Condica Salajencelor [93]

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia, super bancurile ....

Eu merg la piata, apoi ma apuc de mancare si maine dimi, probabil o praji k maine am zi de carbohidrati si am voie. Daca o prepar de azi nu ma pot abtine si pana maine nu am voie . Azi am zi de amidonuri, asa k voi gati conopida pane + cartofi "prajiti" la cuptor ( reteta Dianei )+ salata de cruditati

Mai viu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
am dormit groaznic, pe un pat de vreo 30 de ani, adica o scandura imbracata, ma doare coloana de mor luni plec la cluj desi am zis ca stam pana marti da nici vorba
mno asta este.
oti, da soacra o salbit vreo 10 kile din iarna, si slabeste chiar daca manaca mult, o facut analize si are peretii colonului ingrosat, amu sa vedem ce a fii.
neamurile astea ale mele se duc la nunta, asa ca poate intru mai tarziu iarasi
am de facut neste referate la faculta, trebe sa ma apuc de ele
va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Multumesc Miha de vorbe...stiu ca are nevoie sa socializeze...insa pe mine ma doare faptul ca e la munca in fiecare zi, de la 7 dimineata pana pe la 8 seara, sambata oficial nu lucreaza, dar trebuie sa mearga ba la incasari, ba sa mai aranjeze una alta....cand vine acasa e rupt de oboseala, de foame...mananca, se pune o juma de ora la tv, la dus si la culcare. Si as vrea ca macar astea 2 ore libere, de la 8 la 10, sa le putem petrece impreuna, chiar daca practic ar fi cam o juma de ora (restul mancare, dus..etc). Si ma supara ca nu prea apuca sa il vada pe stefan, sa se joace impreuna...sa il vada crescand. O fi importanta socializarea cu colegii, dar e mai importanta zis eu socializarea cu propriul copil. Nu e de mirare ca Stefan nu vrea sa se culce cu el, doar cu mine sau cu mama sau cu tata, daca pana acum nu l-a culcat niciodata.
Si da, ma enerveaza ca stau si eu in casa, sunt 3 ani de cand stau in casa si innebunesc...as vrea sa avem timp si bani sa mai iesim impreuna..dar cu atatea cheltuieli, rar ne permitem o iesire in oras, chiar si atunci cand sunt cateva ore la dispozitie.

diana de IANIS STEFAN 14 mai 2007

Varsta lui Ianis
Torturi

fata te-am luat .io am 4 ani si 3 luni de cand sunt casnica.da stai linistita ca vine vremea noastra.noi sa fim sanatoase si pruncii ,in rest ignore.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Diana, nu fii suparata, evenimente din astea se ivesc si se vor ivi mereu...la noi e cam asa: Ovi merge cu colegii la mese de Craciun, acum peste cateva zile e iar o masa cu toata clinica pe o insula micutza in apropiere de insula noastra mare, pe care noi n-am ajuns sa o vizitam desi ne-am tot propus...a fost la conferinte, etc. Iar eu am fost la o singura petrecere cu cei de la laborator...de atunci au mai fost vreo 3 petreceri, la care eu n-am putut merge pentru ca el ori era de garda ori era la conferinta si n-am avut cu cine lasa copiii. Si la petrecerea la care am fost a trebuit sa plec la ora 22, in plin chef pentru ca Silvia nu voia sa adoarma fara mine...asta e. Daca m-as enerva n-as rezolva nimic...eu ma bucur ca Ovi socializeaza si ca are ocaziile astea. Probabil cand fetele vor mai creste voi avea si eu ocaziile mele si atunci va sta el acasa...
Eu imi permit insa intalniri cu prietena mea poloneza, cand fetele sunt la scoala/camin si ne relaxam, am fost si la film numai noi doua, si atunci Ovi a stat cu fetele acasa, plus ca el n-a vazut filmul...
Inatlnirile astea nu au nici o legatura ca sa iti arate el ca tu stai la cratita in timp ce tu stai ca fraiera acasa, zau asa. Au si ei nevoie de asta...Si tu, normal, dar fa-ti tu ocaziile daca nu se ivesc.

sa nu fii suparata, nu are rost, pe bune. Viata e frumoasa, nu considera ca stai la cratita...ia-l pe Stefan, du-l la mama, intalneste-te si tu cu prietene, lasa-l pe el in cate o seara cand e liber cu Stefan si iesi si tu, nu ca sa te razbuni, sa-i arati ca si tu poti, ci ca sa nu simti apasarea aceea ca tu stai acasa ca fraiera...

fff frumos spus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui giulia71

Fete draji, tare mult va multumesc de urari, asa bine ma simt. Asa-i de frumossssssssssssssssss!
Am biroul plin de flori, am primit si trandafiri de gradini, ma simt supe-bine!
Va pupez pe toate!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

miha imi zici un medic bun pentru colonoscopie la cluj, soacra crede ca are cancer la colon si vreau sa o duc la cluj, ca la mures nu prea am incredere,multumesc
fetelor, io is la soacra pana luni, asa ca am net
mai trec

dr tantau marcel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetelor ia uite ce surpriza m-o asteptat azi in cutia postala. E surpriza tuturor de fapt!

http://good-times.webshots.com/photo/2679323810102125681aTSHWV

Merci Camiii de surpriza!!!!!!

Dulciuri

camiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mii de multumiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Saluti si de la mine...
Multzam de cafea!

adriana, ok atunci, rezolvam pe loc .

olim, spor la treburi!

oti, super bancurile, m-am distrat de buna dimineata. Mersi!
Las' ca incepe Alex sa umble si s-a mai da jos din brate...apoi sa te tii numai dupa el...

Cami, multumim pentru vedere, e minunata...parca auzeam apa cascadei cazand.

Cu sotii, eu zic ca fiecare trebuie sa-si cunoasca sotul si sa stie cum sa-l ia. De ex. la al meu nu merge metoda spusa de adriana. Mult mai mult rezolv daca il rog frumos. Oricum el nu e cu prieteni, n-a fost niciodata stilul sa stea la terase si la beri. Asa ca nu am de ce ma plange. E om de casa, cu familia, nu are prieteni. De asta imi place sa mai socializeze, macar cat are ocazia, ca in rest e tot timpul cu noi. Asa ca probabil sfaturile mele merg la cineva in aceeasi situatie. Diana si ma bucur ca s-a rezolvat de la sine.

Despre prietene...nici eu nu am aici decat 2 prietene. Cea romanca cu care ne intalnim in familie, desi am putea sa ne intalnim si separat, dar ne sunam la tf si vb cate o ora mereu, cel putin o data pe saptamana asa ca intalnirile nu isi mai au rostul . Poloneza mi-e tare tare draga. Mai ales ca ne intelegem asa uneori din priviri, vrem sa spunem cate ceva si nu ne vin cuvintele, dar cealalta intelege ce vrea una sa zica. Chiar radeam zilele trecute de chestia asta, ca ccc cu suedezii nu merge asa, degeaba incerci sa le explici, uneori inteleg pe dos...dar uite ca intre noi functioneaza. Noi ne intalnim ziua, cand copiii sunt la scoli/camine, deocamdata e misto ca nu lucram nici una si avem timp. Mai incolo, probabil ca ne vom intalni dupamesele, nu stiu...depinde cum vor evolua lucrurile. Eu ma gandeam Diana ca poate ai vreo prietena care sa poata si ea in timpul zilei sa-si lase copilul la cineva, si sa va intalniti tot asa...dar daca toate lucreaza, e drept ca e mai greu. Noa cam atat...

Azi e ziua nationala a Suediei, ne-am trezit devreme sa ridicam steagul pe catarg(adica Ovi s-a trezit, dar nici eu n-am mai putut dormi). Avem invitati deseara asa ca fac si eu un tort, dupa o reteta dintr-o revista. De bucatarit va fi gratar, asa ca nu am treaba...Va , nu stiu daca mai apuc azi sa intru...poate seara dupa ce pleaca prietenii. Hehe, ce ziceti ce vara e la noi? Cica sunt 10 grade dar se simt 6, din cauza vantului...eu inca mai sper ca vine si ea vara o data!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noa ca pana scrisei io carnatu aparu si bia! multi multi.

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

otilia, sa inteleg ca ai fotografiat o vedere trimisa de Cami? Ca nu pricepui ce si cum...zi asa pe indelete, ca pentru o minte suedizata (ca la astia trebuie sa le explici clar si concis, altfel inteleg exact pe dos ).

ioi,deci am sanje suedez in vene?eu am cetit si recitit vederea si zau ca nu intelegeam .noroc ca ma lumina oti.

Mergi la inceput