Cu dragoste din IASI!
Raspunsuri - Pagina 2
ghinetz spune:
Sal
Ups. Eu oare cu ce nu stau bine...cu ciuperca sau cu ghicitul? Ca nu m-am prins al cui e magazinul, dar abia astept sa-l vizitez.
Carmen, noi nu am confirmat, dar venim sigur. Aveti mare grija de sanatate, ca musai sa ne zbenguim pe acolo.
Herra, din cate am inteles excursiile de la gradinita noastra sunt organizate de aceeasi firma. Si daca e asa...crede-ma (si crede-o si pe Cramen), nu pierzi nimic. Organizat e doarasa, o zisa. Ma rog, ar fi fost bucuria copiilor de a fi impreuna, in rest...nimic. Oricum, aveti grija de voi.
Nici noi nu am ajuns la Carturesti azi. Si nici mari rezultate la mersul cu bicileta fara roti ajutatoare nu avem. (adevarul ca e o catastrofa la capitolul miscare. E un impiedicat, ce mai...) Ba ne putem lauda cu o tranta si cu "eu nu ma mai urc". La Super chitibus nu au pe vara cursuri (as fi vrut sah, ca mi-e tare peste mana sa ajung in Tatarasi). Au doar progam de gradi, ma rog, fara activitati. I-am sugerat totusi sa se mai gandeasca, nu cred sa fie parinti care sa-si doreasca numai si numai joaca. Mi-e groaza de vara care vine. Cred ca in imi rezerv de pe acum un loc la Socola. Ha! Ca in faza "ti-am rezervat un loc la noi in celula". Am doi copii total diferiti, si culmea, cel mai zbenguit e cel mic. Iar programele lor nu coincid deloc. Nici preocuparile. Nu vrea nimeni unul imprumut?
Va pup, ma duc sa-l aduc pe stefan. e la un vecin, al joaca. maine nu mergem la gradi, pe motiv de votare. Nu-mi prea convine faza si am inteles ca nici de marti sa nu-i mai aducem. Ciudat. Si eu care ma gandisem ca o sa stea pana pe 1 iulie....
buli spune:
o fi mami de Fabian?
spor, sa-ti mearga bine!
eu n-am timp nici sa respir, s-au ingramadit f multe, nu stiu cum sa le descurc.
Matei e din specia "nici o groapa nu-i prea mare, nici o balta nu-i prea uda", bicicleste pina la 11 noaptea daca il lasi, nu conteaza daca e ploaie, vint sau orice. nu spun ca sa fac in ciuda, uneori as vrea tare mult sa nu mai fie asa zbenguit, are picioarele pline de vinatai si julituri.
azi am fost cu el la dentist, a fost de nota 20, el, care e un superalintat, a fost un copil model de intelegator. bine ... si dentista a avut un mare tact
din ciclul fiecare cu ce-l doare: stiti daca exista magazin scholl in Iasi?
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
GabrielaG spune:
Anca a castigat premiul cel mare...e al Lacramioarei, mami de Fabian
Sa aveti o zi frumoasa...se pare ca eu am racit, ma doare gatul si imi curge nasul...si din nou vorba aceea: nu am timp sa fiu bolnava acum.
Pupici,
Gabriela si baietii
PS. Matei al meu a venit aseara din excursie si era asa de incantat: a fost la o gradina zoologica si-a vazut leu, leoaica, si o maimuta care facea pipi... , apoi la planetariu, la salina Cacica, La Marginea...de unde ne-a adus un vas de lut...ce mai e grozav, a venit asa de incantat. Ce mi-a placut cel mai mult, este ca lui Octavian, i-a fost dor de el si se tot intreba cand mai vine Matei, ca ii este dor de el.
iulia-stefy spune:
Salutare!
Am intrat si eu pe fuga sa va ofer o si ma duc sa citesc ce ati mai facut.
Sa aveti o zi buna.
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Lacri, super!!! Sa va mearga din plin.
Anca, stii, nici eu nu stiu sigur daca l-as vrea zbenguit pe al meu. Am unul, deja ma tine in tot felul de emotii cand il vad unde se catara. Cred ca e si "din vina" noastra, oarecum, am fost foarte protectori cu Stefan cand era mic, si eu, si sotul fiind niste fricosi. Pe Victor l-am lasat mai lejer. Dar stii, se zice ca e nevoie de ambele "specii" pentru ca societatea sa evolueze: de temerari ca sa descopere lucrui noi, de fricosi ca sa conserve.
Gabi, ma bucur ca i-a placut lui Matei in excursie. Ati avut si banchet, alea-alea?
Fetelor...daca ne-am mobilizat asa frumos la actiunea de 1 iunie, ce ziceti: ne mobilizam si la o cuconiada??? Sa o scoatem si pe Nora la lumina. Ca a disparut de multisor. Si o sa-i vanturam ideea de Campari si Costel pe la nas, poate-poate apara. Eu deja salivez (la ideea de campari, la aia de Costel... inca nu)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
adi69 spune:
Neata si de la noi..
Ocupate pana peste urechi,ieri a fost o doamna reporter la cercul de muzica si le-a luat "un interviu" Abia astept sa vad evenimentul de maine.
De la muzica ne-am dus la Carturesti..unde Catalina a spus ca o "deranjeaza copiii astia obraznici care tot vorbesc si intrerup povestea" ..:)dar ii place si mai vrea.
Ieri a avut de ales intre parc(leagan,topogan etc) si Carturesti.
Maine avem o asazisa lansare de CD a cercului de muzica ,va avea si Catalina cantecelul pe el si va canta..
Azi avem serbarea la gradi,acu pregatesc cateva fursecuri ptr serbare,intre doua cuvinte scrise,mai dau o fuga pana la cuptor..
Trebuia sa fie serbarea saptamana viitoare si-mi propusesem sa le fac un tortulet frumos,asa ca de ultima serbare de gradinita,insa ,alaltaieri s-a razgandit doamna si a mutat-o azi..deoarece si-a dat seama ca saptamana viitoare nu va mai avea toti copiii,majoritatea au frati in clase mai mari cu care pleaca in excursii/tabare .
Sanatate multa Carmen,Alex,Connie,Vlad si Gabi!
Uau ce de multi bolnaviori!!
Carmen,petrecere frumoasa si la multi ani sarbatoritului!
Oana,sper sa nu-ti fie prea greu.
Incearca sa "trisezi" aducandu-ti prietenele cu sau fara copii acasa,sau sa iesiti impreuna la aer undeva..trece ziua mai repede si nu esti singura care sa fie atenta la copii,mai viziteaza rudele..:)
Anca nu stiu de magazin Scholl insa am mai gasit ocazional produse de la ei prin magazine,farmacii..
Felicitari ptr comportamentul la dentist !
GAbi dar lui Octavian nu ii e dor ,de obicei de MAtei?
Si felicitari Lacramioarei ptr magazin,sa fie intr-un ceas bun si ...poate vrea sa ia jucarii si de la mine..?
Sant de calitate si frumusele si ne intelegem noi la conditii de plata..
Va pup,intre timp am termina fursecurile,le-am umplut si le-am pus la rece.
Sa merg sa fac un dus, sa ma imbrac sa vad in ce le transport si am fugit la serbare.
Papaa!
l_carmen2003 spune:
Adi multumim, ziua lui Alex e pe 15 august, azi e o avanpremiera! ca as prinda copiii de la gradi.
Felicitari pt CD si pentru printesa Catalina.
Gabriela, in fine, te bucuri! Vezi, pana la urma Otto e fratele mai mare, printre dupaci si lacrimi de fapt e si multa grija si dragoste, cum e si normal! la amnadoi baietii!
Oana, are dreptate Adi, mai vorbim deseara daca reusesti sa vii. Si multumim de participare!
Ma rog noi suntem bine azi, Alex a fost si la gradi dimineata, de fapt a pupat usa, imi e mai mare ciuda, ca mai bine il lasam sa doarma. A venit acasa si a declarat ca el azi se simte sarbatorit asa ca nu face nimic din ce nu vrea. Recte, vrea desene animate, sa picteze si sa faca un film cu dinozauri - am o camera mai veche pe care nu o mai folosim si pe care o foloseste el! a reusit sa strice o caseta de cate ori a inregistrat-o! Sa vezi de unde iese regizorul din el!
Va urez petrecere frumoasa, si numai bine. Si revin cu impresii.
GabrielaG spune:
Vreau cuconiada...dar dupa 15 iunie..sa termin cu serbari, inchiriari de costume, etc...
Adi, felicitari pentru micuta artista, o sa vrem si noi CD-ul cu cantecele pentru copii.
Adi, de obicei la noi erau conflicte intre copii, terminate cu "mai bine nu te-ai fi nascut, mai bine eram singur la parinti..e.tc"..si de asta ma bucur ca acum i-a simtit lipsa si ar fi vrut sa fie Matei acasa.
Oricum Matei a fost foarte incantat cand i-am spus ca lui Otto i-a fost dor de el si a intrebat cu o mutrita din aia superba: "Otto. chiar ti-a fost dor de mine? De vorbaria mea? Ca sa-mi spui : Mai taci din gura?""
Sunt superbi...Acum sa vad ce ma fac, ca luni pleaca Octavian in excursie si e de trei zile. De obicei mergeam si eu cu el...acum va merge singur, caci sunt doua clase de elevi si n-au mai incaput parintii. Sper sa nu-i fie prea dor si sa reuseasca sa socializeze...
Si Oana aveai dreptate...pe primii ii cocolosim, ii atentionam...:nu fa aia, ai grija, nu e frumos..etc...iar la al doilea, deja avem experienta si lasam fraul mai liber.
Pupici,
Gabriela si baietii
ghinetz spune:
Mai, Gabi, ce m-ai emotionat cu povestea cu dorul...Si cum era Matei circumspect. Si mai ales ca stiu si eu de astea cu.."of, esti cel mai rau frate; imi vine..imi vine...nu stiu ce imi sa-ti fac"
Carmen, ne vedem azi la 5, desigur. Si...imi pare rau ca nu am stiut sa-ti zic ca azi nu servesc gradi. Abia astept sa vad filmele micului regizor.
Adi...si eu vreau cd-ul. Si felicitari micutei artiste, deja interviuri...Mai, mai!!! Inca o data felicitari.
Ma duc,a zi am zi de shmotru, dar si doi copii pe cap. Acum se cearta de la o masina. Nu s-a oferit nimeni sa ia unul? ca il dadeam cu imprumut si cu instructiuni de utilizare. . Glumesc. (adica il dau fara instructiuni ). Poate o conving pe mama sa ii plimbe ea putin s apot eu sa spal si sa sterg pe aici.
g_ioana spune:
salutare fetele
Tot din ciclu fiecare cu ce-l doareunde fac si eu comanda de tort,fara sa am surprize...ca vreau sa duc la gradi si sa nu pateasca,doamne fereste cupii ceva!