Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos73nea spune:

buna carmen 70.pelican este asa departe?800m? de la agentie ni s-a spus ca sunt 150m pina la mare.mai spune-mi cite ceva despre duni.si noi vom merge din 28 iulie la marina royal palace,iar cumnata mea la pelican.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos73nea spune:

revin din nou.n-am stiut ca stai la marina palace.spune-mi te rog ce fel de sucuri sunt?cum e mincarea?mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi maine plecam la Arabella, Nisipuri. Nu am vazut sa se mai fi anuntat cineva in acelasi loc odata cu noi, dar pentru eventuali doritori voi posta impresii la intoarcere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna,

de griffid bolero de la nisipurile de aur ati auzit ceva?? din descrierea de pe situl hotelului, pare ok.

vrem sa plecam 4 zile cu un copil de 1,7 ani. m-ar interesa la capitolul mancarica de copii mici, cum stau. daca in restaurant pot incalzi mancarea copilului, daca am acces la priza pentru a utiliza blenderul, daca exista varietate de fructe.

in camera, exista frigider cu congelator?

imi pot da de la receptie patut de bb?

cum sunt camerele, e curat?

multumesc!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Ellenuta, nu pot sa iti raspund exact pt ca nu am fost la Bolero, o stiu doar pe "sora" lui Arabella unde am vazut multi copii mici-mici.
Bolero e mai bine cotat ca Arabella, cu servicii mai bune, as fi vrut sa incerc si eu sa merg acolo dar ma depaseste putin pretul (si asa cu chiu cu vai am reusit sa iau 5 zile la Arabella).
Priza (in camera??) ai desigur, daca la asta te refereai cand spui de utilizat blenderul. La bucatarie am apelat acum 2 ani sa ii rog sa imi incalzeasca laptele in biberon (pe care il ceream de la bar) si m-au servit mereu, in fiecare seara. Vreau sa spun ca m-a surpins intr-o seara o doamna/domnisoara chelnerita care si-a cerut scuze ca dureaza putin mai mult dar mi-a zis ca a pus biberonul in apa calda, ca prefera asa decat sa il incalzeasca la microunde, fiind pentru bebe .
Varietate de fructe: sunt destule, pepene, mere, banane, piersici, ai de toate.
Congelator nu au frigiderele, ma rog, e mult spus congelator, e un minibar cu o portiune ce se vrea a fi mai rece dar nu cred ca poti tine ceva congelat acolo.
Pat de bebe, adica tarc, probabil poti cere, nu stiu sigur daca au (scaune de masa am vazut) dar ai pat de copil, o canapea destul de mare, nu cred sa fie probleme.
Eu zic sa mergi fara grija, hotelurile Grifid sunt foarte bune, cu servicii mai mult decat ok, cu multe impresii bune pe site-uri si child friendly. Repet, am vazut copii mai mici decat al tau pe la Arabella acum 2 ani si toata lumea era ok.

Poti incerca si sa le pui intrebarile direct pe mail, raspund rapid si amabil.

Mergi la inceput

cris multumesc pentru raspunsuri. intrebam de priza in restaurant ca sa-i pot pasa niste fructe cu branzica, ceva .. ca da .. are 1,6 ani si inca papa pasat mesele principale .. desi asa rontaie biscuiti, covrigi, stiksuri, fructe intre mese, carne de pui la gratar .. dar la mesele ei de la 10 si 14 nu vrea sa vada bucati ...

intrebam de congelator ptr ca as vrea sa-i iau supica/ciorbica sau felul 2 congelat .. si nu stiu daca 4 zile rezista in frigider ..

cel mai bine ar fi sa le dau mail si sa-i intreb.

noi mergem 3 nopti si platim 132 euro/camera/noapte. serviciile sunt ultra all inclusive.

multumesc mult.

Eva

papa bun

Mergi la inceput

In ce perioada mergeti? Noi am dat circa 126 eur/camera/noapte (631 eur pt 5 nopti). Am sa incerc sa vad daca pot sa merg intr-o zi la piscina la Bolero sa vad cum e pe acolo. Stiu ca acum 2 ani se putea asta, sa folosesti facilitatile de la ambele hoteluri.

Vacanta frumoasa si nu te mai stresa, te vor ajuta cu siguranta. Din cate imi amintesc la barul din restaurant era frigider normal, cu congelator. Banuiesc ca nu duci cu tine cantitati industriale de supa asa ca cred ca, unsi cu o atentie, te pot lasa sa depozitezi si acolo supa. Iar de incalzit si pasat sigur nu se va pune problema sa nu te ajute.

Mergi la inceput

mergem de pe 24 iulie pana pe 27.

o sa-i iau mancarica congelata, sunt doar 4 portii .. sper sa mi le primeasca si mie.

multumesc de sfaturi!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Multumesc, Floric_ea Marina Palace si Marina Beach au aceiasi parcare sau fiecare cu parcarea lui? Si inca ceva: am inteles din prezentarea lor ca daca stai la Marina Palace te poti duce la oricare restaurant , dar reciproca nu-i valabila, adica cei din alt hotel nu pot intra in Marina Palace, asa este? La vreunul din restaurantele a la carte ai fost?

Moss, n-am fost la niciunul din cele 2 spuse de tine (deocamdata), dar din ce am cautat si am citit:

-Duni are plaja mare si fotolii+saltele incluse in pret, la Nessebar e mica si se plateste
-in Nessebar sunt topogane , in Duni nu.
-piscine ptr copii sunt la ambele, loc de joaca idem
-anul trecut am citit si pareri nu prea bune despre complexul Sol, fapt ptr care am ales Duni (de anul trecut am citit o singura parere despre Duni, de aici, de pe forum, care a fost buna), si faptul ca plaja e muuuult mai mare la Duni...m-a convins, noi nu prea suntem fani piscina.

Bafta , sa te hotarasti mai iute si sa mai si gasesti locuri.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

in caz ca n-ai plecat raspund acum - fiecare hotel are parcarea lui, destul de mica insa.

daca stai la marina beach intri peste tot mai putin marina royal. la restaurante nu am fost, am inteles ca trebuia sa rezervi masa cu o zi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Eroare! Prima vizita la Pelican am facut-o obositi.
Sunt max. 200m, treci printr-un pasaj.
Mancarea este diferita la Palace fata de restul restaurantelor. La a la carte nu am fost.
Diferenta dintre cei cazati la Marina Palace si restul este ca nu au acces la piscina, lobby bar, pool bar, restaurantele de la Palace.Cei de la \marina palace au bratari galbene,copiii albastre iar toti ceilalti de la celelalte hoteluri au bratari roz,copiii albe.
Caii nu i-am vazut, desi am ajuns si dupa terenurile de tenis.La tenis terenurile sunt gratis, o ora pe zi de camera, dar daca e liber poti juca si mai mult, sunt 8 terenuri, si iarba artificiala, si alte suprafete.Daca ai rachete de acasa si mingi nu platesti nimic, daca inchiriezi de la ei e 10 leva pt o ora 2 rachete si 3 mingi.Tot acolo e sala de fitness in aer liber, gratuit.Fratele meu zice ca a vazut cai, dar nu mai stie unde.
Concluzia e ca merita sa vii la Palace,dar nu 7 zile,la anu venim 14 zile.Curatenia e impecabila,servirea la fel,zeci de feluri de mancare,zilnic seara tematica,fish day, azi e asian day, ieri a fost barbeque day.Cam atat,vacanta plaqcuta tuturor.

Mergi la inceput