Prietenie la plesneala *51*-Sa continue fiesta!!
Raspunsuri - Pagina 4
Dodo-pui spune:
Poftiti la
si
sa va dregeti dupa o noapte asa activa
Am de recuperat un capitol....bey ce avant v-ati luatiar eu toate ziua am fost pe DC si ..
daca tot nu as fi putut tine pasul cu voi...
Aida
ma bucur ca te vad si pe aici
Si pentru intreaga mahala :
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
'neata si iau si io o
si mai dau cateva ca e acum proaspat facuta 

... cu datul jos de pe net eu stiam acum cativa ani ca mergea de pe youtube doar cu vixy ... acum zau ca sunt ramasa super in urma ...
nah , va
si sa aveti o zi cu soare ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Delphinas spune:
la ceas de dimineata.
neata stilatelor.
pt voi.
ptiu sa nu va deocheati...dar ati avut un spor la scris ceva de invidiat. ma doare si pe sub burta si peste tot de ras...de la dedicatiile ce vi le-ati facut.
totusi eu sunt suparata, Canada nu a mai venit sa-mi faca un dans din ala sexicios, cu zgaltait din solduri, cu scuturat de
, cu valuri pe fata...deci sunt suka pe ea. dar totusi ii dau un tzuc
ca mi-e draga.
aiduc da matinala esti puiule. te-a trezit micul fotbalist? 
misha tu cum te distrezi acolo la munte? ti-a trecut scarpiniciu?
toate fetele si va doresc o zi minunata cu mult mult soare
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Delphinas spune:
presupun ca asa aratati dupa un capitol plin de dedicatii si 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
aidaciolac spune:
... pai io la 5 m-am trezit ca un pisicel a evadat din spatele casei si a mieunat toata noaptea si nu m-am ridicat sa ma duc sa il duc inapoi de frica sa nu calc pe ceilalti
... complicat rau
si era aici in fata casei si Kissy tare fericita cand m-a vazut imi arata ce pisicel are ea
, dar bine ca nu i-a facut nimic ca are asa un obicei idiot cu alea mari de le apuca si le taraste prin curte si apoi isi pune poponeata pe ele
... deh , asta sa ne aduca aminte mereu cum era si stapana ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
kay spune:
m-am trezit, m-am trezit...
am baut si
. de la dodo am luat una
si de la aidu 2, ca le face mai slabe
si tie !
ma duc sa imi scot masca dewww.jlkpetsitting.com/images/tiredkitty.gif" target="_blank"> somnoros si sa ma transform in wonder biatchy woman
!
nu-mi gasesc telecomanda... ma duc sa ma cert cu femei proaste... da, chiar mai proaste decat specimene inatlnite pana acum
!
O zi atat de frumoasa si de plina de bucurii incat sa dati pe-afara de fericire si sa impartiti si la atii(ele) ergo eu ![]()
![]()
...
MARE !
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Dodo-pui spune:
O zi usoara Oana si plina de realizari...femei si nu numai ..proaste tot o sa mai gasesti
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aidaciolac spune:
... eeeeee kay ce te bat
io fac
slaba
cand io o fac gen italieneasca de te trezeste instantaneu
... sau tu nu ai baut
la mine
... hai te
si sa ai cuvinte la marele fix ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
mihaela77O spune:
'neata...beyy,dar ce spos ati mai avut si azi noapte....misha tu n-ai somn?esti in concediu odihneste-te!
aida,la multi ani si de la mine!tot binele din lume iti doersc!

si multe 
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Ana68 spune:
'Neata oamelor si de la mandea...inca nu am fript cafeaua,asa ca iau cu incredere vo 4 de la voi...ca sa imi revin...amaroaie de la Aida si ce ne da Dodo

![]()
Va pupalesc si sa aveti o zi excelenta!
Un baiat frumos si care canta extraordinar...pentru voi,sa va inveseleasca de dimineata:![]()

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Pi casa 1
Pi casa 2
Pi casa 3
Amalgam de ganduri