*Prietenie la plesneala - 50 - Capitol aniversar*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Delphi, iete, ia de aici si baga prestatie la paralele pentru domnu', proprietate personala

Kokiy, sarumana pentru dedicatiune aia cu Strong Woman zic ca ni se potriveste tuturor de ne-am strans icisha... bre, da' ce facui sa merit Lonely? ca eu-s in love - happily in love , iar domnu' e cat se poate de real si de by my side, ca altfel... de ce sa mai am eu perioade depresive?

Nu mai vorbiti de nunti!!! Ca am avut flashuri zilele trecute cand imi zice "stii, voiam sa te intreb ceva..." si se scotoceste prin buzunare cu un zambet timid in coltul gurii. Iar eu ma gandeam "pfoaai di mini, sa te tii acum!!" si el de fapt voia sa ma duc sa-i duc ceasul undeva la reparat... nu ca n-ar avea vreo 5 randuite frumos acasa, da' daca unul are o zgarietura mica, se instaleaza haosu'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Io manc castraveti

Vine,vine dedicatia Miho ... stai sa le sortez

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur

Bazar pentru Sonia si Andrei

Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

Yes Yes Yes Yes
aseara in patu conjugal.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

ambitioasa

Acum el poate sa spuna ca nu era in deplinatatea facultatilor si era usor mani****t

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

....nu se poate sa mai fie odata?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

se poate de cate ori vrei tu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

asta...

ne certaseram, eu eram imbufnata de zici ca m-a lasat dupa 40 de ani de casnicie si 6 copii, pune piesa asta... o lasa vreo 2 minute, eu eram din ce in ce mai incruntata.. "hai mai bine o schimb, ca iar iti iei privirea de killer; presimt ca nu-ti face bine piesa asta" presimtea el, mai, paranormalul meu care este dulce el asa ocazional cand, dupa certuri, imbufnari de-ale mele, era in stare sa si jongleze cu mingi in flacari ca sa imi treaca supararea si sa zambesc

Mergi la inceput

Citat:
aseara in patu conjugal.

bai, toate ca toate, da' voi ce faceti in patul conjugal? aruncati la cos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Iulia...nu stiu ce-ti place si ce nu-ti place...da eu maica iti dedic melodia asta. si cand vii prin zona me, o sa te imbrac pe tine si pe moldovean in costume popu*lare si sa va vad jucand atunci. ca stiu ca-ti plac parangheliile moldovenesti

Shai-la-lai-la...Shi zboru...Shai-la-lai-la Duce dorul...Dans de foc al iubirii joc...E Hora din Moldova...

Foaie verde-a bobului, mai....Hop hop si-a sa...Pai jucati hora neamului....Si zii mai tare lautare...Sa se-auda-n lumea mare...Joaca hora mic si mare...Hop si-a sa mai

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Beiiii! Nu mai munceste nimeni aici? Ca io ma chinui singurica prin birou cu diverse si voi va dezmatati. Ofofofofofofofofof ce ma suparati.
Treceti la munca!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

pai daca nu aruncam la cos ce sens mai are jocul ...

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

bre Tantzo ia pune de mai scotoceste tu niscai lascivitati, da mai cu vana asa...ca pana ii dansez eu aia...adoarme omu si nu-mi mai iese finalu...perde supriza.
iar legat de ....promit cand voi fi la ziua de lactate sa iti dau ceva laptic...ca si tu vad ca esti intarcata inainte de termen...ia da frau liber mintii tale zburdalnice si vezi ce reprezinta cosu si chestia aia care sare in cos...asa sarbatoriram noi semnarea devortului.
Anca sa stii ca i-am zis lu Max sa mai facem vreo cateva nunti, tot noi doi viorile intai...si a zis ca m-am tzacanit...si m-a intrebat care monemt il prefer mai mult: furatul miresei sau scosul jartelei?? pai care tata? ca nici cu banu daca dau nu ma pot hotara, ca amandoua au farmecul lor. da parca mai mult imi place jarteaua...e mai asa pe sufletul meu.
si ca am ajuns la jartici ...eu am fost o mireasa cu un genunchi belit. deh daca am sarit gardu la dom` prefect...m-am agatat in garduri. si i-am zis lu max...ba vezi cand vine momentu scosului, eu o pun pe picioru nebelit si vezi nu ridaca prea tare poalele sa se vada toata casa poporuluii...mai finut asa ca iti dai seama ca toti moshnegii ne vad...implicit tata. si el numai asa nu o facut...s-au vazut jupoane, ciorapii cu banda...si belitura mea...toata panorama...sa ai baza in barbati...el se credea numai el si cu mine....

Poze, Just Me

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput