Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 17
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui silvana_salajan
Fataaaaaaaaa, nu se poate ca se topeste tortu Ce ar fi sa veniti la Simleu? Dulciuri |
fata da ce tu nu vrei sa vezi cluju vara?ha?
se ecsista lazi frigorifice
.
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim hai ca nu se topeste ca sunt pungi speciale la kofland ![]() |
nu se topeste si io zic.totul e sa vrem
mihaela_s spune:
mai io la cluj nu ma intalnesc cu zalaunace, ca n-am timp
. Abia apuc sa stau cu nasii mei si sa ma vad cu prietena...
vorbe de copil...
Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
calator de profesie
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s mai io la cluj nu ma intalnesc cu zalaunace, ca n-am timp . Abia apuc sa stau cu nasii mei si sa ma vad cu prietena...vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
da soro punem de-o intalneala si la zalau
.la zalau ai timp de zalauance
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui olim daaaaaaa hai la cluj ca va prinde bine o aierisire |
stai fata sa se anunte si clanu salajencelor.io viu oricum ca tre sa-mi cot wc si chiuveta
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
da soro punem de-o intalneala si la zalau .la zalau ai timp de zalauanceBimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
daaaa, ca asa m-am programat
stii cum e, pe nasi i-am vazut anul trecut vreo 2-3 ore, atat am stat la ei...eram cu zoale in SM, cu socru', cu toate pe cap...n-am putu sa stam mai mult si le-am promis ca stam anul asta. Acu' destul a fi ca o sa ne ducem cateva ore in oras sa ne intalnim cu prietenii aia ai nostri, ca tare ni-s dragi...nu poci mai mult noa...Acuma poate facem cumva si stam in Zalau mai mult, poate 3 zile, nu stiu...ca sa nu zica matusa-mea ca pe ea o defavorizam
vorbe de copil...
Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
calator de profesie
olim spune:
pai veniti la cluj amu in iunie si in iulie mancam tort la oti si cu miha la simleu ce ziceti
olim spune:
ma duc la
ca e tarziu
maine emrgel la cluj la amiz, ca de marti am scoala iarasi, imi iau soacra la paket cu noi
mai viu dimineata
o saptamana excelenta tuturor

!