Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

CRISTAL ASA TE VREAU
FETELOR SUNT PLECATA DE ACASA,DAR AM INTRAT SA VA ZIC CA AZI ZIUA 15 DE LA ET BHCG 478,DECI DUBLU SI INCA PUTIN FATA DE IERI CAND A FOST 188.

SIGUR CA O SA VA ARAT POZICI.
PT. TOATE FETELE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Iana felicitari!
Tu faci injectiile astea la recomandarea medicului?
Din ce stiu Gravibinon nu se mai fabrica insa am citit ca ai gasit la fete, teama mea este ca obisnuiesti organismul si daca mai ai nevoie ce se intampla?
Blanche, Cristal, Tamaryllis am emotii...sa vedem ce urmeaza!

http://tt.lilypie.com/90dop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Iana, felicitari!
Cocolyso, o sa fie bine!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

C0COLYSO da la recomandarea d-rului le fac.Se fac pana la 8 saptamani si apoi o sa continui cu progesteron ,daca va fi nevoie.
TAMARYLLIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Bravo Iana!

Cristal , te rog sa imi spui si mie ce a zis doctorul Catalinei
(dupa intalnire). Eu sunt ok, sper ca in curand sa revin pe baricadele fiv-ului. Am vrut sa merg la Ivi dar sotul nu vrea sa mergem asa departe, docamdata. Tu ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Iana felicitari.
Fetelor am fost astazi si miam facut estradiolul dupa 3 zile de injectii de stimulare.Valoare estradiolului 40.Nu este cam mic????
De astazi pe langa cele 300 ui Menopur fac si 100 puregon intramuscular,.........Oare nu este suficient tratamentul?????Sunt usor speriata.....Ce ma sfatuiti sa mai fac pe langa acele injectii??
Va pup pe toate

Mergi la inceput

MIRUMA nu ai ce sa faci in afara de stimulare,dar nu te ingrijora ca are timp sa creasca.
La mine fiv-ul trecut nu a fost asa concludent,adica aveam tot asa o valoare mica prin ziua 6 ,dar a fost bine la punctie.4 ovocite care s-au fertilizat toate.
Acum nu m-a pus sa fac si a fost mai bine nu ma m-ai stresat.
Multa bafta in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Blanche: iubita, eu astept vacanta... Din pacate, ai mei s-au hotarat ca anul asta nu mai venim in Spania, au zis macar un an pauza in care sa vedem altceva... Dar anul viitor, sigur suntem in Benalmadena, ultima sapt din iulie si prima din august. Ma gandesc ca daca te anunt cu atat de mult timp inainte, poate iti faci programarea pentru concediu cam tot atunci, ca tare mi-as dori sa ne vedem, sa stam la un pahar de vorba. Poate vii si cu bebelusul/bebelusii
Miruma: depinde de tratament... Eu la combinatia Gonal+Merional am reactionat mai slab decat doar la Menopur... Dar asta se rezolva. Suplimenteaza numarul de injectii, numarul de zile. Totul va fi bine in final.
Iana_mari: asa e ca nu realizezi inca ce se intampla cu tine? Eu asa mi-am imaginat momentele alea... Ca sunt de pe alta planeta!
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput

CRISTAL ASA E MI-E SI FRICA SA MA BUCUR SAU SA GANDESC PT. VIITOR.PARCA E UN VIS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

buna fetele...am fost plecata o vreme dar abia asteptam sa revin si sa citesc tot ce ati scris...iana felicitari draga mea si sanatate multa tie si lui bebe...eu am ratat si luna asta cu brio....mai fac o ultima incercare ...mi-am facut deja programarea pentru laparo...sper sa fie ca prima.va pup pe toate

Mergi la inceput