Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu azi am 6 saptamani si 2 zile. Credeti ca s-ar vedea la ecografie bataile inimii?

6+

Activitatea cardiaca poate fi depistata dar nu auzi cum bate.

Felicitari noilor venita in bransa:)

am baut 2 l de suc de portocale (natural) si 1 l de apa deja...

9+ Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!

prima poza http://forum.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=77922

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

ale1212xa daca te duci la ecograf sa ne spui daca se aud bataile. Eu sunt curioasa.
Noi ajungem abia saptamana viitoare. Am mai fost pe 19 mai, dar atunci erau vreo 4 sau 5 saptamani si nu s-a vazut decat foarte putin si inima deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

Felicitari noilor venita in bransa:)

am baut 2 l de suc de portocale (natural) si 1 l de apa deja...

Multumim si felicitari.....
Eu nu reusesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

eu azi am 6 saptamani si 2 zile. Credeti ca s-ar vedea la ecografie bataile inimii?

6+

Da...de vazut se vad cu sigurantza,de auzit mai putin,depinde de fiecare in parte,la mine la 6 sapt si 5 zile nu se auzeau..
SI am auzit ca e mai bine pentru bebe sa nu il supunem la prea multe ultrasunete...deci mai bine sa nu il auzim(ci doar sa ii vedem cum bate inimioara)....dar oare putem???
ps:am intrat si eu pe aici in speranta ca ma molipsesc de la voi....mai am pana pe 14

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheryll spune:

Buna

Blue Flower - ce valori ti-au iesit la BHCG?

Eu nu am sangerari , nu ma mai doare burta dar se pare ca rezultatul la HCG nu e f bun .

Sheryll mamica de Bianca(25.10.2006) si 6 +

Poze Bianca
Poze Botez Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

xela ce bine ca sotul a renuntat la fumat pt bebe.

fetelor voi stiti daca sunt contraindicatii la a tine laptopul aproape pe burta. pt ca stau in pat incerc sa-l tin mai jos dar totusi...
face rau la bebe?

merci mult

Acum 6+ cu bb mic

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

incearca sa nu il mai tii pe burtica.
desi o sa razi, iti dau o idee: un scaun la marginea patului... si cu ceva de genul unui raft de dulap... care sa fie ma lung... il pui pe scaun si apoi laptopul. rezulta o masuta gen cea din spital cu care mananci la pat. nu stiu daca ma intelegi.
ideea e sa nu stai cu laptopul pe burtica. a fost chiar aici pe forum o discutie legat de un articol care sustine ca ar dauna caldura emanata...
si ai grija mare.

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

sagetutza Bun-venit la pufoase! Sarcina usoara si la termen!

sheryll Cum adica nu e un rezultat prea bun? Marja este foarte mare...Eu stiu ca daca repeti analiza dupa 48 de ore valoarea trebuie sa se dubleze, ceea ce indica sarcina in evolutie, dar nu este indicata o valoare standard, ci o plaja de valori destul de mare.

10+

odiseea noastra
nepoteii mei

Haideti sa il ajutam pe Mihaitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

ok, daca ziceti ca se vad atunci imi fac si eu curaj si imi fac o programare pentru saptamana viitoare O sa ajung cam la 7 saptamani deci sper sa fie ok

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sagetutza

ale1212xa daca te duci la ecograf sa ne spui daca se aud bataile. Eu sunt curioasa.
Noi ajungem abia saptamana viitoare. Am mai fost pe 19 mai, dar atunci erau vreo 4 sau 5 saptamani si nu s-a vazut decat foarte putin si inima deloc.

la cine ai fost?

6+

Mergi la inceput

scuze sagetuta, ti s-a moderat mesajul dupa ce am postat eu intrebarea. Eu vreau sa ma duc la ali dar stiu ca lucreaza cu pitalul din curtea de arges si eu vreau la judetean sa nasc. De asta te intrebam la cine mergi, poate dau si eu de cineva din judetean. Cum ti s-a parut ca dr,. Buzatu?

6+

Mergi la inceput