Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (307)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

V-am promis si ma tin de cuvant...s-a nascut nepotica pt care am impletit paturica cu drag Aici foto

Crishtina & Robert 09.09.2007

Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Valentina, e bine ca bea lichide, sper sa fie si mai bine maine si sa pape ceva. Va pupam tare.

Mariana, nu e exclus ca Eliza sa fie mai agitata si din pricina burticii. Si Alex a avut in vara aceea o stare de nervozitate mai accentuata, neatentie, rebeliune. A inceput de cand aveam 20 de saptamani si a cam tinut-o asa pana la sfarsit. Nu mai zic dupa.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Ma retrag, fata mea e maraita rau azi si zau daca are vreun motiv. Andrei doarme, sau asa ar trebui, desi pana de curand inca se mai foia. Sper sa beneficiez si eu de somn, ca maine e zi grea la munca.

Noapte buna si linistita tuturor!

PS Papanash, cum a fost revederea cu Andrei dupa ziua de azi la gradi? Va tin pumnii pentru maine dimineata.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina, ma bucur ca ai vesti mai bune, sper sa fiti bine cat mai curand.

Roxana, unde plecat in vacanta asta prelungita.....

Noi ne gandim sa dam o fuga la mare, macar 2 zile...depinde de vreme.....ne facem de cap...daca saptamana viitoare plang pe aici sa dati cu rosiiiiii

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

care n-aveti somn, www.srr ro,. alegeti Muzical.
Se da Simfonia nr 45 de Haydn, a despartirii. E sublima.E anul Haydn anul acesta, 200 de la moarte.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

azi am ajuns la 5 la gradi ( pana acum ajungeam aproape la 6 ), copiii erau toti inauntru fiindca afara era inca ud.
mergand pe langa cladire spre usa, am auzit una din educatoare tipand la un baietel Vlad, cam tare, tipa sa stea cuminte....
am intrat tip-til inauntru, copiii misunau pe-acolo, l-am vazut pe Andrei care maraia incet, l-am strigat si cand m-a vazut a inceput sa planga tare, cu lacrimi de crocodil....n-a venit nimeni sa-l impace, cred ca a durat cam 2 minute pana a venit la mine-n brate, si-l intrebam ce s-a intamplat, de ce plange, el nu zicea decat "mama-pa", l-am schimbat de pantofi si a aparut si o ingrijitoare, dar din directia opusa lui, adica din bucatarie. Si-mi zice ca toata ziua a fost cuminte, a mancat, a dormit ( asta a vazut si sora-mea pe net, l-a vazut cand s-a trezit si s-a dus la usa si-a deschis-o, apoi a venit miss si l-a luat), a desenat pe carti si mese, etc.
cand am iesit din curte si a vazut ca-i tati afara la masina a inceput sa strige tare la el si sa rada in hohote, nu mai putea de bucurie .
acasa a mancat imediat o portie de tocanita cu pui, a rontait apoi dintr-un copan de pui, apoi un bibe mare cu lapte. Parca nu mancase toata ziua, dar cred ca mananca la gradi fiindca s-a rotunit la falcute, are un puseu de crestere cred.
am iesit putin pe-afara, apoi in casa a fost f miorlait, nimic nu-i convenea si se trantea pe jos, chestii pe care nu le facea pana acum. Cred ca-i constipat, adica sigur e ca azi n-a facut nimic. Ma gandesc ca-i de la lipsa de lichide, acasa bea mult lapte, plus apa, acolo are si apa schimbata , nu le pune plata ci apa filtrata de la robinet, care cica-i super buna.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

a adormit acum juma de ora, amandoi pe perna, eu spunandu-i o poveste cu o pisica. Inventata, bineinteles .
mi-am reamintit ca mi-a zis educatoarea ( ma enerveaza sa-i zic miss ) ca plangea fiindca a vazut ca au plecat 2 copii si voia si el sa plece.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

si nu ma mai suspectati de 2 liniute, nu exista nici un dubiu, e doar una

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

....of, sunt intr-o dispozitie lacrimogena rau ....ce naiba sa fac ?

Ghighi- filme

Si cand oi mai citi si despre Mihnea si decalotarea lui pe cale chirurgicala...o sa-mi tii companie la

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yuhuuu, m-am vazut si pe prima pagina, fara DPN ca n-am fost inca la dr, vreau saptamana viitoare sa se vada oaresce!

Mari, multumesc mult, stiam si eu ca se ia acidul folic inaintea perioadei de conceptie, doar ca noi nu ne-am gandit la…conceptie.

CRishtina,ce paturica adorabila! Si stapana, la fel.

Andreea, Sara nu papa la tv, ci in scaunelul ei in bucatarie, mai primeste cate ceva sa-I distraga atentia pe la sfarsitul mesei, o jucarioara mica ceva!

Papanash, off, te inteleg, cred ca e groaznic sa lasi copilul plangand! Trebuie insa sa trecem si peste hopul asta. UIte azi a fost mai bine!

Roxana, sa treaca cu bine si ziua de maine!

Luy, voi ce faceti?

Azi primele stari de greata si o migrean de toata frumusetea. Si eu care speram sa fie altfel de data asta

Va pup, somn usor!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput