Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amir10 spune:

Oau, fetelor dar ce scrieti, de-abia am timp sa citesc din urma!!!
Nicole, felicitari pentru sarcina, bebe sanatos sa ai.

Acid folic de 5 mg se recomanda in cazurile de antecedente familiale cu defecte de tub neural. Doza recomandata pentru sarcina este de 400 micrograme, in Elevit se gaseste acid folic dublu, 800 micrograme. In plus, Elevit mai contine si multe alte vitamine si minerale. E cam scump, cam 50 RON cutia cu 30 cps. Din ce am vazut eu, unii dr. il recomanda din trim II, altii cate 1 cps la 2 zile, altii din trim I, depinde de experienta lor cu acest medicament. Eu inca nu il iau, pt ca ingrasa. Am de gand sa il iau la doua zile din trim II, ca si-asa eu am destule kg si deja incep sa iau proportii pt ca la mine greturile nu trec decat daca mananc ceva. Si asta inseamna ca la 2-3 ore tb sa mananc ceva sa taie graturile.
In rest sunt bine, ma tin tare sa nu iau nici un alt medicament, nici macar o crema de fata pentru alergii si pete, care deja mi-au aparut pe frunte si la tample. De ieri am intrat in saptamana a noua.
Week-end frumos in continuare.

9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

amir10 o sarcina ushoara sa ai!
f bine ai explicat , acum am priceput si eu

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata fetelor!doamne ce ,mult s-a scris....muulte burtici la noi
nikoledoamne ajuta!felicitari pentru liniute..iti doresc o sarcina usoara bebe sanatos si la termen
felicitari noilor burtici sa fie intr-un ceas bun si sa aveti sarcini usoare si bebei la termensi petru voi
fetelor eu abia apuc sa va citesc....nici sa scriu nu am putereasa stari avem......ufff sper sa treaca repede...nu am nici o putere,doar daca stau pe afara ma simt mai bine ca in rest o permanenta stare de greata si ameteala...analize pe 15 iunie abia si stau si sufar in tacere pana atunci...va pup si va imbratisez pe toate

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Bun-venit noilor burtici claui, lia2009. Sarcini usoare si la termen!

Fetelor ma simit groaznic. Ieri am mancat niste macaroane cu lapte si de atunci vomit aproape intr-una. Am observat eu ca nu tolerez lactatele cu exceptia cascavalului, dar chiar asa...Ieri am vomitat si sange de m-am speriat rau de tot si ma ustura si acum stomacul. Sper sa imi revin pana maine, ca trebuie sa fac fata la servici.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

fetelor!

Donna, multumesc mult de tot, esti tare draguta! Sper din tot sufletul sa ne dai si tu vestea buna la momentul cel mai potrivit! Fii-mea inca nu stie, o sa astept sa mai creasca burtica sa am ceva mai concret sa-i arat.

xela, multumesc, spor la invatat!

ramonaradu, multumesc! Cred ca e normal ca ai scapat de greturi, acum fiecare cu norocul ei, din cate tin minte si Andrelinei i-au trecut greturile tot asa repede (am invidiat-o nitel in sinea mea, in sensul bun desigur, sper sa scap si eu la fel).

Andrelina, imi pare rau pentru accidente, sper ca n-a fost nimic serios!

Alina, multumesc mult de tot! Cm trebuia sa-mi vina pe 5 iunie, testul l-am facut in prima zi de intarziere. Da-mi o adresa de email eventual pe pm si-ti trimit niste poze cu Isabela

ursuleata, dastefa, multumesc! dastefa, da e posibil sa nasc chiar de ziua mea, oricum bebe are mari sanse sa fie aceeasi zodie cu mine! Imi pare rau ca te chinuie greturile, sper sa scapi repede de ele! Sa-ti iasa analizele super bune si astept cu nerabdare sa ne spui nr batailor de inimioara ale lui bebe! Putem sa facem pe urma propriul nostru studiu, sa vedem ce e bebe pana la urma si daca s-a potrivit cu info despre bcf.

Bea, multumesc!

clauim bine ai venit, sarcina usoara si sanatos! Nu stiu nimic de dr Emel, poate stie vreo alta fata sa-ti spuna.

Scuzati editarea partiala, am scris raspunsurile in viteza in notepad. Revin.

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

baly, multumesc! Ma bucur mult pentru tine ca n-ai greturi, sunt oribile!

oana80, multumesc! Sper sa te lase greturile de tot si sa scapi si de voma!

lia, nu-mi amintesc sa fi avut senzatia de lipsa de aer la sarcina trecuta, la asta inca nu se pune problema ca e prea mica. Intreaba doctorul, sa fii sigura. Din cate stiu unii medici recomanda metoclopramid pentru greturile din sarcina, dar in prospect scrie ca n-ar fi indicat in primul trimestru, cand e cea mai mare nevoie de el.

amir, multumesc! Multumim pt info referitoare la Elevit, foarte utile! Am luat si eu Elevit sarcina trecuta, acum as vrea sa incerc si Centrum Materna. Felicitari ca te tii tare, asa am fost si eu data trecuta, acum marturisesc ca am tendinta sa calc in strachini, am mancat aseara niste icre care m-au facut sa vars si restul cinei...

bubu, multumesc! Sper sa scapi repede de greturi!

larisel, aoleu, imi pare rau sa aud ca ti-a fost asa rau. Neaparat sa suni dr sa-i spui. Maine e zi libera nationala data prin lege (a doua zi de Rusalii) si nu se lucreaza, eu asa stiu. Sa stii ca am ramas cu gandul la ciresele tale si mi-am luat ieri din piata un kil jumate, acum cat mai pot sa mananc...

Nico de Isabela (12.08.2007) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

nicole.ma bucur ca ni te alaturi si tu...........
doamne ajuta pana la capat.........

amir eci sa nu mai iau acid folic simplu ca e in elevit??????????

dar pe cutia de acid folic scrie 5 mg........
iar pe elevit............0.8 mg................
atunci cum????

plssssss help

Poze
Bea 7+ Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Felicitari Nikole!!!!!

Ma bucur tare mult ca esti gravidutza.

Felicitari noilor burtici care au venit printre noi, sarcina usoara si bebei sanatosi.

Andrelina, sper ca nu e nimic grav cu accidentele. Doua in doua zile... e enorm. Sper ca esti bine si tu si bebe.

Simo, tu pe cat pleci in tara si cu ce companie? Eu plec pe 29 iunie cu wizz ca mai am de pregatit ultimele detalii pt nunta.
Sper sa ma mai lase greturilepana la nunta ca sa ma pot bucura si eu de acest moment unic.

Pupici

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Simo, am uitat sa te intreb tu ce vitamine iei pt sarcina? Eu iau Omnibionta inca dinainte de a ramane (dar nu le luat foarte regulat, le mai uitam) si acum iau in fiecar zi. Medicul de fam mi-a zis sa iau asta dar maine voivorbi si cu ginecologul.

Pupici

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna fetele!!!

Danielana, noi mergem in ro pe 6 iulie tot cu wizz!!!
Despre vitamine, cred ca tot pe astea le iau si eu dar n-am retinut numele.......sunt roz???? si sa treaca greturile cat mai rpd!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in
12+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput