Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 73pufi spune:

pt gabico;nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme pt mancarea copilului,am colegi care au fost acolo si nu au avut decat laude.Cat despre drum,poti veni pe la Barlad-Galati-Braila ,foarte bun,apoi ai 2 optiuni:1.treci cu bacul spre Macin si apoi cobosri spre Cta-drum destul de bun;2.mergi spre podul de la Giurgeni apoi Harsova-Cta,ai o portiune f proasta in jud Baraila,de la Viziru pana la Gura Ialomitei,mai departe spre Vama si spre Al;bena e drept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Danasonia, spuneai de "cosul" cu fructe, mi-am adus aminte ce ne-am mai distrat anul trecut, ce numeau ei "cos cu fructe": o banana, o piersica si 2 prune, nu mai retin , parca mai era si un mar?? Gaseai tot felul de fructe , cate vroiai, in restaurant, asa este, dar denumirea aia, "cos cu fructe".....nu ma asteptam la un cos, dar o fructiera, ceva...cand colo..."cosul" era de fapt o farfurioara.

Ruxandra, ai fost in concediu? Cand pleci?

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Caramel,eu m-am intors de la Kaliacra saptamana trecuta.LA STANDARD sunt camere normale,baia are usa,au aceleasi dotari doar ca sunt mai mici(prietena mea a stat la standard).PT piscina mi-e treama ca trebuie sa-ti pui prosopul de dimineata ca sa gasesti loc,la plaja se umplea dupa ora 10.Nu ai de ce sa-ti faci griji,e un hotel bun,dar un hotel de plaja,mai aglomerat in comparatie cu alte hoteluri care nu sunt pe plaja dar dispun de mai multe piscine(cum sunt hotelurile din nisipuri,care sunt gen cluburi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasonia spune:

Roxana,cos cu fructe nu a fost deloc la noi,la receptie era un cos doar cu mere,in camera la venire am gasit in frigider apa,suc si bere.Oricum,e un hotel foarte prietenos,cred ca de aceea place romanilor,fiecare face ce vrea,totul e permis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Vestile bune despre Kaliakra nu pot decat sa ma bucure. Noi mergem la Kaliakra superior, incepand cu 16 august, sper sa ne simtim ok. Noi nu suntem fani piscina, ne place sa mergem la plaja pe nisip, asa incat nu vom fi afectati de aglomeratia de acolo. Iar daca mancarea este suficient de diversa incat sa gasesc ce sa ii dau lui Dudu (adica fara prajeli, sosuri in exces), chiar ca mi s-a luat o piatra de pe inima

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

buna,

am fost si noi sapt trecuta la duni, noi am fost f multumiti; am stat la marina beach, 5 stele insa restaurantul e de 4 stele si barul de 3.

camera a fost mare si ok - junior suite, curat insa mai fac over booking - prietenii nostri au avut vedere la mare insa nu au primit camera asa in schimb noi la junior suite am primit cu vedere la mare desi nu cerusem. trecand peste aspectele organizatorice unde nu sunt f ok (au si flux mare de turisti), mancarea e buna, diversificata, nu gasesti acolo sucuri naturale dar am compensat cu inghetata care a fost la ordinea zilei pentru copii. piscina era in fata hotelului, marea nu era adanca o portiune destul de mare ca tot intreba cineva insa pe acoluri malul era abrut. insa erau piscine pt copii (una chiar f mica). noi am stat mai mult la piscina, nu au aqua park, un topogan mic pe plaja nefunctional de altfel pt ca de obicei e incins. e un fel de club cu multa vegetatie si liniste. au si un parc mic pt copii, destul de departe pt noi nu a fost accesibil decat seara, au mini club pt copii - am fost doar o data pt ca nu ne-a interesat -ii pictau pe fata si nemtii ii cam lasau pe acolo - noi n-am mai avut timp de mini-club; seara 30 de minute era disco la wunderbar - cam la 15 minute de mers de hotelurile de 5 stele - si spectacol la amfiteatru (decat duminica se platea), joi a fost disco pe plaja si foc de artificii. fff dragut. noi ne-am simtit f bine, copiii de 6 si 2 ani jumatate de asemenea, oricum nu aveam cum sa alergam printr-un aqua park dupa ei deci pt noi a fost perfect, plus ca lasi pe plaja nesupravegheat portofel telefon etc si stai fara probleme - noi intram toti in piscina si asta era, nu ca la noi .
eu am fost de cateva ori si la aerobic, era langa hotel in aer liber. sotul la tenis de camp si fotbal zilnic,,,chiar ok, drumul o portiune plin de curbe - aveti nevoie de gps daca nu stiti drumul, noi am plecat din bucuresti si am iesit din ro prin silistra (cu bacul pe la calarasi) si ne-am intors prin vama veche (ne-am ratacit la un moment dat prin balcic care e groaznic :P),

ah si uitasem un detaliu -parcare pazita.

celelalte hoteluri din resort consider ca nu merita din singurul motiv ca sunt prea departe de plaja, la royal palace cred ca e un pic mai luxos insa diferenta de pret e mica,

daca mai intereseaza pe cineva detalii si citesc, scriu

uitati si poze:
http://entertainment.webshots.com/slideshow/573295572aekPTj;jsessionid=abc5Ru_RIr0QCbksZhWis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Imi dati si mie adresa H kaliakra (site)? Vreau sa primesc confirmare de la ei...
Mersic,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui gologanii

Imi dati si mie adresa H kaliakra (site)? Vreau sa primesc confirmare de la ei...
Mersic,

sandra

http://www.hotelkaliakra.com/index.php/en/info/14

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gologanii spune:

Mersi, pentru mine a fost prea greu
Vacante placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moatza76 spune:

Acum sunt la Kaliakra, am numai cuvinte de lauda, veniti fara grija.
Mancare : pt toate gusturile, dimineata: mancare gatita si rece, la pranz : 2 feluri de ciorbe/supe, 2 feluri de pui, 2 feluri de porc, 2 feluri de peste, am avut somn, somon, fructe de mara, multe feluri de branza mucegaita, sunt cartofi prajiti, cartofi fierti, cartofi copti, orez, este orez cu lapte,spaghetti, etc.Seara : mancare calda, alte2 ciorbe ( diferite fata de pranz ),sarmale, mamaliga cu branza, tot felul de sunci si branzeturi, etc.
Piscinéle : sunt 2 de la Kaliakra si una f.mare de la Arabella la care poti sa mergi fara nici o restrictie. Sunt sezlonguri suficiente pt toata lumea, la fel la mare gasesti sezlonguri si umbrela ( noi mergem pe la 8:30), nu stiu mai tarziu cum e.
Camera la superior : imensa, un pat matrimonial, un pat simplu si o canapea. Noi suntem 2 adulti si 2 copii, spatiu suficient, balcon mare cu masa si 2 scaune si uscator de rufe. Sa va luati piscatori pt uscatorul de rufe. Baia : mare, spatioasa, puteau sa puna geam mat si la dus ca si la WC , pt ati oferi intimitatea necesara.
Internet : doar in hol.
Parcare : noi am gasit loc in momentul in care am ajuns, 5 leva pe 7 zile.
Receptie : cazeaza doar la ora 14.
Este bancomat in holul hotelului.
Daca aveti intreba´ri , spuneti.
Aici e super totul, soare, apa calda, plaja fina.
Moatza76

Mergi la inceput