Cu dragoste din IASI!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gabi, interesant programul la Douafetite (si aproape de mine). Am sa trec sa vad, poate prelungesc totusi programul de engleza, ca la dans si teatru nu se baga Stefan.

Si de ce sa ma supar de glumita cu codul? Ba chiar as vrea un nr de telefon de la educlatoare, poate stiu ele ceva despre vreo epidemie aici in zona. Of! Rad eu...dar unde ma mai duc cu Victor? Ca acolo la nisip statea si el cumincior. se mai dadea in calut, mai trece atimpul.

A! Stiti cumva programul la Sarbatoarea teiului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Iar pe fuga... va salut si va ofer o ....

Oana, ma ingrozeste lipsa asta.... de interes....

Poze din mai 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

FESTIVALUL TEIULUI
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/evenimente-culturale-campanii-concursuri/festivalul-teiului~ni5ggi

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Acum am gasit pe alt site ca e de la 17.00 la 21.00

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ce credeti ca a aparut la gradi la Vlad dupa saptamanile alea cu excursii?
(unde al meu nu a mers din cauza de otita)

raspuns: varsat de vant!

parintii care au concedii imediat dupa ce iau copii vacanta asteapta acum cu sufletul la gura sa vada "face sau nu face si al meu"...
(pentru ca trebuie tinuti in casa 2 saptamani copii)

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata si multumim de cafea...
Oana..poate facem grupuri de suport..mamici cu multi copii si mergem pe vizitat...sau activitati impreuna....cred ca ar trebui sa vorbim in privinta asta.

Herra,epidemie de varsat de vant a fost si la Matei atunci cu vacanta de Paste...dar nu din cauza excursiei...se pare ca primavara e perioada cand izbucneste...si se mentine...n-a facut anul acesta, va face la anul. La Matei am asteptat vreo 3 ani sa se intample si tocmai anul acesta a fost...asa ca...e drept ca-i rau pentru cine are biletele platite pt un concediu in strainatate sau planuri batute in cuie.

Azi am serbarea sfarsitului de an scolar al lui Otto, cu premierea si maine la Matei...si gata cu trezirile dimineata, cu mormaielile..nu vreau la scoala....etc

Azi m-am trezit tarziu..la 8 tragea Matei de noi...ca el trebuie sa ajunga la gradi...nu-i mai dau sa manance? cred ca e ceva in aer...ca am auzit si pe altii care s-au trezit tarziu.

Pupioci si o zi frumoasa....Oare ploua, c-am vazut ceva norisori...

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Dac-ati sti cu cit interes urmaresc postarile voastre ,mai ales cele cu referire la posibile locuri cu activitati pentru copii ,pentru copii mici in special . Eu sunt uimita de cit de multe asemenea locuri de joaca s-au deschis in ultimul timp,de genul celor amintite de voi ieri,si totusi putine au ceva organizat pe timpul verii .Nu mai spun ca si aici pe linga mine (Oana Ghinetz stie locurile ) din septembrie se va deschide o gradinita .Zilele astea am vazut un afis mare pus pe o casa care pina acum era scoasa la vinzare.

Ma intereseaza activitati care sa consume cit mai mult energia copiilor , dar sa primeasca si copii de aproape 4 ani .Dar si ceva mai creativ ,poate ceva de genul art&crafts .

Chiar ma gindeam ca daca am avea la dispozitie un loc in care sa ne putem intilni macar o data pe saptamina am veni noi cu idei si materiale si tot am face ceva interesant pentru copii.

In alta ordine de idei , cine vrea putin varsat de vint ?Si de ce trebuie sa tin copilul ala mic in casa cu forta ?Si pe linga el si pe ceilalti doi ,ca nu pot sa ma impart si in casa si afara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , eu ma bucuram ca gradinita din Mircea e deschisa pina la 1 august ,dar acum educatoarea lui Tudor (care inca nu a facut varsat de vint) mi-a spus sa nu il aduc cumva la gradi .Cel mare ,Mihnea , nu mai vrea nici el sa mearga daca fratii lui stau acasa.Si uite asa stam baricadati in casa ca sa nu evadeze Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Am inceput sa fac sapaturi....am sunat-o pe Mirela(inimioara 76..parca era id-ul...de care va tot povestesc eu cu engleza pe vara) si sper ca saptamana viitoare sa ne vedem si poate reusim sa o gasim pe doamna invatatoare care facea engleza dupa metoda lor....ceva din Marea Britanie...daca indeplineau o sarcina copiii erau premiati...la mai multe...deja se facea o minipetrecere in cinstea lor, li se dadea sa poarte o coronita de rege...si erau "regi" in ziua respectiva.
Va mai scriu saptamna viitoare,

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

huh, eu sint stresata rau cu varsatul de vint - n-am facut in copilarie ....

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput