Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, no news?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Buna gagici.Azi am fost la dr si mi-am vazut bebelinul care nu da inca nici un semn ca ar vrea sa-si cunoasca parintii.Colul s-a scurtat un picut dar e tot inchis,bebe are DEJA 3400gr si sta bine la caldurica.Miercuri mergem iar la control si daca pana atunci nu se intampla nimic dna dr ne-a rugat sa venim si cu bagajelul...ce o avea de gand?.Prin urmare abia azi mi-am facut si eu bagajul si am constatat ca mai am cateva "nimicuri" de cumparat ca sa-l intregesc.
laurraa sa stapaneasca bebelina sanatoasa noul "autovehicul"
alinuto baga repede ceai,miere,lamaie,oscillo,homeovox si ...daca tusesti sec stodal.Maine sa aud ca esti in forma da?
miruta asa zic si eu...vreau sa nasc si nimic altceva.Azi cand asteptam sa intru la eco a iesit un dr si a zis ca a pierdut o gravida si se uita lung dupa ea.I-am zis "luati-ma pe mine daca nu o gasiti da doar daca ma duceti in sala de nasteri".L-a bufnit rasu si m-a lasat tot in asteptare

Aaaaaa era sa uit.Vreau sa va intreb ceva.Azi la eco m-am cam speriat ca dna dr a "masurat" ceva mai mult timp inimioara lui BB si am crezut ca e ceva in neregula.M-a asigurat ca e totul OK si mi-a explicat ea ceva dar ...in alta limba deloc de circulatie internationala....Ce o fi?S-a mai intamplat cuiva?

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Gata fetelor, am venit, sunt bine, cel putin psihic.
Kiralina, Bebe Beca, Mh, ati avut dreptate, mi-a placut dr.

Ma linistesc putin, beau apa si va scriu in continuare.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Gata fetelor, am venit, sunt bine, cel putin psihic.
Kiralina, Bebe Beca, Mh, ati avut dreptate, mi-a placut dr.

Ma linistesc putin, beau apa si va scriu in continuare.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Ce talent ai sa ne tii in suspans.....ZI ODATA

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

buna seara!

dani3lla:felicitari pt vestile bn de la dr.deci pe saptamna viitoare scoatem agitatele?
anca:ai o minune de fetita,sa va traiasca!
carla ce vesti ne dai?
miruta: iammmii,ce bine arata,nannana ca mi-ai facut pofta,noroc cu mama care mi-a facut ceva bun pe maine(nu va zic sa fac pofta)
oana:ce expert in masaj,esti o norocoasa,ne-ati dat o lectie!e un dragut Eduard
lauraa:sa foloseasca sanatoasa noul carucior!
philip felicitari pt kg date jos,asta da veste!
ioana: a mai trecut raceala?sper sa-ti revii pana sambata si sa fii fresh!
deea:ce mai face Darian?e pregatit pe sambata?ce putin mai aveti,ati terminat toate demersurile pt botez?
clody: iar a plecat tati?uff ce rau imi pare!eu oricum iti tin pumnii sa stea Razvan in garsoniera pana ce tati e acasa
mada:ii doresc spor la treaba si sa gaseasca calea cea buna repede fara mari eforturi!nu a trecut starea proasta?sa treaca repede si sa fii vesela
maria:ma bucur ca sunteti bn si ca bb creste mare si sanatos!sa o tineti tot asa,vb dr.
nicuratze: sa treaca frica si sa nasti natural
la multi ani bb care azi fac o luna si la mai multe
mh glicerina cu stamicin.am pus si un mesaj la mail comun cu igiena guritei. sa treaca
alinuta:mmm sa treaca raceala
motiana:bine ai revenit!

la mine nimik nou,ff rar mai simt cate o contractie si presiune jos,dar in rest se lasa asteptata!intr-un fel nici nu as vrea sa vina pana luni,ca nu am chef sa disper dak dr e plecat in weekend prin spital pana ce ajunge...dar vreau sa zic ca, cat e ziua de mare nu stau o secunda si azi am iesit la piata,am fost la plimbare si am cobort scarile de 2 ori.

dragutelor,voi ati facut baie in apa calda sau doar dus?(pt a grabi bb)

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

yioanna_s ... eu timp de 9 luni am facut numai dus, dat fiind ca am tot avut problemute de la inceput, luni seara dupa ce am venit de la dr si mi-a spus ca totul este f bine ferecat si bebe nu are nici un gand am facut si eu baie in cada, a fost super ca m-am relaxat dar pt a-l ajuta pe bebe sa vina nu a avut nici un efect, nici contractii, nimic.

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Intr-adevar, alaptatul in public nu e asa rusinos. Pe-aici exista in (unele) magazine camere speciale de schimbat copiii, unde mamele pot alapta in liniste. Sau intr-o cabina de proba intr-un magazin de imbracaminte .
Si eu ziceam ca mi-e rusine sa alaptez in public, dar cand incepe fomila sa urle, uiti si de rusine, si de tot .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ganesha:nici eu nu am indraznit sa fac baie,deaceea intrebam,oare are vreu'n efect?deci,si prin urmare trebuie sa avem rabdare,nu draga mea?uite ce rima am facut

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mii de scuze, nu vreau sa va tin in suspans, abia intrasem in casa si m-am gandit sa va spun ca sunt bine. De atunci a trebuit sa o pregatesc pe Saby de culcare si acum sunt linistita la laptop.

Am fost la doctorul cel mult-laudat, fetele de la receptie facusera o incurcatura si programarea mea de fapt nu era , dar drl. m-a primit si asa si a avut foarte multa rabdare. Mi-a facut doar eco, fara control pe masa, s-a uitat 10 minute la cordon in foarte multe pozitii, nu 20 secunde si doar la ceafa, ca pana acum. Circulara este, dar nu dubla, ci una simpla si un fular. Mi-a spus ca el de regula cand vede asa ceva la eco nu le spune femeilor pentru ca nu are rost sa le induca un stress in plus. Eu de 9 saptamani numai stressul asta il am, nu mai dorm si nu mai mananc din cauza asta decat la mare.
Cand dadeam sa ma linistesc putin ma intreaba dr. cand am facut ultima eco, ii zic luni si ma intreaba cum era lichidul. Zic in cantitate normala. Ma intreaba daca am simtit ca as fi pierdut lichid. Nuuuu, de ce???? Pentru ca mai am foarte putin . Pai si ce puii mei a vazut dr. mea luni de nu mi-a zis decat ca e foarte bine?
A masurat pe toate partile lichidul, jos am un buzunarel intr-o parte si unul mai mic in alta, sus nu mai am deloc. Placenta este de grad 1, deci nu e de acolo pb, ir-urile sunt cam mari (0.78) si eu cam deshidratata, pana duminica trebuie sa beau mult.
M-a bagat repede la CTG si intre timp mi-a explicat tot ceea ce voiam sa stiu, si despre circulara si lichid, si despre optiuni de nastere, monitorizare etc. Mi-a spus ca, daca iese rau la ctg, trebuie sa ne gandim la nastere in urmatoarele 24 ore.

Trimit asta si revin, ca sa nu pierd mesajul/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offfffffff carla dar doctorita ta chiar nu a observat nimic ce bine ca te-ai dus azi

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput