Regimul Scarsdale - 7kg-2sapt -cap.14

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Raportul: 66.2 Kg, respectiv -3.8 Kg dupa 10 zile de dieta.

Tot nu stiu ce s-a intamplat sambata de am crescut asa brusc......

Oricum, spun si eu precum Lora...daca mai dau jos 1 Kg tot ma declar multumita; se vede bine cat am dat pana cum si sunt multumita oricum.

Sa vedem acum cum ma si ....mentin; joi - dumi voi fi in Romanica, si de doi ani nu ma gandesc decat la....salata de vinete cu ardei copti ;

LoraG76 tu ai terminat? Cum este la mentinere?

Va pup si o zi buna, M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Hai, Mihaela, ca ai slabit super bine! Eu in 7 zile de dieta am dat jos 1.5 kg, sunt relativ multumita, dar tare mi-ar placea sa scap de inca doua kilograme saptamana asta.Nu a fost usor la petrecere, dar nici foarte greu (nu a fost un menu chiar pe gustul meu ). Eu, sincer, salivez dupa o inghetata (o sa imi fac una dietetica in saptamanile de mentinere - ma gandeam eu din iaurt dietetic, cu afine si mure in ea si zaharina - ce ziceti? e ok? stiu ca e interzisa inghetata in perioada de mentinere, dar sunt permise lactate degresate si fructe...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mihaela, felicitari! E f. bine! Cu siguranta rusii sunt de vina...
Eu am terminat dieta cu 2 zile mai devreme. Ieri am fost pe Ceahlau, asa ca am mancat si dulciuri si paine si ciorba...am dat peste cap tot si nici azi n-am mai tinut. Oricum, incerc sa mananc cat de cat cu atentie si in perioada de mentinere, din produsele permise macar. Am slabit 4 kg...si azi dim. cantarul arata tot 57kg. Sper sa nu ma ingras de-acum incolo. Multa bafta fetelor care tin dieta!

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Multumesc fetelor

Si astazi stagnez, si intradevar au venit rusii....; vom vedea dupa .

Lora cu siguranta ca si eu voi termina mai devreme tura asta, adica voi sari ultimele 2 zile, caci v-am mai spus ca vin in RO dupa aproape 2 ani, si chiar cu toate caldurile, parca vad ca imi voi face ceva pofte....;

O zi buna tuturor,M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Buna ziua, viitoare silfidute!

In urma stimularilor hormonale pt cele 2 FIV-uri nereusite, am observat ca ma ingras foarte repede (desi nu exagerez cu mancatul) si nu mai reusesc sa dau jos. Azi m-am hotarat: incep dieta.

Pentru statistici:
- varsta: 36 ani (implinesc luna aceasta pe 27, deci nu se cade sa ma prinda ziua dolofanica)
- inaltime: 1.63 m (fara tocuri, ca am devenit lenesa si port doar incaltaminte fff comoda)
- greutate: 54 kg (de la 48- 49 kg, inainte de stimulari)
- talie: 74 cm (de la 60 cm, ooooof, ce vremuri de viespe)
- data inceperii dietei: 04.08.2009 (n-am inceput de luni, ca abia m-am intors din vacanta si recunosc ca vreo 2 kg in perioada aceasta le-am "asezonat")

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Mult succes guzelnico incepem cam deodata.
Si eu m-am hotarat sa fac o cura de slabire de luni, dar cautand o metoda care mi se potriveste am inceput de astazi cu scarsdale.
Sper sa mai apara doritoare si sa ne sustinem reciproc - eu una sunt cam delasatoare si nu prea duc dietele la bun sfarsit.

Acest an a fost foarte stresant pentru mine avand mai multe probleme personale si m -am ingrasat 8 kg in cateva luni (mancam fara discernamant)

pentru statisticI:
35 de ani - proaspat impliniti;
1,75 inaltime si 73 kg
data inceperii dietei: 05.08.2009

Mergi la inceput

Anuscha, si pe mine ma apuca delasarea, mai ales daca nu se vad efectele "imediat". Dar 2 saptamani nu pare a fi mult timp. Trebuie sa reusim.
Sunt multe fete cu vointa si rezultate spectaculoase pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

da guzelnico, am vazut ca sunt multe fete care au reusit si de aceea m-am hotarat si eu.

Daca as slabi ar insemna ca mi-as depasi propriile limite actuale. Dupa mai am sa ma las de fumat si ma pot declara multumita.
La tine cum merge?? Eu de dimineata am baut 2 litri de apa (in conditiile in care de regula nu prea beu nici 1 litru pe zi)

Mult curaj tuturor!

Mergi la inceput

Eu nu prea ma omor cu lichidele, desi stiu ca nu e bine. Seara sunt ceva mai insetata.
Cred ca voi scoate total painea.
Dimineata pot chiar sa raman doar cu o cafeluta, in care marturisesc ca, deocamdata, pun o lingurita de lapte degresat.
Astazi e targ de legume si fructe proaspete in cartier si ma voi duce sa ma aprovizionez. Super listuta de cumparaturi postata!

Mergi la inceput

Anusca2009 si Guzelnico bine v-ati alaturat si mult succes. Mie dieta mi s-a parut usor de tinut, nu mi-a fost foame deloc in afara meselor, si a avut si rezultate spontan.

Raportul: 65.8 Kg, deci -4.2 KG in 12 zile, si cu rusii pe cap acum, deci sigur am mai putin.

Voi incepe si a 2-a tura cand vin din concediu, pe 24.08.

Success tuturor

Mergi la inceput