Gravidutze si mamici de Cluj- 124

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, si eu sunt un pic in impas cu copiii..si cu Stefan mi-a fost greu sa il am in timpul anul universitar, nu am putut studia atat cat as fi vrut, nici cd am fost insarcinata, nici acum pt examenul final..dar una peste alta, iaca, am copilas marisor deja, intr-adevar n-am fost eu sefa de promotie ..sper sa reusesc sa prind un post cat mai aproape de Cluj..
cu bb 2..cum va vrea cel de sus. ma gandesc totusi ca suntem (mai ales sotul) mai "batraiori" asa, eu acus fac 31, el are 37..ar cam fi cazul. altfel, va fi distanta mai mare intre copii..dar mai usor pt noi parintii..
ar mai fi si chestii financiare la mijloc, ca altfel ti-e salariul dupa 2 ani de munca fata de cel de incepator..si ratele la banci sunt imense..dar na, acuma hainite si jucarii avem o gramada de la Stefan..un bb 2 nu e chiar atat de "scump"
sunt prea multe chestii pe care nicicum nu ai cum sa le impaci.
in concluzie,, cred ca de luna viitoare vom incerca, sa vedem ce iese si va fi cumva...

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ALINA am pus amoniac nu amoniu ,offffffff ,astept sa mi vina sotul si sa l servesc sa vad ce zice
ANI,ANDREEA felicitari si voua si tot ce va doriti
GABI si eu zic ca i mai bine la mami acasa desi e tare greu fara tati dar nu prea ai de ales tu puiut
felicitari pt inimuta aia mititica din burtica si cu siguranta Sara va fi o surioara minunata
apropo de asigurari ,voi v ati facut ?
ANCA drum bun si aveti grija de voi

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://community.webshots.com/user/ALEX290178

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

puisorul multi ani fericiti de acum inainte si ptr voi!

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Alex, inca nu am fcut asiguraririle, se pot face oriunde si oricand, noi anul trecut le-m facut chiar la intrare in BulgariaSigur va aprecia Clau tarta

Victo, deci voi aveti in plan, Doamne ajuta atunci! Pai eu in noiembrie fac 32 si C deja are 35, deci nici noi nu mai suntem chiar juni, cu bebe 2 insa ai dreptate vor fi mult mai mici investitiile, cred ca si stresul va fi considerabil mai mic, insa zau ma intreb cum va fi cu doi! Si la noi e similara situatia, rate mari si oricat castiga C si castiga, parca tot nu ajunge Pt mine va fi insa un pas mare inapoi in cariera, imi iamginez deja reactia lor cand revin....gravida dupa 2 ani de pauza. Si nici nu au angajat pe nimeni in locul meu! Eeee...nasol! Deci la noi, clar altele au fost planurile. Dar acum le luam asa si ma gandesc ca e mai bine asa cum le-a aranjat Dumnezeu!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara scumpelor!

Soanso-mersi mult, am gasit asa cum ai zis. Sa aveti un concediu de zis!

Victo-bafta multa,sa va iasa din prima,hihi. Tu ce faculta ai terminat, ca nu mai stiu

Gabi-lasa ca trece, acum sigur simti ca tare incet, dar daca vei privi in urma, sigur vei zice ca n-a fost asa rau.si....merita

Alex-ce figura esti cu tarta, lasa daca nu-i place la sotior, vin eu si ma sacrific.

Na, pana la urma, nu se organizeaza nici o intalnire?Ce ziceti maine, ora 16 in parcul mare sa ne vedem?Adica in parcul de copii? cine ar avea chef?

Va pupic pe toate, sa aveti o noapte usoara!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna mmaici...

GABY tare rau imi pare de greturile tale,si eu stiu cum e sa-ti fie greata cand deschizi frigiderul.ma gandeam la spanacul din frigi,dar imi facea greata gandul.daca mi-l punea cineva in farfurie il manacm cu mare drag.pana l-a urma mi-l incalzeam cu greu,si il mancam cu o pofta..parca nu mancasem de o sapt,apoi mi-era iarasi greata ca am mancat mult si cu pofta.nicicum nu era bine.ca noroc ca n-au tinut mult si n-am varsat niciodata.cu sara am si uitat cum a fost......ORICUM FELICITARI pt micul sarburel,ai vrea fetita sau baietel?SARA imi spune ,,tita nu bel,,adica ,,fetita nu baietel,,ca este bb din burtica.eu o singura problema am,si mi-e ciuda pe mine tare cateodata,nu vorbesc cu bb mai deloc,nu-l mangai mai deloc....asa cum am fost cu sara.oare ca-i al doilea sau din cauza problemelor care-au fost intre mine si ex-ul.poate nu mi-l doresc asa de tare cum o doream pe sara.sper numa sa fie bine pana la capat si sa nu sufere din cauza mea....sa fiu o mama adevarata si pt el.

ALEX sigur ii v-a placea tarta si data viit v-a iesi mai buna.chiar ca ai avut idee buna cu educatoarea.ma mir ca a aceptat asa usor.o platesti?

IOANA13 super destinatia.si chiar ca a platit prietena ta,nu gluma.nici eu habar n-am cam cat se da la dc,cum n-am nascut aici.dar nici eu nu cred ca dau mai mult de 6-7 pt nasterea naturala.apropo costa mai putin sa nasti natural??cam cat se da?

BUN VENIT FETELOR NOI...AM UITAT,si am vazut ca sunt si din italia.eu ma nascut in italia la lugo,argenta.in nord.am fost f multumita.si eu am avut asigurare dupa sot,care e roman dar avea acte acolo.n-am mai dat nici un ban,nici o cioco,nimic...si e drept ca s-au uitat urat si parca mi-au si zis sa-mi duc florile primite acasa.a fost si f curat si s-au ocupat super bine de noi,chiar daca eram straini.in ceea ce priveste catele.mi-a trebuit pt SARA o foaie consulara,care sa-i tina loc pasaportului.cu acordul si a tatalui ca el a ramas acolo atunci.si aici i-am facut pasaport dupa vreo jum de an,dupa ce-am avut certificatul romanesc.

ELENA n-ai net inca?

SOANSO distractie frumoasa..

sara a facut de ieri putina febra.adica cam 38 cu 7 cea mia mare...si nu stiu de la ce.nu tuseste,nu stranuta,nu-i curge nasul,si nu are rosu in gat cat am vazut eu...am sunat pediatra si mi-a dat tratament de raceala.sper sa fie bine.mi-e frica numa la nopate.....va pup,somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut
Nu am mai ajus sa pun pozele!
Ieri am fost spre Ciurila, la Domeniul regilor, e ff faina zona, pt cele care nu cunoasteti! Nu neaparat restaurantul, dar zona! Si caii! Si pietricelele. din care se fac castele

Victo, va puneti pe treaba?? Curajoasa esti dupa cite zici ca ai trecut! Succes!

Gabi, te maninca la servici! Lasa-i in pace! Cum s-au descurcat 2 ani, se mai descurca! Bine ca e incintata Sara de simburel!

Ioana de S , in pricipiu se dau bani mai multi la cezariana!
Nu sint obligatorii, in nici o situatie... numai ca na. asa sint invatati.

O colega a fost internata la Pedi 2 si pina nu i-a bagat in buzunar la dr ceva, nici nu a bagat-o dr in seama, in schimb asistentele erau tare dragute si au refuzat banii. I-a spus dr ca poate are hepatita copilu si a plecat, fara nici o explicatie! Dupa ca i-a dat bani i-a spus muulte si marunte... Asa sint unii!! Porci

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

salut fetelor
Ioana(sara)multumesc si tie de primire
e foarte diferit sistemul
mergeam la consultorio familiar pt analize si faceam tot la stat si sam platit foarte putine analize cele cu plata obligatorie si eco la privat ca acolo e drept ca sa le ai gratis cind mergi sa faci programare pt prima eco prinzi loc abia cind ar trbui sa faci morfo
ca si cum pt prima ecoma programez inainte sa-l concep
in rest asa cum ai zis si tu
sarcina usoara
ce de Ioane sintem
Ioana13-cind ai timp pune pozele sa le vad si eu
tare minunat par toate cum le descri
Gabriela77-sarcina usoara iti doresc si sa treaca repede perioada cu greturi
vorbeai cu Victo de virsta si noi sintem cam la fel eu 32 el face 38 si pitica 2 ani si inca nici nu pomenim de bb 2 poate ne decidem si noi ca deja ne simtim mai batrinei in privinta asta si parca daca trece prea mult timp e si mai greu sa te decizi si nici sa nu fie mare diferenta

ticker
deGiulia 20 iunie '07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

fetelor acum iar va stresez cu o intrebare
e adevarat ca s-au ieftinit in floresti apartamentele din cauza crizei? cam cit ar fi unu la 2 sau 3 camere?
promit ca nu va mai stresez
cu actele trebuie sa fac procura la consulat pt mama sau tata sa le faca ei acolo
Miha-ziceai ca pt apostila trebuie ruda de gr 1
acum nu stiu cum sa fac ca are nevoie si sotul meu si el ar vrea sa-i faca procura sorei lui ca numai pe ea o are si eu sa-i fac tot ei ca daca umbla pt el sa ne faca la amindoi sau sa le fac parintilor mei pt amindoi....habar n-am
scuzati ca va zapacesc cu actele mele dar de aici e cam greu sa le rezolvi...

ticker
deGiulia 20 iunie '07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

Gata, a venit si ziua mult asteptata...plecam in Grecia iuhuuuuuu.....

ANI - Noi ne-am facut asigurarile la ARDAF (pe str. Pavlov sau in Zorilor pe Pasteur).

Sanatate multa va dorim si vacanta placuta tuturor!

Mergi la inceput