Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Neata fetelor,
si eu la cafeluta cu voi.
Nu stiu cum este vremea pe la voi dar la noi iar se anunta o zi super calda, e abia 9.30 dimineata si deja e canicula afara.
Noi suntem in butoiul cu hormoni, adica ba ma enervez imediat, ba mi se ineaca corabiile si tot asa valsam cu stari tip soc
Bebe al meu nu cred ca are nici azi nici un gand si sper sa stea cumintel pana duminica, nu de alta dar maine noapte vine mami al meu si vreau sa merg si eu la aeroport iar soata nu vrea sa ma ia ca sunt aproape 200 de km dus-intors, si-i e frica sa nu ma apuce ceva pe drum, ca ce face el cu mine pe autostrada .Acum eu zic ca nu exista nici un risc, ca nu am nici un semnal de la bebe, dar mai stii, drept este ca am ceva emotii ca nu mi-am vazut mama de mai bine de un an si 3 luni...
Clody... te intelegem perfect la capitolul rabdare, dar macar tu tot stai mai bine decat noi( cele care tot asteptam), macar tu ai eliminat dopul asa ca stii ca e pe aproape dar la noi, necunoscuta totala
Carla... ma bucur tare mult pt tine, ce inseamna sa dai peste un adevarat profesionist...oricum bine macar ca ai gasit solutia care iti convine, sunt sigura ca totul o sa fie asa cum iti doresti, ca doar esti o luptatoare
Ela2001... felicitari , sa fiti sanatosi si fericiti

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Ela2001, felicitari!!! Refacere rapida si bebe mancacios!!!

Carla, ma bucur mult pentru tine. Sigur va iesi asa cum iti doresti.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui miruta

Am fost si noi dimineata la doctor.Offf,iar control pe masa...oribil.Mai avem putin si ajungem la dilatatie 2,doctorul zice ca pana vinerea viitoare nasc ,ca asta s-ar putea sa fi fost ultimul control.Mi-a zis iarasi ca o sa am un travaliu rapid si usor ,sa-l auda Dumnezeu.De luni iau cate 2 tablete de calciu pe zi poate incep contractiile.Nu e de acord cu declansarea travaliului inainte de termen ,nici eu nu vroiam oricum,asteptam semnalul de la broscuta.
Dupa consultatie am avut ceva dureri de burta ,cu toate ca el e destul de bland,cand am ajuns acasa am vazut ca am o mica sangerare ,cred ca e de la consult ,sangele e maroniu ,nu rosu ,a zis sa iau un no-spa si stau cuminte in pat .Daca nu trece il sun pe seara sau maine.

Daniella,tu cand mergi cu bocceluta la spital saptamana viitoare?Poate ne intalnim in spital....

Mirela 38+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Si mie mi-a zis sa iau cate un no-spa dimineata si unul seara si daca pana miercuri nu se intampla ceva ma asteapta miercuri la control cu tot cu bocceluta.Acum sper sa ma si opreasca acolo.Ar fi super sa ne intalnim acolo,poate nastem amandoua odata si ne mai ridicam moralul reciproc

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

Miruta... dilatatie 2 esti super tare, hai ca nu mai ai mult, la mine totul este ferecat,eu am luat cate un calciu pe zi si nici o contractie, ma duc sa-mi mai cumpar si maresc si eu doza, tu iei tablete sau evervescent?

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

ganesha cred ca ne intalnim mai mult ca sigur in butoiul cu hormoni

de dimineata am tras un bocet nici acum nu stiu de ce mi-a trecut acum sunt bine dispusa sa vedem pana diseara ce ne mai asteapta

eu acum as vrea o mitraliera ma duc la paine ce aud : "doamna dar nu ati nascut inca???" parca nu vad ditamai burtoiul

merg pe strada se baga cate o baba : "maica la cat de mare e burta nu ar trebui sa mai iesi pe strada" ei nu zau ca sa vezi

si vecinii de pe scara : "vai draga dar de ce nu stai linistita si faci efort"

daca ar sti ei toti ca eu ma rog in gand non stop sa vina bebe oricum ideea este ca as frige cate un croseu la toti atotstiutorii astia

oricum am sa pun starea de asediu pe baza cocteilului plin de hormoni

ganesha si la noi e cald oricum curg apele de pe mine

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2000_ro spune:

Salut fetele!
tare ma bucur Carla ca vei putea naste cum iti doresti!
Cred ca Kiralina ma intreba unde am nascut ca au fost asa super conitiile:la sp jud satu mare.Se pare ca se poate si la noi in Romanica.E drept ca doar pe sectia asta se intampla minunea dar tot e bine...
Mh.daca nu merge cu glicerina cu nistatin incearca cu tifon imbibat in apa cu bicarbonat(noi asta recomandam in primul rand)1 lingurita la 200ml apa

Noi suntem bine, pot spune ca ne-am acomodat acasuca.in locul lui mami, tati face mai toata treaba asa ca ne descurcam f bine noi doi.
dE cele mai multe ori nici nu simtim ca avem bebe nou in casa, ecuminte!!!papa noaptea la 2 3 ore dar intre ele dormim amandoua ca sconcsuletele.
Carla, ms de sfatul tau e a nu avea lapte praf si bibe in casa, e asa bine alaptez doar de la mine si se pare ca bebe se satura ca doArme bine si uda destule scutecele...

Abia astept sa vina vremea buna ca tare as vrea sa putem iesi si noi pe-afara!
O sa pun si poze dar nu prea ma pricep , sper sa reusesc...

N-am reusit inca sa citesc tot din urma, asa ca vreau sa le urez noilor mamici multa fericire alaturi de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Daniella,chiar ar fi super...schimb salonul si vin la tine daca e
Ganesha,eu luam inainte de sarcina calciu cipcal comprimate ,facut din cochilie de stridie .El zisese initial efervescent 1 pe zi dar apoi l-am intrebat de cipcal si a zis ca-i ok dar daca sunt comprimate sa iau 2 pe zi.

Clody,iesi din butoi,te rog .Lasa-i pe atotstiutori sa vorbeasca ,noi stim ce-i mai bine pentru noi si bebe.
Eu cred ca trag un pui de somn ca azi-noapte m-am culcat pe la 3 si dimineata a tras sotul de mine ca nu ma ridicam sa plecam la doctor.
Ne "auzim" dupa-amiaza.
toate albinutele!

Mirela 38+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motiana spune:

clodyac si eu am patit la fel, toate babele din piata azi dimineata ma sfatuiau sa stau in casa si sa nu ma mai plimb. si asa stau mai mult in casa si nu fac nimic si simt ca o iau razna. Oricum, eu nu le bag in seama.
carlav ma bucur pentru tine, esti de admirat pentru ambitia si perseverenta ta.
ela2001 felicitari mamico\. Vlad Stefan, bine ai venit!

motiana 37+ Matei Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Ela Felicitari, sa va traiasca Vlad Stefan si multa sanatate!!!!

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Carla ma bucur din suflet ca esti multumita de noul doctor. Sa dea Doamne Doamne sa fie totul asa cum iti doresti!

dani azi ma numesc behaila Am trecut de la usturime in gat la tuse sacaietoare. Dar o sa treaca sigur pana diseara, ca sunt puternica.

Bebelusul meu a inceput de dimineata sa miste cu totul altfel, tare mi-e cu emotii ca si-a schimbat pozitia. Oricum o vrea sa stea el confortabil, numai cu capul in jos sa fie Voi ati experimentat asa ceva? Sper sa fie totul bine.

yoanna indura-te de noi si mai incarca niste filmulete pe mail, eu le-am salvat pe cele 4 pe care le-ai pus deja, sunt super si multumim mult

miruta tin pumnii sa nu mai ai dureri si scurgeri. Poate e ceva normal in urma controlului si se vor opri de la sine. Aoleu fetelor pe voi v-a chemat deja cu bagajelul? Ca al meu mi-a zis data trecuta ca ne vedem in iunie, dar atat. Ma gandesc ca daca nu apare nimic pana la DPN sa ma prezint eu la control? Nici nu stiu. Mi-a zis doar ca ne vedem in iunie si sa nu-l sun dupa 10 seara. Uff

Azi mi-a iesit si analiza de streptococ B negativa, am mai scapat de un stres.

Dani_3llo schimba semnatura, nu te pocneste fi-tu?

39+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput