iubire cu fluturi
Raspunsuri - Pagina 7
MayanMistica spune:
Sunt anumite motive in viata pentru care iti trebuie hartia aia.Nu ptr implinirea sentimentala , ca pe aia nu poti sa o ai nici cu 1000 de hartii.Dar sunt alte motive birocratice pentru care e bine sa o ai ...sau e musai.
Unul din ele se numeste " viza de intrare pe teritoriul unei tari ".Alt motiv se numeste , scutirea de anumite taxe si impozite la fisc.Dar , na ..nu toti traim in Romania si nu la toti se aplica aceeasi lege.
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MayanMistica Sunt anumite motive in viata pentru care iti trebuie hartia aia.Nu ptr implinirea sentimentala , ca pe aia nu poti sa o ai nici cu 1000 de hartii.Dar sunt alte motive birocratice pentru care e bine sa o ai ...sau e musai. Unul din ele se numeste " viza de intrare pe teritoriul unei tari ".Alt motiv se numeste , scutirea de anumite taxe si impozite la fisc.Dar , na ..nu toti traim in Romania si nu la toti se aplica aceeasi lege. |
Corect ... deci am avut dreptate. Daca prima data cuplurile se casatoresc din convingere (iubire nebuna, impreuna pana la adanci batraneti, iluzii de fluturi si sex pe tavane si la 90 de ani ...etc), a doua, a treia, a-n-a oara se casatoresc exclusiv din ratiuni materiale. Adica acte de rezidenta, scaderi la impozite, diverse asigurari (de sanatate, de viata), mosteniri...etc. Banuiesc ca pentru cei care au nevoie de aceste avantaje materiale, efortul, commitmentul si riscul relatiei merita ... daca nu e nevoie, mai bine nu se leaga la cap.
Nu este o acuzatie, nu judec pe nimeni, este doar o constatare ...
MayanMistica spune:
Nu stiu in ce masura ai avut dreptate sau nu ...nu stiu daca te-ai referit strict la mine sau in general.
Dar ca sa fac o paranteza , afla ca prima mea casatorie ..de altfel ca si celelalte n-a fost cu nici un fluture .Nu tu dragoste nebuna , nu tu fugit de acasa, nu tu promisiuni desarte .
Asta ultima vad ca e cu nabadai..poate unde e la aproape 40 de ani .
Dar repet , nu stiu cum e la alte cupluri care se casatoresc prima oara .
lisaelisa spune:
Mey, MayanMistica,
Ne impartasesti si noua secretul tau ?
Cum reusisi sa te mariti de cateva ori cu barbati pe care, de fapt, nu-i iubeai ?!
Io, spre exemplu, daca ma cerea vreunu' de nevasta si nu imi prea placea de el, ii faceam un vant de nu se vedea...
Ce spui ?
buflea spune:
citat din mesajul lui MayanMistica Nu stiu in ce masura ai avut dreptate sau nu ...nu stiu daca te-ai referit strict la mine sau in general. Dar ca sa fac o paranteza , afla ca prima mea casatorie ..de altfel ca si celelalte n-a fost cu nici un fluture .Nu tu dragoste nebuna , nu tu fugit de acasa, nu tu promisiuni desarte . Asta ultima vad ca e cu nabadai..poate unde e la aproape 40 de ani . Dar repet , nu stiu cum e la alte cupluri care se casatoresc prima oara . |
Nu m-am referit strict la tine ... m-am referit in general, ca un fel de statistica ... normal ca "generalul" asta are si o gramada de particularitati.
MayanMistica spune:
citat din mesajul lui lisaelisa Mey, MayanMistica, Ne impartasesti si noua secretul tau ? Cum reusisi sa te mariti de cateva ori cu barbati pe care, de fapt, nu-i iubeai ?! Io, spre exemplu, daca ma cerea vreunu' de nevasta si nu imi prea placea de el, ii faceam un vant de nu se vedea... Ce spui ? lisaelisa mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas |
Draga mea imi pare sincer rau ca nu-ti pot aproba cererea de a impartasi acest secret.
Pa si sa ai o zi buna
lisaelisa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui MayanMistica
Draga mea imi pare sincer rau ca nu-ti pot aproba cererea de a impartasi acest secret. Pa si sa ai o zi buna |
Ooo, duamna directuare....
monabella spune:
din ce s-a spus pina acum trag concluzia ca nu iubim cu fluturi decit o singura data, fie mai devreme in viata, fie mai tirziu (cazul lui mayanmystic). asta indiferent de numarul de casatorii.
deci imi justifica cumva afirmatia ca prietena mea trebuie sa isi gaseasca pe cineva si sa se marite dac vrea copii chiar daca nu e iubire cu fluturi pt ca aia s-a dus, n-o sa mai intilneasca niciodata.
Daca a fost cineva care a iubit de mai multe ori cu fluturi please spuneti-mi.
ymca spune:
nu stiu ce s-a scris pana acum dar raspund la ultima intrebare: la mine a fost cu fluturi de fiecare data.
mie-mi place trecutul meu...au fost fluturi puternici, relatii de durata, frumoase, despartiri decente. cu sotul din dotare au fost niste fluturi enormi.
deci eu zic ca se poate cu fluturi de mai multe ori, la orice varsta si pe net.
blue eyes spune:
citat din mesajul lui monabella din ce s-a spus pina acum trag concluzia ca nu iubim cu fluturi decit o singura data (...) Daca a fost cineva care a iubit de mai multe ori cu fluturi please spuneti-mi. |
Eu sunt de parere ca de fiecare data iubim cu fluturi; celelalte tipuri de relatii sunt acorduri cerebrale.
Roiurile de fluturi nu seamana intre ele, pentru ca ne indragostim de mai multe ori in viata de persoane diferite intre ele; in consecinta si tipul de sentimente care ia nastere e diferit. Clar, fiecare dintre noi are un mod al sau de a se indragosti, dar povestile si momentele sunt unice in felul lor. Si de fiecare data suntem convinsi ca EL/EA era partenerul ideal, pana apare altcineva care ne spulbera acea imagine.
Pentru cine este interesat de dinamica sentimentelor, sa citeasca Francesco Alberoni. http://ro.wikipedia.org/wiki/Francesco_alberoni. De acolo puteti ajunge la articole Wikipedia in alte limbi.
Asta nu inseamna ca peste noapte va intelege ceasul inimii sau va trece usor peste crizele sentimentale, dar Alberoni e un punct de referinta in studiul sentimentelor. Pentru cine stie italiana http://www.alberoni.it/amore.asp