Timisoara Impreuna(152) Emma, te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata buna

Merci Aida de cafea
Ana acuma am citit si eu blogul tau si m-am socat . Doamne, bine ca sunteti ok. nu-mi vine sa cred cat de nesimtit si inuman a fost omul ala care a provocat accidentul. dar cel mai important e ca ati scapat cu bine, ca n-ati patit nimic grav. va imbratisez si va pup, sa va reveniti cat mai repede si fizic si psihic.
Dana am vazut pozele, ai un fluturas superb ...
Doris astept sa vad si pozele voastre ...
Mariaa un mare, mare, esti o draguta.

sa aveti o zi mai buna,
va pe toate

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Neatza,

Ana bine ca sunteti bine si ca ati scapat numai cu vanatai! fiarele se repara! cat despre individul din masina cealalta nu pot sa spun decat ca e un idiot, un incostient si probabil era baut de a intins-o asa!

asa cum spunea si Anda asa a fost sa se intample si clar "cineva" acolo sus va iubeste!

sa aveti grija de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Buna dimineatza!

Ana, tot nu-mi revin, prin ce ai trecut ... Dar de ce platesti tu amenda? Si de la ce tv erat desteptii de au dat stirea, teoretic nici nu aveau voie sa o dea fara acordul tau ... ce magari... Si dobitocul de a provocat totul, ai zis ca a iesit de la o poarta, nu se poate merge pe firul lucrurilor, sa vedeti daca nu cumva locuia acolo sau il stie cineva? Doamne, iti tin pumnii sa fi bine, sa va reveniti sufleteste cat mai repede si sa treceti usor peste birocratia reparatiilor.

Aida, merci de cafea, prinde fooooarte bine. N-ai uitat ce te-am intrebat de maztisoare?

Monica, multa sanatate si voua ...

Dorisake, poze, ceva?

Geta, multumesc de apreciere. Iti dai seama ca-s topita ...

Ati vazut pozele cu fluturele alb? V-a placut rochitza ei? Ca are o poveste mai deosebita

Mergi la inceput

Alooo, pe unde sunteti, v-a toropit caldura?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

mda ... pe mine m-a cam toropit caldura ... abia astept sa plec acasa... vreau acasaaaa .....

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Nu putem face lucruri mari pe acest Pamant, putem face numai lucruri mici cu multa dragoste"

poze

Mergi la inceput

Dar sa aveti grija, ca vin furtuni ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

danitin superb fluturasul .... din ce in ce mai domnisoara .... ia zi povestea rochitei ... m-ai facut curioasa foc

trupa la plaja , baie

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 20 kg, mai am 10 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

da da, la plaja pe sub birou sub hartoage...uh, cand vine vacanta aia odata?!
dana, ce de fluturasi!! ce sclipiceste si ce scumpa-i Lori!

pup gaska

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

ce-i aia plaja, baie?????!!!!!! aici e rece, ploo, bate vantu

Dana, vazut si eu Spiridusa dar acu trebe sa ne zici povestea

Eu am o stare kkcioasa rau, au intervenit ceva probleme si cu apartamentu si se pare ca pica afacerea, nu prea mai am nervi s-o iau de la inceput dar o voi face, picioru ma doare in continuare, spatele la fel si, deci, dupa cum vedeti sunt din ce in ce mai bine

ma duc sa-mi trag doua picioare in cur, nu cu picioru care ma doare, cu halalalt, si sa ma apuc de treburi

va doresc o seara linistita cu mult soare in suflet

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Iaca aici UN FLUTURE ALB de la serbare

... sa stii ca am vazut de aseara pozele dar eram prea obosita si tabarata ... si la 1 am iesit din baie se vede ca nu am stapan acasa . spiridusha

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput