Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alynta27, , total de acord cu alaptatul, si eu pateam la fel cu Saby, si sa vreau sa o mai aman nu puteam. Eu nu am folosit sutien de alaptat, dar am alaptat mult pe plaja si tot se uitau unii ca boii si comentau babele, de parca la alea care faceau plaja topless era mai normal.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

CarlaV
Am impresia ca ei nu sunt platitori de TVA. Pe factura pt avans nu apare.
La mine a fost in jur de 7500 Ron, nastere naturala, calculat saptamana trecuta.

De salvare nu stiu, nu am intrebat. Pentru noi e destul de aproape maternitatea si o sa ma duca sotul.

EDIT: daca vrei poti sa iti trimit pe email propunerea lor de contract. Da-mi un PM cu adresa ta.

38+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Alynta,sper ca a trecut raceala lui DAVID.Felicitari pentru atitudine!!!Asa e normalitatea ,zic eu...Sa stiti ca aici peste tot sunt mamici care isi alapteaza bebelushii,peste tot...in mall-uri nu mai zic...e concurs.

Sa stiti ca am avut emotii mari la primul consult,ca nu stiam ce trebuie facut.Of...din pacate,toate au pret in viata.Cateodata taree as fugi la masa clasica din Romania,doar sa fiu mai aproape de familie si prieteni.Asta e.Speram candva si Romanica noastra sa scoata capul la lumina.Si aici nu e chiar super civilizatie,sa stiti.

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

38/39 cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput

Kiralina, n-am gasit PM la tine. ID-ul meu de yahoo mess este cernatanca, e-mail e ca acolo.
Model de contract? Hmmm, nu te primeste fara contract?

Ca un detaliu, masa de nasteri de la CF2 este chiar super, ca un fotoliu, foarte lata, cu multe pozitii, caut o poza si va arat.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea1608 spune:

Neata !

oana_MVT, ce masaj relaxant. Se vede ca il savura bebe Eduard din plin.
Clodyac, imi pare rau ca a plecat iar sotul tau, offf.
Philip, tinem pumnii ca sa reuseasca prietenii vostrii sa vina. Si felicitari pentru kg.
Laurraa, sa folositi carutul cu placere. Sa se bucure bebe de el.
Carla, multa bafta azi.Eu una iti apreciez foarte mult ambitita de a naste perfect natural. Adevarul e ca si mie imi e foarte frica de nasterea prin cezariana, nu suport gandul sa nu pot sta cu bebe din prima clipa, sa nu pot alapta imediat dupa, si sa trec prin acele dureri post-operatorii din cauza carora nu o sa ma pot misca in voie.

36+ Maria Alexandra

http://picasaweb.google.com/AndreeaBizadea/PozeDiverse#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
sau cel putin dimineata e la mine, si eu la cafeluta cu voi
MADA la Praga nu e super civilizatie?, te invit sa faci un tur in nordul Africii
Fetelor nici al meu bebe nu are nici un gand, la 5 luni aveam contractii mai dese si mai puternice decat acum. De cateva zile am tot facut de toate dar degeaba, am facut curatenie, am urcat si coborat scari la greu, plimbari, dans, etc si nimic, nici macar nu s-a lasat catusi de putin burtica.
Acum imi fac programul sa vad ce sa mai incerc astazi...

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna fetele!

Philip..felicitari pt greutate..super!
Clodyac..imi pare rau ca a plecat iarasi sotul tau...poate se intoarce repede inapoi si incepe iarasi sa ploua!
Carla..tin pumnii sa primesti raspunsuri favorabile de la medic!
Mada..tin pumnii ca bebe sa gaseasca repede luminita!

Noi doar ce am venit de la pediatru..este totul in ordine,bebe se dezvolta bine..ne-a prescris vitamina D3 ,6 picaturi pe zi si ne vedem iarasi peste 2 sapt!Ne-a urat sa o tinem tot asa..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Masa de expulzie (se ridica, se transforma, e foarte utila):

http://sabina.geneza.ro/pages/albume-cu-poze-pictures-gallery/the-first-month-prima-luna.php?setid=72157601311610477&photoid=1240372162

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Ganesha si eu aveam contractii mai multe in luna 6-7. Acum nici macar una nu am.
Ieri am batut tot orasul, Universitate, Romana, Unirii. Am fost la mall, am spalat rufe etc. Si nu am nimic :)
Eu ma bucur, 2 saptamani e ok sa mai stea, atat timp cat eu pot face orice am chef :))
A, fetelor, si am reinceput sa conduc. La un moment dat m-am stresat si nu am mai condus, dar ieri m-am enervat si am luat masina in oras. Hehehe, m-a vazut o vecina cand am plecat si a zis ca sunt o mama nebuna.

38+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

Ganesha,ai dreptate .!
Maria,felicitari ca totul e bine cu BEBE DARIUS.Saru-mana pentru gandurile bune.Tu cum te mai simti??
Andreea,mult curaj si va fii bine!!

Daca tot stau pe capul vostru azi,vreau sa va intreb cum se procedeza pentr baita lui BEBE.Adica,apa se fierbe si se raceste,sau cum??Si voi ce produse de baie folositi?
Oana,super filmuletul!!L-am salvat pentru mai tarziu,desi se vede ca tati vostru are experienta!

http://picasaweb.google.com/Nichilciuc/Mai#

38/39 cu bebe IANIS EDUARD

Mergi la inceput