*Prietenie la plesneala - 50 - Capitol aniversar*
Raspunsuri - Pagina 3
aliclara spune:
Buna dimineata!
La cat mai multe capitole plesnite!

Multam de cafea, tare buna a fost.
Cine ma invata si pe mine sa pun muzichie aici? Eu sunt paralela cu nebuniile aste.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
aidaciolac spune:
kokye vad ca si ziua ta tocmai ce a fost , asa ca
fato si tot ce iti doresti pe lumea asta 
Delphinas lovely melodia , auzi , dar era dupa chestia aia transpiracioasa? 
anca merci mult
chiar am asteptat sa am 5 luni jumate sa nu ma bagati in teste ... ma gandeam ca am mai multe sanse ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
marami spune:
ok.... imi aman plecarea sa pot ura bun venit Aidei
si sa va urez multe capitole inainte, sa ramaneti la fel de frumoase si plesnite pana ma intorc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:
aida chestia cu traspiratii multe si borboane fu dupa cerere si acceptul meu....ca daca dupa chestia asta ziceam nu, lasam omu dezamagit![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
devoska spune:
Aida, fii binevenita! 
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
ancadragoman spune:
Deci eu sunt plina de nervi pentru ca nu pot sa ascult melodiile...nu am boxe la munca!!!!!!!

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
MadameBovary spune:
Moaaaa, da' ati avut ceva spor in dimineata asta! Atat v-a trebuit, sa se aduca vorba de muzica, si ati sarit toate
Tre sa-mi rascolesc si eu winampu' sa vad cu ce ies la inaintare si o sa postez si eu ceva de sarbatoare
.
Aida, te primim cu cel mai mare drag printre noi!!!
mare de tot si
multe, multe doar pentru tine!! Ne esti foarte draga!
bueeeey, HAI SA TRAIM!! La Multi Ani noua ![]()
azi va dau
cu optimism daca vrea cineva... ca mi-a revenit starea aia buna, invidiata de multi
. si dau la share si pentru voi! 
MadameBovary spune:
Anca, pana nu uit: ieri am vizionat din filmuletele cu Mariuca si declar ca m-am enamorat

aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas aida chestia cu traspiratii multe si borboane fu dupa cerere si acceptul meu....ca daca dupa chestia asta ziceam nu, lasam omu dezamagit |
daaaaa , dezamagit dar cu zambetul pe buze
aliclara cauti pe www.youtube.com melodia care iti place si dai copy la link si deschizi fereasta de pe forum in care raspunzi , ai mai sus un buton rosu "tube" pe care il apesi si dai paste intre paranteze ... si gata
marami belicoasa rau melodia ta
devoska merci
, da , io crazy Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aliclara spune:
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita