*Prietenie la plesneala - 50 - Capitol aniversar*
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
erai rosie nu albastra ![]()
... chiar nu stiam ... saraca ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ralualexandrei spune:
La multe capitole si la multi ani plesnitelor.
Acu' m-am asezat si eu pe curu meu si zic gata bag mesaj si ceva surprize.
Azi Maria ma intreaba :
-mama a cui e ziua azi?
eu:a plesnitelor
ea: mama ce-s alea plesnite?
eu:is niste femei nu foarte sanatoase la cap,care-si iubesc sotii si copiii la nebunie si care au toata ziua glume in program
e: auzi mama da' femeile astea rad si cand sunt triste??
eu:da Maria mai ales atunci.
In urmatorul mesaj o sa va arat efectul Horei moldovenesti,postata de Delphi,asupra copiilor mei.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac erai rosie nu albastra ... chiar nu stiam ... saraca |
noroc de tine mai Aidutzule...cred ca incep a suferi de acromatism...sau cum i-o mai zice...
dar va implor nu ma lasati...ce ii zic ca i-am stricat pasarica? si pasarica era rosie cu coada neagra...
ca daca o sa-i zic ca simplu s-a stricat nu ma crede...stie el ca eu nu am fost deacord cu pasaricile lui si ma dispera cand dimineata la 6 imi ciripesc pasaricile lui. mai bine ascult un cuc
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
Delphinas spune:
dev sara e chinizoaica?? ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
aliclara spune:
Delphi, ce pasarica?
Io sunt bagata in facturi si chitante si am pierdut siru. Zi si mie ca plang dupa aia
. Imi sta mintea la pasaricile tale si imi da cu virgula pe-aici.
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
Delphinas spune:
de 1 mai am fost cu nasii pe la bicaz...si max si-a cumparat o chestie ce se vrea a fi o stanca din plastic, cu un pal`mer si cu 2 pasarici...una mare:rosu cu coada neagra si una mica, albastra....si eu cand am vazut ca si-a luat kishu ala, am zis ca ma sufoc...dar deh....placerea lui...si in fiecare dimineata la 6 dupa ce suna ceasu...canta si pasaricile. le-a antrenat o vreme cu randunicile, dar nu stiu a canta mladios...cucu canta jdemii de ori mai frumos decat ele 
ei si in goana mea prin casa, trebaluind am prins coada la pasarica rosha...si a picat....e pasarica fara coada...si ce ii zic? dar o pun si eu de forma...si sa dea peste ea si sa dau vina pe el. oare merge asa?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
aliclara spune:
Superglu (da din ala bun de te lipeste de avion)
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
ralualexandrei spune:
efectul horei
si
fac cinste
dedicatia mea pt voi:
si melodia vietii noastre:
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
aidaciolac spune:
ti-ar pasarica sa-ti fie
... baga bolduri , lipici de orice fel , cingo daca nu ai
vezi tu ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"