Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 2
alexia28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonette Alexia, Zookey, si Irina va doresc fiecareia sarcina usoara si la termen cu bb sanatos!!! Bun venit in odiseea noastra si sa ne vedem cu puiutii sanatosi la san!!! Alexia special ptr tine ca este a doua odisee pe care o petrecem impreuna De data asta eu fac fata si tu baietel Daca vrei bineinteles! mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 11+ www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Simonette nu mi-a venit sa cred cand te-am vazut aici cu bb3 felicitari si Doamne Ajuta sa fie cum zici tu
Va multumesc ca m-ati trecut pe listutza si sa fie un capitol plin cu vesti bune.
La noi a venit azi pediatra sa-i faca vaccinul piticii si i-am zis ca de la anu o sa mai aiba un pacient, asa tare ce s-a bucurat pentru noi, zice ca al doilea copil o sa fie mai cuminte decat primul
Va pup si noapte buna voua si burticilor
www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia de Natalia Maria 20.02.2008 si 5 +
prietene DC .
alicredo spune:
Buna burtici !
va urmaream de mult, dar pana acum , nefiind pusa in fata faptulul nu am avut motive de scris.In august 2008, la o luna dupa nunta, am intrerupt orice legatura cu anticonceptionalele.Am avut un ciclu destul de regulat pana in 12 dec, cand s-a oprit ptr 4 luni, in care am facut nenumarate teste(deci am experienta)s-a dovedit a fi doar o dereglare. Si a venit...pe 15 aprilie...prima data pe anul asta, data pe care o voi repeta mereu...De curand, martea trecuta, am facut primul test, m-am ridicat din senin din pat, dupa-masa, am plecat la baie si l-am facut, am simtit ca voi avea un , eu numai dimineata faceam teste.Si spre surprinderea mea si a sotului meu a iesit liniuta, f f f f invizibila, dar era acolo.am repetat testul de vreo 3 ori, a patra oara mi-am luat unu cu preganant/not pregnant ca sa ii arat lui ce sigur sunt gravi, si de abia atunci m-a crezut(inca e in soc, isi revine el)
V-am spus pe scurt inceputul de poveste pe care urmeaza sa-l traiesc ptr ca asa ma simt mai aproape de voi si astfel cunoastem mai bine.
O seara placuta va doresc tuturor ,o sarcina si o nastere minunata!
DN 18.03.1985
UM 15.04.2009
DPN 20.01.2010
simonette spune:
Rocco tare rau e cu durerile de cap.......ai luat macar un paracetamolk? sau no-spa? poate o cafelutza dimineata......Simai e ceva ce merge, sa tii jetul de la dus cu apa caldutza la ceafa! Comprese reci si somnic. sa treaca!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
11+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
simonette spune:
Alicredo felicitari ptr samburel!!! Bine ai venit alaturi de noi! Iti doresc sarcina usoara si bb sanatos!!!
11+
danyelana spune:
Mai fetelor ce mult ati mai scris. Un nou capitol. Multumim pt noul capitol.
Bun venit burticilor noi si bebei la termen si santosi.
Eu am zile mai bune si mai putin bune. Ma rastesc la buda de cum ma trezesc si ziua o petrec mai mult in pat. Sotul chiar a zis ca am inceput sa traiesc numai la etaj.
Ieri a trebuit sa conduc vreo 150km sa ma duc sa-mi iau o recomandata de la fosta adresa si sotul lucra. Bine ca nu am vomitat in masina dar nu mai aveam mult.... Cand m-am intors eram asa obosita ca m-am asezat in pat si am facut somnic.
Am asa o stare ca nu-mi vine sa fac nimic in casa si am de facut curatenie, de calcat..... Oare sunt singura asa pleostita sau si voi aveti stari asa? Si in plus eu nu lucrez, deci.... sunt o puturoasa ?
Noapte buna si pupici.
Acum 6+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Donna_n spune:
Maaaaaaaaama ce de burtici si ce active ati fost! Felicitari noilor burticutze de pufuleti Bea felicitari pentru pozica! E super! Nikole si happymum nu descurajati Intr-un fel e bine ca va mai detasati ca daca e sa fie bebe nu e bun stresul Va
Imi pare rau pentru cele cu dureri de cap si greturi si mai ales ca trebuie sa mergeti la lucru cu tot cu ele . sa va treaca si speram ca din trim II sa scapati de ele. Eu nu prea am mai scris ca nu am vesti... Astazi am luat rez la analize si nu am nici toxo nici cmv..deci ramane o dilema.
Noapte buna!!
"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."
Andre_lina spune:
Bun gasit in noul capitol!
Ioana - sa dea Dzeu sa fie fetita, toti rad de mine cat de incapatanata sunt cu sexul copilului.
Danyelana - nu esti puturoasa, si eu ma simt la fel. La munca abia trag de mine, iar acasa imi vine sa sar in pat cum ajung...si la fel am multe de facut...norocul meu e ca nu am greturi deloc si ma simt bine in general. Am si zile in care sunt f energica...dar s-au cam rarit.
Bun venit tuturor noilor burtici!
Abia astept eco pe 24...numar zilele
Va pup...noapte buna!!!
9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922
happymum spune:
alina
da, sunt deja Z4...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2
simonette spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happymum alina da, sunt deja Z4... www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
DOAMNE AJUTA!!!!!
11+
happymum spune:
donna multumesc pentru incurajari.
la fel iti doresc si tie numai bine.
eu incerc sa imi gasesc ocupatii ca sa nu ma mai gandesc mereu si mereu...
Rebiana27 ; ma_mica ; softurela . ce mai faceti? sa va dea DD putere.
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2