Timisoara Impreuna(152) Emma, te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 21
silvana75 spune:
vreau si io sa scriez dar nu stiu unde ... Doricescu deschide capitol!!
Mihi, vazut pozele, ai niste flacaii tare frumosi, ce mare o crescut americanu!!! Felicitari pentru 9+ sarcina usoara sa ai
Ati cumparat casa aia?
Doris, vazut si pozele printesei, tare faina ideea cu bonetele alea pe cap (imi scapa denumirea exacta), diplome ... cel mai mult mi-au placut pozele cand atunca bonetele in aer. Furat si io reteta de chef si cred ca o fac azi.
Aida, te simti mai bine? 
Geta, unde mergeti in concediu?
Fug sa duc copilu la scoala, revin azi is in zona
P.S. Luni aterizeaza mamanu 
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Don't ever give up
Mariaa spune:
io recunosc franco ca am tot dat pe refresh ca am zis ca-s io beata in miezul zilei ![]()
Mihi dragule, sarcina usoara si multa sanatate!!!
si felicitari pentru reusitele la scoala! 

dorisss, m-ai omorat!! ca si dana zic si io, bravo tie ca poti tine cura la asa meniu, pfuai, as mancao saptamana din alea! bravo fata si cu tigara!
Aida, pup sa treaca buba oricare ar fi ea 
io-s bucuroi ca vine uikenduuuu si ma intorc cu rotile-n sus la soare, la mare
tzucuri multiple la toata gaska 
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
andanii spune:
mihi felicitari pentru sarcina 
aidule sper ca esti mai ok 
doris vazut pozele , super domnisorica si edy al Andei un adevarat cavaler 
ana sanatate la maxim la toti patru 
maria mergi la mare si soare ????
geta e mai bine alex???
multumesc pentru felicitari , sanatosi sa fim 
ANDANII 

"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta" 
silvana75 spune:
Doris, cata faina se pune in maglavaisu ala?
Silvana si Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze cu noi
Don't ever give up
Mariaa spune:
io in sfarsit ma duc sa tund claia care seamana mai degrama a arici in capul meu ![]()
huh, faceti loc...ca-mi iau avant 
![]()
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
Mihi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mariaa io recunosc franco ca am tot dat pe refresh ca am zis ca-s io beata in miezul zilei Mihi dragule, sarcina usoara si multa sanatate!!! si felicitari pentru reusitele la scoala! ![]() ![]() dorisss, m-ai omorat!! ca si dana zic si io, bravo tie ca poti tine cura la asa meniu, pfuai, as mancao saptamana din alea! bravo fata si cu tigara! Aida, pup sa treaca buba oricare ar fi ea ![]() io-s bucuroi ca vine uikenduuuu si ma intorc cu rotile-n sus la soare, la mare tzucuri multiple la toata gaska ![]() _ “Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.” Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ![]() |
ma facusi sa rad...mersi...vai de capu meu va fi ...da ne-om descurca cumva...

Multumesc dragelor...de data asta nu m-am mai speriat...singura problema e greatza, raul, salivatia...ca nici de data asta vad ca nu m-au iertat...inseamna ca-i tot ficior...vai viata mea...
Noi acu vreo ora ajunsaram...ca Lori avu si lectie deschisa la dansurile de societate...si vreu sa spun ca ramasai masca cate feluri de dans aproape stie....
Dorisake...am vazut pe mess...da nu ti-am raspuns ca nu erai online...cand am vazut io mesajul...mai vb...ca noi...mai putin capul familiei mergem la ai mei saptamana viitoare...vazui si io pozele...tzupel

Geta...tot genifarash esti...sau ti-ai recapatat vocea?...Alexutu e bine?...sanatate

Silva...faina poza de la mess...americanca nu gluma....

Dani...io am incercat sa vad fluturasu da nu am gasit...

Aiduka ...cum te mai simti?...sper ca nu te suparasi ca te sfadiii..

andanii..felicitari pt Andrei...si mai lasa in hantatar butoiu ala cu depresie...

stiti ce pap io acu...rahat...da din ala adevarat...nu kk-at...are si samburi de nuca prin el...a primit al meu de la un turcalete...cu care cica face afaceri...a venit la tm...si cica si sarmalele ar fi turcesti nu romanesti...ca al meu se dadea mare cu guyasul lui ca e autentic...nu furat
ma duc sa ma parkez si pe mine vorba lui katik...ca maine am de botezat...una bucata finut...
va pupez si sa dea DD sa citesc numa de bine pe acilea...
mihi...9+
ceata lui pitzigoi
Mariaa spune:
buei, facem carnat acilea? nu deschide nimeni capitol nou?!?!
Mihule, daca vurbesti cu katik, mie mi-i dor de ea 
despre botez, sa-ti traiasca finutul si sa vii cu poze de nasica meseriasa! distractie faina maine!
si despre ce ai scris intr-unul din ultimele tale mesaje, am vrut sa-ti dau si atunci o
da' ai disparut rapid...asa ca ti-o dau acu, ca tot esti in zona cu vesti faine! 

m-am adunat acas' si io, tuns, ras, frezat
il iubesc pe omu asta ce face cu paru meu doo fire, doo paie
mi-s gigea da' nu arici blond, Danaa
ma duc sa plonjez in pat. somn usor gaska 
_
Emma este IUBIRE ******
silvana75 spune:
care pe unde sunteti? Maria te zvantasi?
executat azi chec a la Doris, n-am gasit de cumparat tavi normale de chec si am luat mai mici, cam jumate cat o tava normala, cand o gustat al meu o zis sa-i pun una intreaga la lucru
bunnnnn bunnnn iesit 
Mihi, mai imi lipseste casa si catelu ca basca am ![]()
hai va tzuc si noapte buna
Silvana si Paul
Poze cu noi
Don't ever give up
Doris-Alina spune:
Aloooo, pe receptie... aterizeaza Doriseaska...![]()
capitolul nou e deschis de cand lumea, da cin` sa vada?
Sau va trebe invitatii speciale?
No, hai sa va invit special, aici
subiect inchis
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories