Burtici fericite de septembrie-octombrie (69)
Raspunsuri - Pagina 10
ralu0308 spune:
Fetele multumesc mult ca nu dati cu pietre la ce mai citesc eu pe net
Se pare ca la prima sarcina esti mult prea stresant pentru altii si enevant (cel putin stiu ca eu sunt).
Asa ca ma tot documentez pe internet, cat fel de fel de articole, pareri, opinii...
Sper sa ma mai linistesc spre sfarsitul sarinii
Raluca 26+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
selen80 spune:
Pt cele 2 Marioare si eu am de cativa ani vinisoare mici mici sparte, cel mai mult pe picioare si pe spate...se numesc venectazii (asta ca sa va mai puteti informa pe net despre ele...)...cica sunt din cauza circulatiei mai proaste....vreau si eu sa ma ocup de ele dupa nastere si intarcat, cu tratament si unguente, sa vedem ce mi-o spune dr.....
oricum eu tind sa cred ca sunt si pe fond genetic, pt ca bunicul meu si mama au probleme cu varicele, deci tot pe acolo, sunt probleme asemanatoare.....
26+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
angelli spune:
Kawaichan a fost e experienta foarte foarte frumoasa, am avut sedinte la dentist care au fost mai nasoale decat nasterea.
Am avut noroc, travaliul a inceput cu o zi inainte dar contractii usooaaare, am mancat, am dormit, am vorbit la telefon de acasa apoi cand am simtit ca ma iau transpiratiile de durere am plecat la spital unde eram dilatata deja nu stiu cat, dr de garda bine ca ati venit ca il faceati pe drum, repede montat epidurala trecut pe masa venit doctorul( un doctor minunat, Olaru)impins de cateva ori si gata.Fara tipete am icnit doar de 3 ori dar oricum stiu ca nu am impins bine ca dr.imi tot explica cum iar eu faceam ca la abdomene.Sper sa gasesc niste lectii de lamaze pe net.Eu zic ca am avut mare noroc.Poate m-a ajutat si miscarea fizica si un ceai de frunze de zmeur pe care l-am baut in ultima luna si faptul ca trecusem de 40 de sapt si eram in stare sa il scot si fara epidurala numai sa scap odata de nastere.
Sper sa fie si acum bine si repede.Am avut si epidurala si o fiola de occitocina(nu stiu cum se numeste parca e ceva care grabeste contractiile).
Eu inainte de nastere eram speriata, citeam toata ziua pe net(si muma si ciuma netu asta) si plangeam de frica povestilor horror gasite.
MariaI ai spus foarte bine pentru fiecare exista o solutie.
Cat timp mamica si bebelusul sunt in regula si cezariana si naturala cu epidurala sau fara sunt bune,important e sa fim sanatosi dupa aceea.
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
santorini spune:
Selen referitor la vinisoarele de pe picioare, sa stii ca eu am o colega care s-a tratat (tot asa dupa nestere) la Varicoline in Cta si a fost super multumita
25+ cu
nazdravanul meu
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Selen referitor la vinisoarele de pe picioare, sa stii ca eu am o colega care s-a tratat (tot asa dupa nestere) la Varicoline in Cta si a fost super multumita 25+ cu nazdravanul meu |
o sa tin minte, multam
26+ cu Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
kemsy spune:
Fetele, am o rugaminte!
Dati-mi si mie niste site-uri de unde pot cumpara hainute pt bebe, in special pantalonasi cu botosei si malete cu capse pe o parte, dar nu numai.Stiu de la redoute si next directory, si am luat la rand site-uri romanesti dar slaba oferta . Imi mai pun o speranta in voi!!!
Gianina 23+ cu Loris Stefan
bebe
santorini spune:
Eu va pupicesc si va doresc de pe acum un week-end placut ca maine mi-am luat concediu si plecam la munte, la Paraul Rece!
25+ cu
nazdravanul meu
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Pt cele 2 Marioare si eu am de cativa ani vinisoare mici mici sparte, cel mai mult pe picioare si pe spate...se numesc venectazii (asta ca sa va mai puteti informa pe net despre ele...)...cica sunt din cauza circulatiei mai proaste....vreau si eu sa ma ocup de ele dupa nastere si intarcat, cu tratament si unguente, sa vedem ce mi-o spune dr..... oricum eu tind sa cred ca sunt si pe fond genetic, pt ca bunicul meu si mama au probleme cu varicele, deci tot pe acolo, sunt probleme asemanatoare..... 26+ cu Ebru PRIMA POZA! nunta 9 luni |
selen, sunt perfect de acord cu tine, cele de pe spate mi-au aparut in liceu. pe picioare sunt sparta de sus pana jos, mama si bunica le au, asa ca eu sunt de 2 ori mai naspa. la mine doar laserul le mai rezolva, ca e suprafata mult prea extinsa. nu cred ca unguentele merg. poate ma insel, dar eu nu cred.
MangaGirl :-) 23+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com