Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Andraiulia iti urez bafta la examene si vreau sa te rog ceva. Eu stau in Baneasa imi poti da mai multe informatii depsre locul unde faci gimnastica?
Multumesc mult.

Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Kemsy o respiratie corecta in timpul travaliului trebuie indelung explicata. Cel mai detaliate amanunte le dau cursurile Lamaze (eu am urmat aceste cursuri in 2006, si pot da explicatii din amintiri).
Imi antrenez neuronii astazi si vad cu ce cunostinte am mai ramas...

Lutoniana eu aseara pe la 10 gateam paste cu peste, si ce le-a mai savurat familionul... aoleu ce era la gura lor
Astazi prestez dulceata de capsuni ca m-am aprovizionat ieri cu ingredientele. Eu am capsunici in gradina, dar de la atata ploaie au inceput sa se strice si nu pot face nimic din ele.

Monica .... mai intra sa ne spui ce faci? Gata cu dulapul ala?

Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Vreau sa va inveselesc putin cu ultima "perla" a lui Rares:

Ieri eram in parc iar Rares avea chef de fugareala si-mi spune:
- Mami, hai fugi dupa mine? urcandu-se pe un tapsan.
Eu, sleita de puteri dupa o zi plina, ii arat neputincioasa burtik fara sa scot un cuvant.
Rares imi spune atunci:
- Mami, de ce ai burta asa plina de Tudor?!

Am inceput sa rad cu lacrimi... si acum rad pe infundate. Of cat de mult il ador

Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Imi pare sincer rau Mada23. Este un moment dificil, nici nu imi gasesc cuvintele potrivite, simt doar o mare tristete. Iti doresc multa sanatate si putere!

20+ cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Mada, suntem alaturi de tine. Sper ca Doamne Doamne sa va dea putere si speranta tie si sotului tau.
Am citit tarziu dupa ce am intrat pe forum povestea Monicai si o admir foarte tare pentru curajul de a o lua de la inceput.
Sanatate si curaj!

27+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

mada23 imi pare tare rau , nu prea ma pricep eu la cuvinte , te imbratisez

va pupaceste adela de alexia maria( 13.01.2007 )

27+ cu razvan andrei

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Grasunica80 spune:

Neata fetelor,
Mada23, imi pare tare rau de tot ce ti se intampla ... ma rog la Dumnezeu sa te ajute sa treci peste asta si sa-ti de-a cat mai repede un bebe....
Este groaznic... iti doresc sa iti de-a Dumnezeu putere sa treci peste asta...
Pup....
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Andraiulia iti urez bafta la examene si vreau sa te rog ceva. Eu stau in Baneasa imi poti da mai multe informatii depsre locul unde faci gimnastica?
Multumesc mult.

Laura 19+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Ciao, gagici!

Manga, multumesc mult. Oricum, nici cu tine nu mi-e rusine. Esti o mamica tanara si frumoasa..o sa intoarca toata lumea capul dupa tine cand te vei plimba cu Sasha pe strada...

Laura, si eu stau tot in Baneasa. Au si un site www.aroundbirth.com sau ro, am uitat. Incearca, oricum. Costa 10 sedinte 350 ron + una gratis. Asta fiind gymul. Iar sedintele cu moasa elvetianca sunt separate. Atmosfera e super! Poate ne intalnim acolo. Ei sunt pe str Donizetti, se face din calea Floreasca. Daca te intereseaza, iti pot da nr antrenoarei. A, iar sedintele pt gravidutze sunt marti si joi de la 18, iar joi si de la 12.

Andrutza 24+ bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns THEA22 spune:

MADA23, plangi, descarca-te, dar fruntea sus! Suntem alaturi de tine! Ti-as spune ca si eu am trecut prin asta anul trecut si iata-ma aici plina de sperante. Dar fiecare are felul sau de a trai durerea. Ce pot sa-ti spun sigur este, si Monica e alta dovada vie, ca, oricat de mare, suferinta se atenueaza si lasa loc sperantei si setei de viata pe care cat de curand o vei cultiva in viitorii tai copilasi. Te imbratisez si iti doresc sa revii cat de curand in odiseele uramatoare.

THEA2223+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Nu stiu daca din cauza a ceea ce i s-a intamplat lui Mada23 m-am panicat in halul asta dar nu e bine deloc
Ramase-se sa va spun ce am facut la morfo fetala:ei bine am un baietel,care e sanatos tun,are 30cm si 550 gr
Dar eu am o brida amniotica fundica anteroposterioara care e mica deocamdata si departe de membrele bebelicului.Am placenta joasa dar se poate ridica dar si daca nu se ridica a zis ca nu e nici o problema caci oricum nasc prin cezariana...m-a chemat din nou in sapt 28 sa se mai uite la brida amniotica
Si acum zuza de mine,dupa ce a citit ceea ce i s-a intamplat lui Mada23 a dat search pe google despre brida amnioticasi binenteles ca nu a fost placut ceea ce am citit si anume ca poate produce malformatii la membrele beblicului meu .Binenteles ca sunt si cazuri in care a disparut brida amniotica dar si copii care s-au nascut cu malormatii
Doctora a zis sa stau linistita ca deocamdata nu am de ce sa-mi fac griji ca nu il afecteaza pe beblus iar doctorul meu m-a intrebat daca e lunga sau scurta si cand i-am zis ca e scurta a zis sa stau linistita
Eu ieri eram f optimista(ca asa imi e felulu) dar azi am intrat in panica,ca sa nu va mai spun ca ieri a fost o zi ciudata,am visat ingrozitor de urat si apoi cand am vazut data de 4 iunie mi-am dat seama ca se fac exact 4 ani de la accidentul meu si toate au coincis cu morfo fetala
Sincer nu stiu ce sa fac in situatia de fata,sa stau calma sau sa ma apuc sa merg la alti doctori dar mi-e frica sa nu il zapacesc pe bebe cu atatea ecografe care saracutul a fost destul de linistit si ieri si azi

23+

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput