca si la noi e la fel se loveste mult se catara peste tot
mai nou vrea sa iasa din patut si ridica un picior sa iasa dar nu poate....
Ioana-concediu placut 
de
Giulia -20 iunie'07
antoni spune:
Victo-scuze, numai acum am intrat, aseara m-am culcat, iar azi numai acum am ajuns de la servici.Uite, culoarea galbena de care zici tu sunt sigura ca este de la dezinfectant, deci nu-ti fa griji.Iar de mancat lucruri tare nu chiar 2 saptamani, vezi tu peste cateva zile, ii pui un deget pe dintisor si-l mist usor, daca vezi ca nu se mai misca ii poti da si biscuiti.pana atunci incearca inmuiat in lapte.
si multa sanatate!
antoni spune:
Victo-am mai vrut sa sciu si s-a dus
Legat de mobilitatea dintelui vroiam sa-ti spun ca isi revin destul de repede, adica mobilitatea va scadea intr-o saptamana max zic eu.Verifica peste cateva zile, asa mai finut.
bolnaviorul!