America (166)
Raspunsuri - Pagina 10
miereamara spune:
Nu este neaparat numai pt cei care au insurance cu deductible mare.
"AIM is for middle-income families who don’t have health insurance and whose income is too high for no-cost Medi-Cal. AIM is also available to those who have health insurance if their deductible or co-payment for maternity services is more than $500. If you are enrolled in AIM, your baby is eligible for enrollment in Healthy Families unless your baby is enrolled in employer-sponsored insurance or no-cost Medi-Cal."
Sunt mai multe amanunte pe site-ul acela.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Ramona J spune:
Mersi Sinzi, e fain site-ul ala. Ultimul link nu merge, dar il stiu pe nenea ala. L-am vazut la un magazin, o sa i-l iau. Atunci nu stiam despre pasiunea asta.
LucasMom spune:
Merci Corina si Miere, e bine de stiut. mie nu mai imi trebuie dar cine stie cand e de folos informatia asta. habar nu aveam ca exista asigurare de tipul asta, credeam ca exista doar ceva pt low income. sau uninsured.
Corina, poti sa mergi doar la anumiti doctori sau clinici cu asigurarea asta?
Sanzi si restul fetelor care aveti baieti ( si fete...!) pasionati de astronomie, cer, planete, chesti cosmice, alea alea (parca Carmen zicea ca si Eric e cosmonaut?!) am vazut un telescop care nu costa mult si cred ca ar fi mare excitment pt copii.. dupa ce se opreste ploaia
https://www.galileoscope.org/gs/content/specifications
corinadana spune:
Lucas mom asigurarea este ca si ce am avut, Anthem Blue Cross. Mi am pastrat doctorul.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Macrina spune:
Corina, ups si eu am Anthem Blue fleosc astia.. E chiar asa de naspa..?
Marturisesc fetelor, ca nu pot sa imi dau seama de nimic cand citesc actele lor.. Sunt complet varza, au niste termeni si te trimit inapoi la nustiuce au mai spus inainte, nu pot sa-mi dau seama de nimic..
Dar daca asa o fi cu nasterea cred ca trebuie sa angajez pe cineva sa le citeasca
Oana C spune:
Alina, multumim pt linkul cu telescopul. Eva e super pasionata de astronomie, de cind stie de joburi si ce-o sa fie cind va creste, spune ca o sa se faca astronaut (de vreo 2 ani si ceva) si tot pe-asta o tine. Are tot falul de carti, poze, filme de astronomie, sotul ii arata pe NASA site mereu, live din spatiu, cum lucreaza astronautii acolo ... Abia asteapta sa mergem inapoi in Florida, la Kennedy Space Center si sa avem lunch cu un astronaut adevarat O sa citesc toate info despre telescopul acela, de mult am inceput sa cautam un telescop bun.
Noi am dat-o pe Eva la pian, pentru ca la fel, cinta de cind era ff mica (avea 2 luni, noi ii cintam twinkle-twinkle, iar ea lalaia, mai mult de genul hmmmmm, hmmmm, exact pe melodie - i-am facut si filmulet cum cinta). Apoi, cind a mai crescut, a inceput sa foloseasca keyboard-ul meu, iar anul trecut, i-am aratat o data cum se cinta twinkle-twinkle (iar asta ) la keyboard, si l-a cintat imediat, absolut singura. Dupa aceea am sunat la proful de Suzuki pe care il stiam de cind eram nanny si, pt ca are lista de asteptare de aproape 2 ani, dar ma cunostea, ne-a bagat sa incepem cu profa care lucreaza cu el (el face o lectie/sapt cu copiii, apoi profa aceea face a doua lectie). De cind am venit aici, tot cautam un prof de Suzuki, avem recomandare de la proful din Florida, dar e prea departe pt cele 30 de min de lectie. O sa ne mutam mai aproape, apoi incepem iar lectiile de pian (ca ne bate la cap non-stop).
Pianul e si pasiunea mea, si eu tot dupa ureche am invatat sa cint la keyboard, asa ca ma bucur ca Eva e pasionata de asta
Oana si Eva (29 iunie 2005)
corinadana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Macrina Corina, ups si eu am Anthem Blue fleosc astia.. E chiar asa de naspa..? Marturisesc fetelor, ca nu pot sa imi dau seama de nimic cand citesc actele lor.. Sunt complet varza, au niste termeni si te trimit inapoi la nustiuce au mai spus inainte, nu pot sa-mi dau seama de nimic.. Dar daca asa o fi cu nasterea cred ca trebuie sa angajez pe cineva sa le citeasca |
Macrina sunt niste nenorociti si ei si doctorii...Noi acum ne scriem unii la altii ca sa pricep si eu ce drac platesc acolo. Si le dau telefon sa mi zica si mie de 200$ medical servicies adica CE si ei imi zic ca mi respecta privacy si de aia nu mi pot spune. Niste tampiti si fac asta ca sa te tina in ceata. Oricum merg la doctor si cer acolo tot ca altfel platesti ca si Berila si nu stii ce.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Ramona J spune:
Na, ii mai chinuim pe copii cu scoala?
http://finance.yahoo.com/career-work/article/107139/CEOs-Without-College-Degrees?mod=career-leadership