Gravidutze si mamici de Cluj- 124

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

http://picasaweb.google.com/ioana1303/1Iunie#

Citeva poze

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ioana-vazut si pozicile tale,
ce baiat mare si scump
fotbalist
pare mult mai marisor
ce tortulet frumos,l-ati comandat sau l-ai facut tu?
ma bucur ca v-am cunoascut(vazut) si pe voi
si noi ne pregatim de 2 anisori

ticker
deGiulia 20 iunie '07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Ioana-super tortul,imi place la nebunie buburuza, unde l-ai comandat?si noi vrem ceva asemanator ca vine ziua noastra imediat,hihi.

Distractie placuta celor care pleaca in concediu sau la putin relax.

Ioana,mami de Sara-sunt sigura ca vei fi o mami la fel de buna si iubitoare si pt bb2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

http://picasaweb.google.com/ioana1303/1Iunie#

Citeva poze

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

hihi..foarte serios barbatelu'... fain tortuletu... sa fiti sanatosi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

salutare
Bine ati venit in randul nostru gravidutze si mamici noi
Azi am fost la tribunal si s a amanat ptr data de 12 august ptr ca ancheta sociala care trebuia facuta la el acasa nu s a facut ptr ca nu au fost lasa ti sa intre.De la mine de la Valcea au venit hartiile de la el nu.Asta este
Si acum sa va spun ce tupeu are exul; ca nu il aduc pe Victor cateva zile sa stea la el,el care in 2 luni de cand am dus copilu nu a sunat o data sa vada ce face si nici un ban nu i a dat,asa m am enervat de imi venea sa l omor,dar m am abtinut si nu i am zis decat ca daca chiar vrea sa vada copilu sa se duca la Valcea sa l vada.
Abia astept sa se termine ca m am saturat.
Vineri plec sa l vad pe victor si promit ca fac multe multe poze ca sa vedeti ce mare flacau este.
Va pup si aveti grija de voi si de bebei si de sotiori.

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

vai, mai fetelor, asa sunt de necajita..
azi pe la 12 jumate, dupa ce a mancat Stefan, l-am lasat urcat pe un scauna sa se uite pe geam, la un excavator care scoate pamant ca de, se construieste inca un bloc langa noi si el e incantat. si ma mai uitam din cd in cd la el. si bineinteles ca intr-o clipa cd eram cu spatele nu stiu cum Dumnezeu ca a cazut asa de urat dragul de el.
ce era la noi..ziceai ca am taiat porcul..sange sange sange..rupta gurita...eu eram varza...atat de tare m-am speriat, ca nu va pot explica. atat am avut forta sa imi sun sotul sa vina acasa sa ne duca la spital. pana a venit el s-a mai linistit copilul, l-am schimbat ac era plin de sange si am aterizat la urgente.
nici incaltari in picioare nu i-am pus.
aci, mai nervos asa dru..asistentele ok. no, le-am explicat ce s-a intamplat. a trebuit sedat, sa il poata "repara".bineinteles ca pe noi nu ne-au lasat si a plan bietu d enuma pana a adormit, dar macar i-au nimerit vena din prima, ca nu am observat vanatai pe manute.
uuufffffff..acum arata mai binisor, nu mai e umflata gura, are 2 fire pe exetrior si inca vreo 3 pe interior, luni i le scoate...oooff..mama idioata ce sunt..bai si de obicei stateam cu el pe scaun, nu l-am lasat niciodata singur..dar mi s-a parut ca se descurca sa se dea jos singur, daca vrea..
cel mai greu e cu mancatul, ca nici din biberon nu poate suge dragul de el, ca e rupt urat pe interior ca nu poate strange tetina. f f greu l-am hranit azi.
am fost si la maxilo faciala ca i se misca si un dintisor, si are hematom la gingie..am fost si la neuro, pt orice eventualitate, ca s-a lovit si cu arcada.
uite asa am fost azi vai de noi, el n-a dormit deloc decat cat timp l-au cusut acolo iar eu efectiv m-am simtit rau fizic si tot intr-un bocet am dus-o pe taxiuri si in salile de asteptare.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

magdutza24 imi pare care ca trebuie sa treci prin asa ceva.sper ca lucrurile sa intre pe fagasul lor natural, sa fii si tu mai linistita .tot bine din lume iti doresc si asteptam poze

victo vai vai....nici nu vreau sa-mi inchipui prin ce ati trecut azi si spaima pe care trait-o.imi pare sincer rau ! sper ca totul sa fie bine si sa isi revina cat mai rpd.Insanatosire grabnica sau refacere rapida, nici nu stiu cum sa va zic.Din experienta ta , am invatat si noi ceva(si nu o spun cu rautate)
aveti mare grija in continuare!ptr voi!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-imi pare tare rau,cred ca ai avut o zi groaznica.asteapta-te ca maine sa pape si mai greu.N-a zis medicul daca-i poti da ceva de durere?eventual un nurofen siropel zic eu poti incerca.si da-i cu lingura de supa laptele.Nu te mai invinovati te rog, nu esti de vina, nu poti in fiecare secunda sa fi atenta! pe buzita,sa se faca bine.si relaxeaza-te si tu mami,bine ca nu a fost mai rau,ce a fost mai greu a trecut!

sa aveti o noapte linistita fetelor!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mersi fetelor
meli, ba da, i-am dat panadol acum seara, caci cred ca de la durere n=a putut dormi dupa ce am ajuns acasa de la spitale.cred ca il doare si dintisorul, nu numai gurita.
uff..deci maine tot greu va fi..si eu care speram ca noaptea asta va mai vindeca pe acolo. jumatate de ora ne-am chinuit cu lapticul..ba pe el, ba pe pijama.nici nu poate bea cu paharul, ca e rup coltul gurii. cu paiul nu stie. numa niste iaurt i-am mai dat pe la 5 si ala asa, turnat in gurita, din varful linguritei asa.
Doamne, bine ca e in regula cu caputu. de la neuro a zis ca inca nu e cazul sa ii faca radiografie, sa il urmaresc in noaptea asta si maine.
l-am culcat pe la 9 fara ceva..deja vad ca chitaie..ufff...
asa, ca vroiam sa te inttreb, ca de zapacita am uitat sa intreb drul de la maxilo faciala, cat timp sa nu ii dau chestii tari sa manance? bine, tari vorba vine, singurul lucru mai dur pe care il mananca e biscuitii..si imi cere! si acum e tare greu ca nici nu mananca si ar vrea..peste vreo saptamana, doua?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

VICTO off.....graznica intamplare,nici nu vreau sa ma gandesc.m-au trecut toti fiorii...multa sanatate si refacere rapida.numa sa nu-l doara saracutul.nu voi erati in parcul din grigorescu acuma cateva zile?ma gandeam ca stiu f bine mamica si baietelul dar nu stiam exact de unde.am vrut sa te abordez pe urma(daca nu te confund cumva)dar a venit sotul si ati plecat....daca erati voi scuze.

GABY F BINE FACETI CA MERGETI SA NU STATI SINGURE.CRED CA SE V-A BUCURA SI MAMA SOACRA CAND v-a afla de samburel.tu la cine mergi la dc?peste o luna te-a mai chemat?

eu cred ca ma intorc din nou la kruciat.mi-a placut doctorita dar ma enerveaza ca n-are un eco mai performant,e un eco normal.si mai ales ca am problema cu venele alea..

ELENA e bine,lichidul s-a refacut.a zis ca poate din cauza lichidului i-a aparut problemele alea fetitei..

noapte buna la toata lumea...

ioana...mami de sara

Mergi la inceput