Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)
Raspunsuri - Pagina 19

ramsan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Ramsam: spor la antrenat neuronul ![]() Gianina ![]() ![]() bebe |
Doamne ce desteapta sunt... si inca ma mai fac

So ENJOY!
PS - Va doresc week end placut! ca eu termin programul si luni e zi liberaaa!
Ramona

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kemsy
Lutoniana, nu se face in sarcina, doar la inceput, in cel mai tarziu caz pana la 2 luni de sarcina. Cred ca ar trebui sa mergi sa anunti ca nu il poti face deoarece esti gravida, pentru ca daca nu, nu iti mai trimit la anul scrisoare, si pierzi oportunitatea de a-ti face testul gratuit in anii ce urmeaza. Gianina ![]() ![]() bebe |
kemsy, in UK, testul papa nicolaou e mereu gratuit. eu cand am intrebat asistenta, mi-a zis sa pastrez scrisoarea si sa astept pana dupa nastere. Aici nu se platesc analizele si nu trebuie anuntat undeva anume ca nu poti veni.
MangaGirl :-)

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com

laura78nico spune:
Fetele va pupsi va urez mini vacanta placuta,ca luni suntem liberi!!!!!!!
Am plecat week-end placut.
Nu cred ca pot intra in week-end asa ca voi savura marti dimineata ce ati mai scris.
Pa!
Laura 19+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

lutoniana spune:
Manga nu m-am suparat cu cafeaua...mie imi place foarte mult sa glumesc, as face-o si aici mult mai des dar stiu ca nu toata lumea gusta glumele asa ca ma mai controlez. Si desigur gust si glumele
Stiu ca am timp cu testul pana la urmatorul dar eram curioasa daca se face in sarcina sau nu ca nu stiam acest amanunt.
Atunci cred ca il voi face la toamna si mai pun la pastrare inca o hartoaga...pe langa cei 2 saci de acte si documente
PS- azi expediez marfa sa fii pregatita
O mai lalai putin pe acasa si apoi plec ca am mai multe de rezolvat
Cea mai fericita 26 + cu

MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramsan
ramasan, cum adica contul nostru comun de pe yahoo? eu nu stiu de el. poti sa-mi trimiti parola si email, please, ca PM? thank you Doamne ce desteapta sunt... si inca ma mai fac ![]() So ENJOY! PS - Va doresc week end placut! ca eu termin programul si luni e zi liberaaa! Ramona ![]() ![]() Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006) |

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

Dana15 spune:
Bravo Madalina! Fii optimista! ...de fapt, cred ca asta este cel mai greu in sarcina: sa incerci sa iti pastrezi calmul si sa ai incredere ca puiutul creste bine si frumos...sunt o gramada de chestii care nu tin de tine si pe care nu ai cum sa le controlezi; si eu cred ca daca medicul considera ca este o problema, te chema la control mai repede;
Monikus tu cum mai esti, draga de tine? nu te-am mai vazut de o vreme...stiu ca esti ingrijorata pentru rezultatul la TT; sa dea DD sa fie bine pana la urma si sa te bucuri din nou de minunea ta!
Dana 22s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Manga nu m-am suparat cu cafeaua...mie imi place foarte mult sa glumesc, as face-o si aici mult mai des dar stiu ca nu toata lumea gusta glumele asa ca ma mai controlez. Si desigur gust si glumele ![]() Stiu ca am timp cu testul pana la urmatorul dar eram curioasa daca se face in sarcina sau nu ca nu stiam acest amanunt. Atunci cred ca il voi face la toamna si mai pun la pastrare inca o hartoaga...pe langa cei 2 saci de acte si documente ![]() PS- azi expediez marfa ![]() ![]() O mai lalai putin pe acasa si apoi plec ca am mai multe de rezolvat ![]() am observat ca esti super glumeata si imi place de tine de mor...dar mai stiu ca uneori cand scriem ceva...care in cap la noi suna funny, destinatarul poate citit altfel si se interpreteaza...de aia imi place face-to-face...ca sa vezi expresia omului si sa-ti dai seama de tot. eu cand am vazut ca zici de tanar, m-a pufnit rasul de cat erai de intrigata...dar dupa ce m-am uitat la poza...ti-am dat drepate...desi ea are un par lung, lung...so...i am glad ca ne intelegem. cat despre test, desigur intreaba doctorul. poate asistenta mea a fost prea lenesa...desi nu cred. Presupun ca deviza lor e sa nu-l faca in sarcina ca mie asa mi-a zis ca sa astept. multumesc pt pastile. :) promit sa le returnez in iulie :) Cea mai fericita ![]() ![]() |

laura78nico spune:
Lutoniana
luni este a doua zi de rusalii si mai nou este considerata la fel ca si a doua zi de Paste.
Laura 19+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007

Ellenuta spune:
hello burtici
eu sunt dupa-amiaza azi la job .. e cam nasol caci m-am obisnuit cu programul matinal .. hehe, asta e .. azi m-am urcat si pe cantar .. biggg mistake .. nu-mi vine sa mai bag in gura nimic .. 5,5 kg in plus .. ma plang ptr ca eu am inceput de la o greutate mare si nu e ok .. uff, iar o sa ma certe tare dr ..
mada23 cuvintele sunt de prisos .. ce poti sa spui in fata unei asemnea tragedii .. doar sa fii tare, iubita, sa ridici capul si sa mergi mai departe! descarca-te, plangi, strigati durerea .. dar mergi mai departe .. sunt sigura ca acolo, sus, e un ingeras care va veni la voi cand nu te vei astepta! o imbratisare stransa si multe
pentru tine!
fetelor, eu nu am inceput inca sa ma ung cu nimic .. la prima sarcina, m-am cremuit de numa' si tot am facut niste vergeturi urate .. am auzit ca e o crema buna anti vergeturi de la elmiplant, o sa-mi iau si eu sa vedem daca are efect ..
geani si eu am o foame de lup .. as manca de toate si numa' d-astea de ingrasa ..
mada ti-am spus eu ca te vad mami de baiat .. sa fie sanatos si sa stea cuminte la mami in burtik pana la 40s fix!
ramo ce dulcic e rares ..
biaz multa sanatate!
lutoniana luni e liber ca-s Rusaliile .. de anul asta se da liber prin lege .. cine poate sa beneficieze .. eu din pacate nu am cum ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun