America (166)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Deci nu se poate nici cu imputernicire???

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ba daaaaa! Tu esti acolo si tata trimite actul.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sinzi iti trebuie o procura speciala, autentificata la consulat.

"Cererile (model nr. 2) care privesc ELIBERAREA PA#350;APORTULUI SIMPLU pentru minorul care nu a împlinit vârsta de 14 ani se formuleaz#259; de c#259;tre ambii p#259;rin#355;i, de p#259;rintele supravie#355;uitor, de p#259;rintele c#259;ruia i-a fost încredin#355;at minorul prin hot#259;râre judec#259;toreasc#259; r#259;mas#259; definitiv#259; #351;i irevocabil#259; sau, dup#259; caz, de reprezentantul legal.
Cererile pot fi formulate doar de c#259;tre unul dintre p#259;rin#355;i atunci când este împuternicit de c#259;tre cel#259;lalt p#259;rinte prin procur#259; special#259;, autentificat#259; în #355;ar#259; de notarul public, iar în str#259;in#259;tate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României, ori când exist#259; acordul scris al acestuia, autentificat în acelea#351;i condi#355;ii.
Atunci când, din motive obiective, nici unul dintre p#259;rin#355;i nu se poate prezenta la serviciul public comunitar, cererile prev#259;zute mai sus, pot fi formulate de o persoan#259; împuternicit#259; de c#259;tre p#259;rin#355;i prin procur#259; special#259;, autentificat#259; în #355;ar#259; de notarul public, iar în str#259;in#259;tate de misiunile diplomatice sau oficiile consulare ale României.
Cererile vor fi înso#355;ite de urm#259;toarele documente:
- certificatul de na#351;tere al minorului, în original #351;i copie xerox;
- dovada achit#259;rii taxelor #351;i tarifelor de emitere a pa#351;aportului:
• 32 LEI - taxa consular#259; *
64,20 LEI - costul pa#351;aportului *
- pa#351;aportul anterior, dac#259; este cazul;
actele de identitate ale p#259;rin#355;ilor sau al reprezentantului legal, aflate în termen de valabilitate, în original #351;i copie xerox; "

Edit: nu mai stau sa editez textul, iti pun linkul
http://www.pasapoarte.mai.gov.ro/index7.htm

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea, ce scump e bebe N!!! Si mor dupa gropita din falcuta a lui Philip!Am io o pasiune pt asta :).Tu arati foarte bine, ca inainte doar cu "much bigger boobies"!! :)))
Cum e cu doi copii? Te ajuta ca diferenta de varsta e putin mai mare?

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Bravo cuscra pt castigul de la concursul "Ghiciti sunetul"!!!! Nu mi-as fi dat seama in veci ca un stepper face sunetul ala.Al nostru nu face nici un zgomot.
Bravo!!!

Adriana si Aidan - 3 ani
A ticket to hell has never been funnier

"Friendship is like peeing in your pants, everyone can see it but only you can feel its true warmth."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana a castigat? wow, ce ma bucur, felicitari.
adriana, philip se comporta super cu N, insa e cam plictisit, trebuie sa-l distram mereu...

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ca vorbiram de scoli, s-a publicat din nou lista Newsweek:
http://www.newsweek.com/id/201160?tid=relatedcl

Dallas are primele doua locuri, probabil pentru ultima oara. Am vazut ca au redus mult fondurile, pierd aproape 300 de teachers.
Talented and Gifted are mix etnic echilibrat si am vazut ca 25% sint economically disadvantaged.
Surpriza e la Science and Engineering, unde 53% sint hispanici (albi numai 22%) si 48& sint economically disadvantaged. Deci ne cam da peste cap teoriile de pina acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Este si cel la care vrem noi sa aplicam pe 44. Am vazut ca in trecut a fost si pe pozitia 11.

Si Beverly Hills HIgh School - aia doar cu fitze si figuri in cap, copii de bani gata sunt doar pe 435...

Reducere de fonduri/profesori etc etc este peste tot Ramona...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Stiu eu ca reduceri se fac peste tot, dar astea de la magnet schools in Dallas sint disproportionate. Acolo scad mai mult pentru ca s-au gindit ca in trecut au primit mai mult. Asa o fi, dar uite ca a dat roade. Cu alte cuvinte au vazut ca functioneaza si acum strica... O prostie!

Am si eu o intrebare pentru fetele inotatoare, ca eu nu ma pricep deloc. Alexandru a inceput programul la swim team si uitindu-ma la el imi dau seama (eu, o habarnista) ca la freestyle nu respira bine. Adica din cind in cind isi ridica mult capul. As vrea sa-i explic cum e corect, i-am si zis in mare dar spuneti-mi mai tehnic daca va pricepeti... Am zis ca-i out shape de nu merge atit de bine, dar vad ca la backstroke n-are problema asta. Sint convinsa ca treaba cu respiratia il drag down la freestyle.

Pe unde or fi AB si Hilde?

Mergi la inceput

Corina, in US sint peste 27,000 de high schools. Eu zic ca 435 nu-i deloc rau, dar sigur ca daca se poate si mai in fata e mai bine...

Mergi la inceput