Cu dragoste din IASI!
Raspunsuri - Pagina 4
buli spune:
ah, stim eu ca trebuie sa cer un autograf!!
BRAVO, CATALINA!
Miha, nu e zor
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
connie1974 spune:
Adi, Catalina - felicitari si la cat mai multe premii.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
kriss79 spune:
buna dimineata
Dragi mamici, cum suntem in cautari pt. gradinita strang informatii pt.a o inscrie din toamna lui 2010.Are cineva copilasul la gradinita cu program prelungit Sf .Nicolae de pe str.sf.petru movila(vis-a-vis de Baia Publica)?
E gradnita cea mai apropiata de noi(la nici 200 m), am auzit de la alte mamici pareri pozitive, dar sincer nu imi plac cateva aspecte:gardul mic si jos, cladirea pare cam cu probleme de afara, este invecinata cu o curte de rromi..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
buli spune:
Cristina, eu am 2 amice care au/au avut copiii la gradinita sf. nicolae
una e super incintata, multumita de program, educatoare, locatie ... tot, cealalta si-a retras copilul pentru ca o ingrijitoare l-a batut de mai multe ori pt ca nu voia sa manince mamaliga, de se albea copilul dimineata cind trebuia sa mearga la gradi (se pare ca stia toata lumea povestea)
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
kriss79 spune:
buli, multumesc pt. raspuns.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si Alessia Stefana
Mai 2009
GabrielaG spune:
Neata intr-o noua saptmana!!!!!!!!!!!!!!
Octavian a plecat si el in excursie, dar de 3 zile...sunt curioasa cum va fi si cum se va descurca...pe Matei il las singur de obicei, dar pe Octavian nu...vorba aceea...e primul copil...stiti voi...
Kriss, eu din doua parti diferite am auzit numai vorbe bune despre respectiva gradinita...chiar mi-a placut ce am auzit. Oricum tu hotarasti pana la urma ce e mai bine pt printesa ta.
Pupici si o saptmanaa minunata si pettrecere frumoasa pentru cine sarbatoreste astazi.
Eu sarbatoresc prin munca,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Am intrat o fuga sa va salut si sa va urez o saptamana usoara si linistita....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
herra spune:
salutare si de la mine!
unde mai duceti prescolarii in vacanta? eu sunt deja in cautare de alternative, avand in vedere ca este in convalescenta (sau asa sper) si nu cred ca-l mai duc la gradi saptamana asta - slabit cum e, mai poate colectiona vreun virus.
o sa-i lipseasca cu siguranta engleza si dansul pe care le facea...
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
GabrielaG spune:
Ia uitati ce am vazut pe un stalp: http://www.hopscotch.ro/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1
iulia-stefy spune:
Salutare!
Si o pentru cine doreste....
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)