Parasita cu o luna inainte de nunta
Raspunsuri - Pagina 8
dyannna spune:
Prietena mea este mai bine...invitatii au fost in mare parte informati despre anularea nuntii...inca nu au introdus actele pentru divort...eu sper ca ea sa nu-l mai primeasca inapoi ptr ca e posibil ca in cateva luni el sa revina asupra deciziei...inca o mai suna , vezi doamne, sa vada ce mai face.
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Aici nu poate fi nimeni condamnat.Cum au mai spus persoane , dragoste cu forta nu se poate si o viata ai. Daca ajungi sa crezi ca nu mai vrei sa stai cu cineva , asta e...pleci si cauti sa fii fericit daca poti.Sa zica mersi prietena ca macar ala a fost domn si a anuntat-o , ca financiar nu a lasat-o de izbeliste ..si ca nu a ales sa o insele pe toate cararile , dar pozand in sotul perfect acasa. Ne e usor sa zicem : mvaiii nemernicul , da cum poate sa plece asa pur si simplu?Ei uite ca poate , ca doara nu e legat cu lantul. Iubitul meu a stat intr-o relatie + casatorie cca 19 ani cu o tipa destul de convenabil din pct de vedere financiar.Ea fiind dr prof in drept , el manager.Geaba cu toata scoala ei , si nespe mii de diplome pe pereti ( ca se pare ca in alea isi punea madam speranta ca o sa ii tie casnicia o viata ) ca omul daca n-a mai fost fericit a luat-o pe aratura. Tot asa de gura lumii , a parintilor ( si el n-are 20 de ani ) a stat acolo ...in casnicia aia comoda dar fara anumite impliniri emotionale. Pana intr-o buna zi cand a reusit sa rupa pisica in doua si a zis : am o viata , la dracu ..si macar de mor maine vreau sa mor fericit. Nevestele nu se parasesc doar pentru iepurasi playboy ... |
mai, tu esti pisica ori dracu din povestea iubitului tau?
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Nu draga , eu sunt ingerasul lui ...stii nu ii plac pisicile de nici o culoare. |