**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007(100)
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
lbelciug spune:
Ehhei Didi, daca ai sti ce mult imi doresc eu sa vad Spania, Barcelona si zona de sud, Alicante. Ai fost exact pe unde imi doresc, in ce a constat ajutorul Irinushei? Auzi, dar nu v-a fost greu sa calatoriti atata cu 2 copii? Mi se pare o performanta.
Din pacate asa e cu gradi, vara se inchid toate mai ddreveme sau mai tarziu; vacanta oficiala a inceput pe 12 iunie. Cresele nu se inchid, nu stiu cum rezolva intern problema concediului personalului; probabil ca prin rotatie in timpul anului. Sunt nevoita sa-mi despart puii si pt ca socrii sunt super acriti de copii (am auzit de la Matei o replica de genul "abia astept sa scap de tine" si pe care eu am intuit ca a auzit-o la soacra-mea) dar si pentru ca maica-mea nu ar face fata cu amandoi. De cand s-a operat pe inima, oboseste f repede, inca mai merge la servici, lucru care deja ii este f greu sa-l faca. Am zis ca-l las pe Matei la ea atata vreme cat va crede ea de cuviinta; nu vreau s-o solicit prea mult, desi stiu ca la cat de inimoasa este, nu s-ar plange niciodata ca ii e greu. In plus, taica-meu se va ocupa sa-l duca pe Matei la inot, in parc, lucru pe care socrii mei nu l-ar face; l-ar tine protzapit la TV toata ziua, chestie pe care eu nu o pot inghiti. E o situatie delicata, noi ne-am sacrificat zilele de CO pt lucrarile la casa, asa incat asta e un an de scarificiu pt toti. Sa dea D-D sa reusiti cu casa.
De ce zici ca a fost o mare greseala sa il culci pe R in pat? Eu vreau sa-l mut pe B de duminica seara in patul normal din noua lui camera; probabil o sa stau langa el cateva nopti pana se va acomoda; ma astept sa fie greu si pt ca e alt acasa, alt pat, fara Matei... dar sper sa ne descurcam.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
DidiAlex spune:
Liv, de ce nu il mai lasi in patutz? oricum sunt multe schimbari..darmite si alt pat..
la R a fost o greseala (banuiesc)pt ca la 2 ani a mers la cresa. si apoi la 2 ani nu intelegea care-i faza. Ei inca simt nevoia de culcus..unii, nu toti, evident.
Si, il vad pe David, e in plina criza, se rasfata mama mia..
imi pare rau de gradi
Mda, faza cu Tv, si io is alergica la el, cand ii vad la Tv, turbez. Ai mei mai stateau in ro, ii lasam pt limba..alta dambla de a mea. Mi-au dat lacrimile cand l-am auzit pe nepotul meu cu 13 zile mai mik decat R cat de bine vb romanesti si cat de intortochiat vb R romana. E drept ca-i fluent pe germana..dar nu ma las..
Hm, stiu cum e cu anii de sacrificiu, nu am mai fost la mare, la plaja decand eram gravi cu R, si atunci a fost delegatie la Neptun.Si nu am fi ajuns nici anul asta pt ca pur si simplu nu avema resurse si in ro sau la bulbari nu merge soatza. As fi vrut all inclus dar am luat partea buna..si am facut totul la comun. E minunat sa faci totul in 4 timp de 1 luna chiar si drumul asta in masina a fost minunat anul asta, am facut 20 de ore in ro, dar la venire am luat hotel n ungaria, la intors am calculat prost si am ajuns la hotel la 8 cand nu mai avea sens, copii erau fresh.
Am avut display-uri, dar nu le-am folosit prea des, de ex la intoarcerea din Spania nu le-am deschis deloc. Am avut timp sa cantam sa citim, sa povestim, ceea ce acasa nu avem timp.
R doarme perfect in masina in scaunul lui (s-a obisnuit)D a mai facut fitze, dar asta e...s-a supus majoritatii.
Acum ma uitam pe net si am vazut bilete pt 2010 stuttgart bucuresti pt toti 4 pan in 200 E. asa ca le iau cum intra luna aprilie pe rol.
lbelciug spune:
Bogdanel adoarme in ult vreme doar in patul mare si pe urma il muta sotul in al lui; ma astept deci sa nu fie grea schimbarea, mai ales ca i-am facut o camera super frumoasa.
Super ca R doarme in scaun; Matei nu suporta sa faca asta din pozitia sezut. Doarme max 30 min dupa care incepe sa planga ca nu are cum sa se intinda; ar fi deci f greu sa plec la drum noaptea cu el.
Superbe pozele (unele se incarca greu), minunate locurile, ce vacanta colorata ati avut! Sa va fie de bine!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Vara 2009
angelabv spune:
Ioana, are o luminita mica de la monitorul prin care o "ascultam", nu ma deranjeaza sa stau linga ea, dar nu adoarme, ii e teama ca plec...aseara a fost mai obosita si a adormit mai repede, stau si peste noapte dar se invata cu narav...ca mine
Didialex, si eu speram sa mai stea in patut, mai ales ca nu e asa mare...dar cind a cazut , m-am speriat.
Liviana,daca ai patul instalat, ar fi bine pina duminica sa-l lasi sa se joace, eu am pus patul si in aceeasi seara am culcat-o acolo, cred ca a fost prea brusc, dar aveam si patutul in camera, dar nu a mai vrut nici acolo. O sa s einvete, sunt sigura, azi iesit sa luat si niste cearceafuri cu printese, ceva s-o atraga si mai mult.
angelabv spune:
Liviana, am citit mesajul tau dupa ce l-am postat pe al meu...am incercat asa, dar cind vreau s-o pun la ea in pat se trezeste, cred ca trebuie sa astept pina doarme mai adinc...ne descurcam noi pina la urma
Florentina Roman spune:
Ioana, Liviana, multumim ptr aprecieri, sunt foarte mandra de el. De spus, le-a zis din capul lui, e o mica parte din ceea ce stie el, dar au fost probleme cu sunetul si... asta e.
Liviana, nu ne-am ocupat de el in sensul asta, chiar i-am restrictionat accesul la calculator, si totusi, in loc sa se joace in timpul unei ore, cat avea voie la pc, cauta informatii pe google despre diverse sisteme de operare, telefoane... De cand a invatat sa citesca e de neoprit. Si tre sa recunosc ca il admira foarte mult pe taica-su si vrea sa ajunga ca el.E un copil curios, care pune foarte multe intrebari si are si noroc ca are cine sa-i raspunda la ele. Mai tii minte ca-ti spuneam ca a inceput mai tarziu sa vorbeasca?
Didi, bine-ai revenit! Wou, prin cate locuri ati fost, eu nu m-as fi incumetat sa plec cu masina si cu amandoi copiii,chiar daca ai mei zici ca au crescut in masina, n-au nici o problema cu dormitul in scaunele.Unde-s pozele pe care le-a vazut Liviana?
Dupa cum am mai povestit, noi am reamenajat apartamentul asta vara si am mutat copiii singuri in camera lor in toamna, dupa ce toata vara au fost la bunici, deci noutatea a fost totala...Mai mult am avut de munca cu cel mare, ptr ca 5 ani el a dormit in pat cu noi. Ptr Ciprian n-au fost probleme, s-a adaptat la noua camera foarte bine, asa de bine incat nu vrea in ruptul capului sa vina la noi in pat dimineata, pe la 6, cand asa as mai dormi...in schimb, ne-am trezit cu Tudor in toiul noptii, cu patura si pernuta in brate, sarind peste mine si cuibarindu-se intre noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Angela, nu e nevoie sa repete copii "viciile" noastre. Si eu am tot incercat sa ii dau suzeta 2 luni, numai sa nu deprinda obiceiul de a-si suge degetul, ca eu mi l-am supt pina la 5 ani. Dar nu a vrut nici suzeta si nici degetul nu si l-a supt deloc.
DAca deja a adormit mai repede, poate se va invata incet sa doarma singura! Sigur nu te va duce in noaptea nuntii cu tine, dar de vrea, atunci e momentul sa ii tragi o mama de bataie
DidiAlex, bine ca ai venit din concediu sa se mai umple paginile pe aici, ca ne impotmoliseram la 21!
Betty, si eu ma miram cind era Patrick bb mic unde a incaput(a avut 56 cm, iar eu sint mica).
Azi l-am dus la bunici, la cei la care nu am amas niciodata peste noapte; toata ziua nu a intrebat de noi, a mincat bine, s-a distrat.
Iar eu am program liber ales in fiecare zi a saptaminii: shoping, control ginec, coafor, restaurant!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Graviduta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana13 Azi l-am dus la bunici, la cei la care nu am amas niciodata peste noapte; toata ziua nu a intrebat de noi, a mincat bine, s-a distrat. Iar eu am program liber ales in fiecare zi a saptaminii: shoping, control ginec, coafor, restaurant! |
Te invidiez!
![](icon_smile_big.gif)
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
madaiulia spune:
Chris27!
Florentina super filmuletul cu Tudor.
Didialex bine ai revenit! Ce vacanta minunata ati avut! Unde au vazut fetele pozele?
Sunt foarte fericita zilele astea. Cam intr-o saptamana imi vine sotul acasa. Mi se par o vesnicie zilele care au ramas, dar macar stiu ca mai sunt putine.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Graviduta
Te invidiez! ![]() ![]() ![]() "La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln) |
hihi
Ioana mama de
![](copilas.gif)