Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Lumila multi ani fericiti si sa ne traiesti 1000 de ani fericiti alaturi de cei dragi si de noi.

Soricelimi pare nespus de bine ca ti-am creat o stare de comfort si te simti mai bine .Daca e pe asa mai scriu 5 povestiri , ca vise erotice am cu duiumul slava cerului...

Guzel, Gali iubitele testul e negativ , fir-ar sa fie ..da maine , maine direct la doctor ...cu fantasmele in geanta , udatura in chiloti si gemetele pe limba.Si poate cine stie , ca ovulatia e inainte de ziua mea ...poate pe 1 iulie , tot data mea de nastere vad test pozitiv.Vezi d-aia e bine sa ai mai multe zile de nastere , ca nu stii cand te pocneste.

Menics eu zic ca n-a fost greseala ta atunci pentru ca daca era om de inteles si nu de pus alte situatii pe primul plan , te-ar scuturat bine sa intelegi ca n-ai dece sa pleci.
Referitor la ovulatie , daca iti stie ziua cand ti-a venit CM , normal ca poate aproxima data .Nu e asa de greu ..
Dar nu vreau sa cred ca a facut o asemenea marsavie.

Floricel nu te mai stresa atata , lasa bebeul acolo cuminte , iar tu apuca-te si impleteste botosei.

Pentru toate fetele mentionate sau ne trimit una duzina pupici

Mergi la inceput

Mentionez ca am fost la scoala , am baut un ceai si venit acasa ca profa e iar sick.
Ma apuc de tort pana imi vine posta .Bag mixerul si vin sa mai stau cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Profa ta o avea virusu'?!
Ce tort faci azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

mayanule, imi pare rau!!! dar, mergem inainte!!!
libraaaaaaaaaaaaaaa, monaaaaaaaaaaaaaa,unde sunteti?? fata, ma uit la niste moldoveni,di pi langa bacau, tuca-le-as gurita lor ca bine zic din struna!!!!! si bine dau si din picioare!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fetuci, neata buna...
Lumy, La multi ani si buni, alaturi de cei dragi.
Sper sa o faci lata...
Soricica, puiul mamii....sper sa te faci bine curand.
Mayan, despre 3 zile de nastere...mai bine decat "nora cu trei soacre " sau "soacra cu trei nurori"....nu are nici o legatura dar suna bine...
Gali, vin si eu la datorie...azi rand la doc...nu am nici o speranta dar vad eu ce fac...poate-l schimb...tocmai am venit de la eco...si totul e ok...no chisturi etc...
Dar vestea cea mare e...ca mi-am luat deja bilet de avi spre romanica...
pe 16/05/09 ajung la Bucal ...la 04:00 AM....
E bun si asa...
Tre' sa vad cum ma organizez, daca ne putem intalni atunci sau oricum voi fi pe 30 iulie in bucuresti ca vine atunci si soata si il voi astepta la aeroport...
De intors, ne intoarce impreuna pe 15 august...
Va mai lamuresc eu...
tre sa plec...
pupici tuturor
Guze , simpatica ca intotdeauna...

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

vazurati???????????
cum pomenii de moldoveni, hop.... lupul la usa!!!
MOnuca, ai vrut sa spui 16.06.09
astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Monicuto, 16 mai trecu', fetita. Banuiesc io ca ar fi 16.07, nu-i asa?
Concluzie: esti in RO in perioada 16 iulie- 15 august. Muuuaaamaaa, ce holiday ai?

Galli, peste blocu' vostru a cazut bradu' ala de n-aveti curent si apa? DD fereste!

Mergi la inceput

Asa ...a venit si posta , 50 de kile -850 bucati ...
Fac tortul ala de ciocolata cu doua creme : crema de ciocolata cu bucati de capsuni si crema de capsuni cu bucati de ciocolata alba cu capsuni in ea.Si decoratia de o stiti cu toatele : jacuzzi
Mona sa stii ca am fost nora cu 3 soacre acu as fi la a patra bucata ...da parca mai bine e cu zilele de nastere
M-am apucat sa fac blatul si sa dezbrac papusile ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mayan, imi pare si mie rau de test....asta e ...
ce tort faci? povesteste-ne sa-l fac si eu... si pote il pun cap dupa sa se racoreasca... ai dreptate in ce-l priveste pe Dan... mai are o sansa, daca nu stie sa profite de ea... asta e

galli, si la mine a picat curentul mai devreme... s-o fi speriat de ce am scris

eu am mancat, si acusica ma apuc si de ceva trebi ca deh...trebuie...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

wow ,
incepem sa ne strangem.
nico tu cand poti sa vii ?

dragelor, se pare ca marea intalnire din luna iulie se apropie.
pentru fetele noi din tara si din afara, daca pot sa ne confirme si ele ar fi perfect.

cu sau fara sunteti asteptate toate .

ramane doar sa stabilim data exacta si locatia.abia astept

Mergi la inceput