*Prietenie la plesneala - 50 - Capitol aniversar*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Buna dimineata!
La cat mai multe capitole plesnite!
Multam de cafea, tare buna a fost.
Cine ma invata si pe mine sa pun muzichie aici? Eu sunt paralela cu nebuniile aste.
Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

kokye vad ca si ziua ta tocmai ce a fost , asa ca fato si tot ce iti doresti pe lumea asta

Delphinas lovely melodia , auzi , dar era dupa chestia aia transpiracioasa?

anca merci mult chiar am asteptat sa am 5 luni jumate sa nu ma bagati in teste ... ma gandeam ca am mai multe sanse

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

ok.... imi aman plecarea sa pot ura bun venit Aidei si sa va urez multe capitole inainte, sa ramaneti la fel de frumoase si plesnite pana ma intorc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

aida chestia cu traspiratii multe si borboane fu dupa cerere si acceptul meu....ca daca dupa chestia asta ziceam nu, lasam omu dezamagit

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala

Bazar pt Mihaita

Teledon pt Mihaita

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Aida, fii binevenita!

Teledon pt Mihaitza

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci eu sunt plina de nervi pentru ca nu pot sa ascult melodiile...nu am boxe la munca!!!!!!!

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Moaaaa, da' ati avut ceva spor in dimineata asta! Atat v-a trebuit, sa se aduca vorba de muzica, si ati sarit toate Tre sa-mi rascolesc si eu winampu' sa vad cu ce ies la inaintare si o sa postez si eu ceva de sarbatoare .

Aida, te primim cu cel mai mare drag printre noi!!! mare de tot si multe, multe doar pentru tine!! Ne esti foarte draga!

bueeeey, HAI SA TRAIM!! La Multi Ani noua

azi va dau cu optimism daca vrea cineva... ca mi-a revenit starea aia buna, invidiata de multi . si dau la share si pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Anca, pana nu uit: ieri am vizionat din filmuletele cu Mariuca si declar ca m-am enamorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

aida chestia cu traspiratii multe si borboane fu dupa cerere si acceptul meu....ca daca dupa chestia asta ziceam nu, lasam omu dezamagit

daaaaa , dezamagit dar cu zambetul pe buze

aliclara cauti pe www.youtube.com melodia care iti place si dai copy la link si deschizi fereasta de pe forum in care raspunzi , ai mai sus un buton rosu "tube" pe care il apesi si dai paste intre paranteze ... si gata

marami belicoasa rau melodia ta

devoska merci , da , io crazy

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliclara spune:

Fiecare sut....e un pas inainte!!!

Teledon pt Mihaita

Mergi la inceput