Hidrosalpinx 5
Raspunsuri - Pagina 7
Cocolyso spune:
Iana 
Am o stare destul de ciudata psihic vorbind, mai mult pesimista decat optimista....pt ca nu simt nimic in burtica.
Parca ma doare dar nici urma de intepaturi de care am citit pe aici.
Durerea de care am zis e f usoara in anumite pozitii sau cand merg mai apasat.
La cata teorie am in cap credeam ca voi reactiona cu totul altfel dar uite ca....sunt ca o placinta.....
http://tt.lilypie.com/90dop3.png
Miruma38 spune:
Buna dimineata dragele mele
toate fetele de pe forum.
Coco 
pup burtica cu puiuti.Sa dea DD sa ramana in casuta lor urmatoarele 9 luni si sa te bucuri de osarcina usoara.

Iana sunt asa de emotionata pentru tine
iti multumim ca inca intri pe forum si ne sustii.Sarcina usoara si copii sanatosi.
Incepand de ieri ma dor ovarele in special noaptea, ma trezesc cu dureri, peste zi sunt mai bine....Astazi la 20.00 fac pregnilul si marti dimineata la 8.30 Punctia....
Fetelor sotul meu este foarte racit saracul....nu are inca febra dar il doare gatul si stranuta foarte tare....are o stare generala de rau.O afecta oare calitatea gigeilor???Poate oare sa ia ceva antibiotic sau gripale????Sunt usor speriata din cauza lui....
Lam intrebat aseara daca are chef nebun sa se tavaleasca in noroi....![]()
stiti ca se spune ca atunci cand ai un chef nebun sa te tavalesti in noroi si esti racit ai gripa porcina ![]()
![]()
....Va pup dragelor duminica placuta si vesti minunate tuturor.

iana_mari spune:
Cocolyso e prea devreme pt. semne,stai cuminte ca or sa apara
.
Miruma ti-am scris si la fiv si eu cred ca ar trebui sa iei leg. cu medicul.
Sa bea ceaiuri si multa,multa lamaie.
Va aduceti aminte ca eu pe perioada stimularii am avut o tuse uscata ,urata.Cu toate inflamatoarele si siropuri nu mi-a trecut.Eram disperata nu vroiam sa tusesc dupa et.Am luat de capul meu AUGMENTIN.D-rita mi-a zis ca nu trebuia sa iau,ca o sa am ovocite slab calitativ.Si surpriza, au fost de calitate foarte buna,stiti rezultatul final.
Cu o noapte inaintea et-ului stateam in camera hotelului,sotul sforaia
,iar eu ma rugam la d-zeu sa nu mai tusesc si sa reusesc ca nu mai pot sa suport inca un esec.M-am rugat foarte mult si la tatal meu care a murit recent.
si pe neasteptate.
CERT ESTE CA DE A DOUA ZI NU AM TUSIT NICI MACAR O DATA.
TOTUL A FOST BINE SI AM RAMAS SI GRAVIDUTA.
Acum trageti voi concluziile referitor la antibiotice.

toate fetele.
Cocolyso spune:
Iana multumesc de incurajari, dar stii cum e....azi am plans de cateva orinu pot sa nu ma gandesc.....
Voi incerca sa gandesc pozitiv.
Utrog 2 la 6 pre insa tot curge, voi ce solutie ati gasit?
Cocolyso spune:
Nu am somn deloc si nici in pat nu mai pot sa stau asa mult, am citit, m-am uitat la tv, am iesit la plimbari scurte....
Azi e ziua 4 de la ET si in continuare nu simt nimic.
Nu stiu ce sa ma mai fac sa nu mai reactionez asa.
De maine cred ca merg la servici, macar ma iau cu treaba.
iana_mari spune:
OFFFF, COCO STIU CUM E CA DOAR AM TRECUT DE TREI ORI .
DUPA CA INTRODUCI UTROGESTANUL STAI IN PAT 30-45 DE MIN.
CE CADE IN VASUL DE TOALETA ESTE CAPSULA CU CARE ESTE INVELITA SOLUTIA,NU TE SPERIA.
Miruma38 spune:
Buna dimineata,
va pup dragele mele si va doresc o saptamana minunata.
Fetelor si voi , ca si mine ati tremurat de frica inainte cu o zi de punctie?????Aoleuuuuuuuu ce mie frica....nustiu daca neaparat frica dar.....emotii multe..ceva amestecat acolo.Am de ce sa ma tem????Maine la 8 si 30 punctia.....in sfarsit ajung la un capat de drum.Sper sa reusesc, eu asa cred, desi imi spun mereu ca Doamne Doamne va hotara.Va pup fetelor 

ancadragoman spune:
Coco trebuie sa gandesti pozitiv,de data asta trebuie sa fie bine 
Eu mai luam utrogestan si pe gura dar imi dadea stari de greata si ameteala
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Cocolyso spune:
Am luat sambata 2 pastile pe gura si se invartea totul cu mine, groaznic.
In rest, NIMIC, ZERO!
Sper ca hcg sa nu fie ZERO....
Miruma38 spune:
Cocolyso
Buna draga mea, te rog, te implor fii linistita.Totul este in regula si va fi bine. Nu te mai stresa lasa emotiile , in burtica ta sunt cateva sufletele, parte din tine, care au nevoie ca tu sa fii puternica, optimista. Nu le face bine sa fii agitata asa ca, de dragul puiutilor din burtica ta, linistestete, calmeazate, nu cauta raspunsuri nu este momentul....Ei te roaga sa fii calma ......si te iubesc pentru asta.Si noi te iubim si ne rugam pentru tine....Doamne Doamne , tata ceresc ajuta pe Cocolyso sa se linisteasca si dale viata celor din burtica ei....Va fi bine...mai sunt cateva zile si vei veni cu testul II Haide mamico...de dragul lor.....moralul sus...

Pup burtica cu bebici.