Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

mami de Luca si de Yannis-Cristian multumesc mult.
esti o scumpa.

sa ajute Dumnezeu pe toata lumea.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Simonette multumesc mult, o sarcina ushoara tuturor, multumesc tuturor ptr primire.Aici tre sa fii activa nu gluma,eu doar am clipit si ati umplut deja o pagina.Ce mandra's eu ca apar si eu pe listuta la inceput[:P]
fetele....am o durere ingrozitoare la o palma sub buric, in zona uterului, am inteles ca sunt ligamentele care se dilata ca sa faca loc bb-lui, nu e cam devreme?din cate am vazut voi va confruntati cu greata si stari de oboseala....si la mine e oboseala si parca nu ma mai satur sa pap, si beau la apa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Buna fetele, ma primiti si pe mine???
Maine vin cu detaliiiiii, dar am 2 teste clar pozitive

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Buna fetele, ma primiti si pe mine???
Maine vin cu detaliiiiii, dar am 2 teste clar pozitive

Vlad
Mami de ursulet 4+
bebe2

felicitari!
astep detaliile maine.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Simonette multumesc mult, o sarcina ushoara tuturor, multumesc tuturor ptr primire.Aici tre sa fii activa nu gluma,eu doar am clipit si ati umplut deja o pagina.Ce mandra's eu ca apar si eu pe listuta la inceput[:P]
fetele....am o durere ingrozitoare la o palma sub buric, in zona uterului, am inteles ca sunt ligamentele care se dilata ca sa faca loc bb-lui, nu e cam devreme?din cate am vazut voi va confruntati cu greata si stari de oboseala....si la mine e oboseala si parca nu ma mai satur sa pap, si beau la apa....

sarcina usoara.
e foarte bine ca bei multa apa...
asa sa faceti toate... cel putin 2 litri...

blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Buna dimineata!
Bun venit ursuleata si alicredo!
Danyelana si eu sunt in aceeasi stare. Daca nu ar trebui sa am grija de Sara nu cred ca m-as ridica din pat. De greturi nu pot sa scap si bonus odata cu renuntarea la fumat am primit o depresie groaznica. Sper sa treaca repede ca deja nu mai pot.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza fetele, va poftesc la o
si eu ma confrunt cu starile de oboseala, dorm neintrerupe de la 22:30 pana dimineatza la 8 si parca tot nu imi ajunge
Pana acum ma laudam ca nu am greturi dar astazi in autobuz nu stiam cum sa ma dau mai repede jos Cred ca incep si la mine

o zi frumoasa sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

alicredo, ursuleata Sarcini usoare si la termen!

danyelana Nici eu nu mai fac nimic pe acasa, mai ales ca e regula in fiecare seara mi-e foarte rau, se accentueaza si de la drumul servici-acasa. Plus ca ajung foarte obosita dupa un program 8.30-18.00. Nu am mai facut nici curatenie, nici nu am mai calcat, nici mancare nu fac; doar am mai bagat masina de spalat, dar a facut ea treaba nu eu. Noroc ca e soacra-mea in vizita de 1 zi si sper sa imi calce ea cate ceva (am ajuns la performanta de 4 munti de rufe de calcat) si sa-i faca si sotului o supa, ca saracu...mananca si el ce apuca sau isi face singurel.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am inceput de o vreme sa ma scol noaptea spre dimineata pt a merge la toaleta. Voua vi se intampla?
Si azi dimineata am stranutat o data de m-a durut si burtica tare, m-am si speriat...dar a trecut in 2 minute. Sper sa nu fi fost nimic, doar muschi incordati.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Buna dimineata,

Multumim pentru primire si pentru ca ne-ati trecut in listuta.
Am uitat sa va dau datele fetitei mele, Viviana ( 30.09.2004).
Astazi am o zi mai proasta. N-am reusit sa ma duc sa imi fac analizele, m-am trezit foarte greu, ma doare capul, sunt indispusa si obosita.
Si eu ma trezesc o data pe noapte si merg la baie.
Acum, cu greu, incerc sa imi fac curaj sa ma apuc de lucru....
Pupici la burtici si o zi buna!

Irina7+ si Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput