Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (181)
Raspunsuri - Pagina 23
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 m-ati omorat cu blogurile voastre... ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Si ce mai astepti?Iti facem comitet de intampinare in blogosfera
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Noi am fost la un botez, am depasit ora de somn a fetei, sa vedem daca se lasa cu circ
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
Ciao!!!
adra -
la
Eva!!!
Sac, bb, ca am aflat de buburuza, chiar daca nu ai vrut sa ne dezvalui tu secretul
!!!
Noi ne pregatim mai pe seara de petrecere .. de mers la o petrecere ...
Sunt racita cobza si ma doare gatul.
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
Ank83 spune:
salutare...
Mai incerc sa dau un semn de viata... Abea acum a inceput viata grea cu cei 2 pitici ai mei
...Nici unul nu sta linistit deloc... Fiecare zi e epuizanta... Cecilia e foarte receptiva si activa
iar Raul toata ziua numai rostioare face,...imi cer scuze ca nu am citit nimic din ce ati scris
dar sunt epuizata ..poate ca dupa saptamana ce urmeza cand termin si cu examenele de la scoala voi fi si eu .... mai liberaaaaaaaaaaaaaa.
Va pupam pe toate si pe toti bulgarasii 

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici