Hidrosalpinx 5

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Minunat Iana!!!!!
Felicitari din suflet!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

fetelor, cat timp sunt valabile urmatoarele analize:
- PAP
- analiza secretiei
- spermocultura
multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

COCOLYSO STAI FOARTE BINE,DE ENDOMETRU NUMAI ZIC
TAMARYLLIS NU STIU CE SA ZIC DE SECRETIE,DAR PAP SI SPERMOCULTURA STIU SIGUR 6 LUNI.
DE MAINE INCEP SA FAC GRAVIBINON.

Mergi la inceput

Iana, va fi bine! Facem tot ce-i omenesc posibil pt bebe! O sa fie bine!
Se pare ca sunt in grafic cu analizele. Ramane analiza secretiei cu semnul ?
Coco, Miruma, bagam niste
Cristal, tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata tuturor
Fetelor am trecut cu bine peste a doua injectie.Nici o senzatie nici un lesin ...nimic.Am fost singura acasa si probabil ca neavand asistenta pentru un eventual lesin.....
Maine merg la Medlife pentru dozare estrogen.
Referitor la hidro...DD stie ce se intampla, atat timp cat doctorii nu au gasit o explicatie.......Eu nu mai caut explicatii acum, este putin tarziu, voi face stimularea, sunt deja in ziua a 3 , .Sunt sigura ca voi reusi.....cu hidro sau fara....De altfel consider ca nu are rost sa traiesc tot felul de emotii..stres,....Va multumesc mult pentru sfaturile voastre, sunt fericita ca vam intalnit.In caz de esec....dar nu va fi cazul...., voi trece la pasul doi , scoaterea trompelor fara regrete.
Coco si eu merg marti si joi la dozari si eco....Medlife.
Fetelor ve iubesc pe toate si va multumesc ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

Buna fetelor, de curand am facut o celioscopie si am fost diagnosticata cu hidrosalpinx. Inainte de operatie eram sigura ca va fi endometrioza. Nu stiu exact ce inseamna hidrosalpinx, exista poate vreun tratament sau vreun regim alimentar, ce trebuie sa fac ca sa previn aparitia lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iana, pup la burtica pentru graviduta oficiala!

Coco, frumos, frumos este totul pana acum, cu sanse mari in continuare.

Tamary nu stiu ce sa spun, nu am idee.

Miruma e de bine atunci, esti f optimista si asta e f important.

Bitza bine ai venit la noi si imi pare rau de diagnostic. Din pacate nu iti vim da vesti bune, hidrosalpinxul nu se trateaza, adica doar prin indepartarea trompei. ESte o infectie a trompei datorita multor factori, si cam singura sansa este FIv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

bitza..ptr a intelege mai bine ce inseamna acest diagnostic hidrosalpinx..iti recomand sa citesti de la inceputul capitelelor de hidro...si eu eram in aceeasi situatie ca tine anul trecut..dar inainte de laparoscopie stiam deja de hidro....e un diagnostic tare uracios...

vai de noi

Mergi la inceput

Bitza, imi pare rau pt diagnostic. Subscriu si eu la ce au spus fetele referitor la citirea celorlalte capitole, pt ca asa o sa iti raspunzi la multe intrebari s o sa descoperi lucruri deosebit de utile.
Nu exista tratament, nici regim alimentar. Infectia odata instalata o poti inlatura fie printr-o masura radicala respectiv salpingectomia (scoaterea trompelor), fie prin neosalpingostomie (incercarea refacere/reparare a trompelor. Ultima masura nu a dat roade la multe persoane, exista un procent f mic de persoane la care hidrosaplnx-ul nu s-a refacut dupa interventia asta. Dar exista! Poti citi pe prima pagina, la reusite cateva cazuri.
Daca insa nu reusesti natural, cei mai multi medici (si cele mai multe fete de aici) considera necesara scoaterea trompelor inainte de FIV.
Eu credeam acelasi lucru despre mine, cum ca as avea endometrioza si cand colo, dupa laparo, am intrat intr-o depresie care m-a tinut cateva luni. Pana la urma m-am obisnuit cu ideea, am scos trompele si acum urmeaza sa fac FIV.
Ai link-urile de la primele capitole pe prima pagina. Cu cine ai facut celioscopia?
Cristal, multumesc! Ti-ai facut simtita prezenta, dar nu ne las si noua un mesaj?
Iana, cand ti-o creste burtica, vrem si noi pozici cu tine!
Weekend placut fetelor! Eu cred ca o sa plec la mare sa ma relaxez inainte de fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Tamarillys: iubita, nu am mare lucru de spus. Astept vacanta mai mult ca niciodata, luni am examen si termin si cu asta.... si cam atat...
Ma bucur enorm pentru iana_mari si huski si asta, intr-adevar imi da sperante...
Blanche: esti bine?
Va pupic pe toate

Aly-in cautare de mama-purtatoare

Mergi la inceput