America (166)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da' de ce e prea mica 7 ani pt. sleepover? Ce mare chestie e sleep overul asta? Intreb sa ma lamuresc, ca eu am facut deja sleepovers cu fi-miu, adica am tinut eu niste copii la mine, nu el la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

asa am zis si eu ....voi merge pe la 9-10 seara sa o iau.au inchiriat camere la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Pumba, unde vor dormi copiii? La 7 ani nu e prea mica pentru sleepover, daca este acasa la cineva cunoscut. Adica ii stii pe parinti, casa, cine si cum vine acolo ... chestii de-astea, de safety. Plus cite alte fetite vor fi acolo si tu ar trebui sa stai pina aproape de ora lor de "gata de culcare", adica pina pe la 6-7pm.
Dar daca vor dormi la hotel, nici nu m-as gindi sa o las! Doar daca mi-as lua eu camera linga camera lor si as sta rezemata de usa lor toata noaptea.
Cind am fost nanny, au avut sleepover acasa la copilasii de care aveam eu grija. Dar aveau un grup de fetite care se vizitau mereu, parintii se stiau, iar eu am stat cu ele noaptea ca nu vroiau parinti linga ele, dar erau ok cu mine.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Da' de ce e prea mica 7 ani pt. sleepover? Ce mare chestie e sleep overul asta? Intreb sa ma lamuresc, ca eu am facut deja sleepovers cu fi-miu, adica am tinut eu niste copii la mine, nu el la altii.

Asa da! dar la Pumba e la hotel...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

ce responsabilitate isi asuma unii parinti....eu nu m-as lega la cap cu asa ceva, pt nimic in lume , ma duc si o iau pe seara,gata am hotarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tocmai am scris un mesaj kilometric, unde povesteam despre gradina, despre copii si programul lor de peste vara si alte cite in luna si in stele. Nu stiu ce s-a intimplat, am ramas fara el.

Mergi la inceput

am citit subiectul "socata "si as vrea sa fac si eu ,stie cineva cum se traduce ? flori de soc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Pumba eu stiam ca e Elder dar nu sunt foarte sigura ca e cel din Romania stiut de noi ca nu imi mai amintesc de cum aratau fructele ca noi eram interesati doar de floare oricum .... uite ce am gasit:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sambucus_nigra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David face sleepover la prieteni de familie!!! Pana acum nu a facut la colegi de clasa...
Nici eu nu cred ca l-as lasa la hotel singur...cine stie cine poate intra in camera peste el...Doar daca iti rezerva si tie o camera!!!!

Ruxij, cum e cu Kumonu? Avem si noi aici in plaza din comunitate un sediu...dar eu ma gandeam ca ii pot cumpara cartile...Sunt diferite cartile de ce lucreaza ei acolo? Le si explica teoria?

Si noi muzica am inceput tot din acelasi motiv...David de mic fredona melodii pe care le auzea...(imi aduc aminte ca avea un ride-on cu muzica, si canta odata cu melodia...iar socrela, pe care o mosteneste cu talentul muzical, murea de bucurie)
Dar eu am ales pianul...ca imi place mie, si stiu si eu cate ceva (oricum acum sunt muuuult depasita!!!).

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Sinzi, cumnatzeii n-au pool...nici un luciu de apa...e doar tema petrecerii
La tine in curte am vazut din poze ca se lasa cu fun mult!!!

Noi n-avem prea mult programat de lucru in vacanta...Nicholas are la matematica cica un teanc de teme de vacanta si inca unul la science. De citit, ai mei citesc pe cont propriu asa ca nu mai am ce sa-i imping prea mult. Alex vad ca de vreo 2 luni a inceput sa tina jurnal zilnic...scrie de zor inainte de culcare...a umplut o jumatate de caiet. Eu am mare slabiciune la hirtii, hirtiute, scrisorele (orice tine de stationary) si i-am cumparat un jurnal la gluma, dar vad ca s-a "prins".

Nu am nici un chef de munca azi...sa vad pe unde ma preumblu la lunch ca n-am nici un spor.

La sleepover nu i-am lasat nici pe ai mei inca...iar la hotel...hmmmm chiar ca nu m-as incumeta.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput