Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Neatza si de la noi. Nu avem noutati, dar am intrat asa sa va salut.
V-as invita la niste cirese, ca mi-a adus soacra-mea de la tara (a venit intr-un scurt control la doctor, ca dupa mine as mai tine-o sa ma ajute, dar ea nu vrea).

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

larisel!!! imi ploua in gura!!! la cirese nu rezist!!!!!!!! vreau

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetele,

mai am putin si ma duc la eco....parca nu mai trece timpul...

am si vizat ce mi-a iesit....va dati seama....exact ce-mi doresc asta si am visat...sa sa fi fost premonitie:))

ma intorc cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetele,

mai am putin si ma duc la eco....parca nu mai trece timpul...

am si vizat ce mi-a iesit....va dati seama....exact ce-mi doresc asta si am visat...sa sa fi fost premonitie:))

ma intorc cu vesti

Bafta multa!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Buna dimineata la toate burticile.
Imi anunt si eu prezenta, desi inca nu cutez sa imi pun semnaturi si alte alea. Eu am facut FIV si ET a fost pe 21 mai (conceptie pe 19 mai).
Conform calculelor sunt fie in sapt 2, fie in 4. Am doua teste de sange BHCG in crestere si un mic punctulet pe o ecografie.

Vreau sa intreb burticile mai mari ce fel de creme folosesc pt sani? Ai mei sunt in crestere exponentiala si nu vreau sa raman cu vergeturi.
Pe 18 iunie voi face urmatoarea echo si poate imi voi sti si DPN care va fi pe la inceputul lui feb 2010. Sper.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Buna dimineata la toate burticile.
Imi anunt si eu prezenta, desi inca nu cutez sa imi pun semnaturi si alte alea. Eu am facut FIV si ET a fost pe 21 mai (conceptie pe 19 mai).
Conform calculelor sunt fie in sapt 2, fie in 4. Am doua teste de sange BHCG in crestere si un mic punctulet pe o ecografie.

Vreau sa intreb burticile mai mari ce fel de creme folosesc pt sani? Ai mei sunt in crestere exponentiala si nu vreau sa raman cu vergeturi.
Pe 18 iunie voi face urmatoarea echo si poate imi voi sti si DPN care va fi pe la inceputul lui feb 2010. Sper.

Sarcina usoara si la termen!
Si mie imi cresc sanii parca de la o zi la alta, dar inca nu folosesc nici o crema pt ca nu suport mirosul de cosmeticale. Sper ca din trimestrul II sa imi treaca si mie simptomul asta ca sa ma protejez si eu cat de cat si pe sani si pe burtica cu crema antivergeturi, dar deocamdata spun pas.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

andre_lina Nu a fost cu intentie sa va fac pofte, ma gandeam doar ca va dau idei bune.

decenuela Sa vii repede cu vesti, da?

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Ce ai visat decenuela?

Eu visez intr-una paturici roz:))

PUP!

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zookey spune:

Buna burtici!
Dupa o dimineata groaznica plina de greturi m-am urnit si am fost la dr sa-l vdm pe bebe ! E micut , micut dar ii bate inimioara ( mi-a trecut toata greata cnd am vazut ) ! Pozici nu mi-a dat ca eram la spital si era in mare graba ca avea o nastere ! Important e k mi-a dat liber la pastilute pt greata in cazul in care nu ma pot alimenta deloc ! Sapt viitoare mergem iar sa imi dea sa fac analizele !

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Salutare la toata lumea

Mergi la inceput