Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..stau cu voi la o cafeabaietii mei...se "cearta"cu un ratoi..pe care am observat ca-l adora..si se lupa sa-l rastoarne din pat dintre eiiar Andrei...doarme inca...(oare unde sa scriu?)
m-am uitat si la poze.mi-am clatit ochii cu 2 posibile nurori..superbe...Luana si Alexandra..si un viitor Don Juan-David
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raaluca

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
Acum serios vorbind, eu am fost cu Lena de 2 ori pana acum, ultima oara vineri. Ne-am plimbat prin mai multe cladiri si am intrat si pe sectie.

Eu nu am avut curaj sa iau mandra la spital, desi mai am treaba pe acolo din cand in cand, inclusiv azi... La noi pe sectie sunt destui crocodili care sar pe tine daca nu stai bine cu imunitatile... Cand merg eu la spital, ramane motanul cu ea acasa.

Eu am fost mai curajoasa sau mai inconstienta! Oricum n-am avut de ales. Lasata acasa cu "motanul" mi-ar fi luat vreo 3-4 ore minim si ea suge si la mai putin de atat. Cum nu folosim bibi si nici pompa de muls nu avem, se putea intampla o "catastrofa"
A doua oara am mers special pentru ea, sa facem vaccinul.
Nu stiu la ce sectie mergi tu dar noi am fost la infectioase respectiv imunodepresie copii.
Speram sa nu patim nimic.

Noi folosim cu succes pompa si biberonul in asemenea situatii. Stiu ca de Infectioase vb, tocmai de-aia zic... Si eu tot la infectioase... dar la "imunodepresie" adulti... (ma rog, la noi se numesc altfel pavilioanele, dar tot boala aia o trateaza) Dr. MM a zis ca e ok sa intri cu bebe asa mic acolo? Eu n-am curaj sa o iau cu mine... Oi fi devenit eu fricoasa!?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Ologa, daca se trage inapoi e ok. Daca nu, vb cu pediatra. In cel mai rau caz poate fi vb de hernie ombilicala dar nu cred ca are asa cefva

Ralu , se retrage, dar cand plange iese prea tare si imediat.

Si mai am o intrebare pt mamicile cu baietei: de cateva zile ii sta un testicul mai sus si unul e mai jos. Oare e ok? Pana acum nu le avea asa. Sotu imi zice sa las copilu in pace

Daca ti se pare ca iese "prea tare", vorbeste cu pedi, sa verifice prezenta unei eventuale hernii ombilicale. Faptul ca se retrage, nu o exclude. In ceea ce priveste testiculul, cel stg e normal sa fie un pic mai jos decat cel drept, deci lasa copilul in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete

am adus , serviti va rog

oli, daca incepusi cu suzi, acu tin-te de ea prezinta-i-o lui fiu-tau de mai multe ori/zi, o tii mai mult la el in gura, apoi il lasi cu ea... chiar daca o arunca, se obisnuieste cu textura ei... si ar fi bine daca ar molfai umpic.

pentru vergeturi, e o singura solutie care se numeste TIMP ele sint rosii si urite acum, dar cu timpul se albesc si se estompeaza; nu se "vindeca" dar se pot "trata" cu creme diverse care sa catifeleze pielea si sa o hidrateze.

raportam o dragoana adorabila, e pe jos, pe covorul de joaca peste care am pus o salteluta de infasat si dragoana e in fundu gol
acum se cearta cu jucariile, sughite si da din miini si din picioare; cind s-o trezi tati il pun sa o pozeze

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Oli-daca tot il pui pe pediatru sa verifice existenta unei "posibile"hernii ombilicale, pune-l sa verifice si testicolele. unul din 20 baietei pot prezenta la nastere hernie inghinala. de fapt, canalul pe care au coborat nu e bine inchis si pot avea ceva lichid acolo, care se va resorbi cu timpul in majotritatea cazurilor. Se poate intampla ca si testicolul sa nu fie bine coborat , etc...Dr recomanda rabdare. Alex a avut lichid si ne-a pus dr sa-i facem o eco si am mai facut una pe la un an unde sa vazut ca lucrurile intrasera in ordine-de asta sunt la curent.

Cica la vergeturi se intervine cu creme si masaj cand sunt rosii...cand sunt albe nu se mai vad asa tare, dar nici nu se mai poate face ceva-asa zice kine a mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ce buna e cafeluta dimineata!

eu am reinceput sa beau cafea, si vad ca ioana doarme chiar mai bine. se simte in mediul ei, ca doar toata sarcina am baut cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:

Ologa, daca se trage inapoi e ok. Daca nu, vb cu pediatra. In cel mai rau caz poate fi vb de hernie ombilicala dar nu cred ca are asa cefva

Ralu , se retrage, dar cand plange iese prea tare si imediat.

Si mai am o intrebare pt mamicile cu baietei: de cateva zile ii sta un testicul mai sus si unul e mai jos. Oare e ok? Pana acum nu le avea asa. Sotu imi zice sa las copilu in pace

Daca ti se pare ca iese "prea tare", vorbeste cu pedi, sa verifice prezenta unei eventuale hernii ombilicale. Faptul ca se retrage, nu o exclude. In ceea ce priveste testiculul, cel stg e normal sa fie un pic mai jos decat cel drept, deci lasa copilul in pace.

Salutare,

Denisamada azi imi sun neaparat pediatra, caci de aseara nu s-a mai retras

Multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

neata tufete

am adus , serviti va rog

oli, daca incepusi cu suzi, acu tin-te de ea prezinta-i-o lui fiu-tau de mai multe ori/zi, o tii mai mult la el in gura, apoi il lasi cu ea... chiar daca o arunca, se obisnuieste cu textura ei... si ar fi bine daca ar molfai umpic.

pentru vergeturi, e o singura solutie care se numeste TIMP ele sint rosii si urite acum, dar cu timpul se albesc si se estompeaza; nu se "vindeca" dar se pot "trata" cu creme diverse care sa catifeleze pielea si sa o hidrateze.

raportam o dragoana adorabila, e pe jos, pe covorul de joaca peste care am pus o salteluta de infasat si dragoana e in fundu gol
acum se cearta cu jucariile, sughite si da din miini si din picioare; cind s-o trezi tati il pun sa o pozeze

Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Chatonel de cateva zile bune ma chinui sa-i introduc suzeta in meniu Dar chiar nu-i place....

Sa faci neaparat poze cu dragoana jucandu-se in funduletul gol

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Oli-daca tot il pui pe pediatru sa verifice existenta unei "posibile"hernii ombilicale, pune-l sa verifice si testicolele. unul din 20 baietei pot prezenta la nastere hernie inghinala. de fapt, canalul pe care au coborat nu e bine inchis si pot au ceva lichid acolo, care se va resorbi cu timpul in majotritatea cazurilor. Se poate intampla ca si testicolul sa nu fie bine coborat , etc...Dr recomanda rabdare. Alex a avut lichid si ne-a pus dr sa-i facem o eco si am mai facut una pe la un an unde sa vazut ca lucrurile intrasera in ordine-de asta sunt la curent.

Cica la vergeturi se intervine cu creme si masaj cand sunt rosii...cand sunt albe nu se mai vad asa tare, dar nici nu se mai poate face ceva-asa zice kine a mea

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Multumesc

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Rares Constantin, Erin Alexandru!!!

Mergi la inceput