Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Bunaa!
Hop si eu pe acileaa..
Mai mai ,da numa baitoi pe aici la noi...
Felicitari la fetele care au aflat ieri de putoi si coitze!

Ramonika, Cami, si eu tot mai sper ca la eco de 18 sapt care il fac lunea viitoare sa imi spuna ca e 'petita cu fustita' ,desi la 12 sapt am vazut clar toti 3- eu , taticul si dr , un putoi tantos ridicat, deci baitoi toata ziua! Inca mai traiesc cu sperantaaaa...
In rest, nu raportez decat o mareee leneee si un maree somn, ca acum am insomnii din cauza nuntii, ma ttrezesc zilnic pe la 5-6 dim si neam somn pan la 7 cand ar trebui sa ma trezesc in mod normal
De lunea viitoare intru si eu in concediu3 saptamaniii! Una inainte de nunta, 2 dupa..sa vedeti atunci relaxareeee
Stiu ca vorbeati de prenatale, eu ar trebui sa nasc cam in juru datei de 7 noiem, si ma gandeam sa intru de la 1 sept in prenatal, ca altfel mai repede nu's de acord obositii astia de sefi

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Douradou in RO nu se comercializeaza femibion desi dunt mult mai bune. Mie mi-a dat dr. din Ung. cu care am facut FIV si la inceput din alea am luat. Dupa ce sa fac am trecut pe Elevit si uterior pe Centrum Materna. Din cate stiu eu nu scapam de prenatale toata sarcina. Mai ales ca dr. mea de aici imi spune ca ea de fapt nici nu da prenatale decat din sapt. a 16-a incolo pana atunci doar acid folic, dar la mine daca asa mi-a recomandat dr. de la FIV a facut o exceptie. Oricum ai da-o se vede treaba ca nu scap de ele 9 luni. Eu oricum le-am mai rarit. Iau o zi da o zi ba, ca m-am ingrasat prea tare si mi-e frica ca si astea contribuie.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Bunaa!

Stiu ca vorbeati de prenatale, eu ar trebui sa nasc cam in juru datei de 7 noiem, si ma gandeam sa intru de la 1 sept in prenatal, ca altfel mai repede nu's de acord obositii astia de sefi

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Neata draguta. Mai ai putin . Auzi, da' de cand isi dau cu parerea sefii tai de cand sa-ti iei prenatal!?!? ... intreb asta, doar daca nu ai o relatie speciala cu ei, in sensul in care te intelegi f bine si nu vrei sa-i superi cu nimic, ca altfel nu e treaba lor de cand nu mai poti duce burta dupa tine... Cum adica sa nu fie ...'de acord'?

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna fetele!
Eu raportez o durere de cap horoor!
Culmea, de cum am intrat la munca!

14+
Astept pe VEDETUTZA pe 3 decembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Monis, ei sunt genu cu santajul 'sentimental', ca pe criza asta ei nu ne-au dat afara, ca ne-au mentinut salariile si ca acu cand au mutat o fata in alta parte nu isi permit sa mai angajeze pe cineva in locu meu, si ca fix la toamna o aduce inapoi pe colega aia si ca pot 'intra' in prenatal...Asta o zic ei voalat ,ca de eu sunt fata simtita si tre sa fiu intelegatoare

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

monis ,,de cand nu mai poti duce burta dupa tine?'' ......tare esti....

si mie mi indiferent daca ii fata sau baiat.....dar ma gandesc ca totusi ii nasol sa stii ca-i baiat de exemplu, cumperi lucruri pt baietei, prietenii, neamurile stiind de baiat cumpara tot albastru.........si la nastere te trezesti cu o ,,prunica''.......te pui sa cumperi iar haine roz......
intr-adevar doar la nastere vom fi 100% sigure ce are intre picioruse

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

13+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Monis, ei sunt genu cu santajul 'sentimental', ca pe criza asta ei nu ne-au dat afara, ca ne-au mentinut salariile si ca acu cand au mutat o fata in alta parte nu isi permit sa mai angajeze pe cineva in locu meu, si ca fix la toamna o aduce inapoi pe colega aia si ca pot 'intra' in prenatal...Asta o zic ei voalat ,ca de eu sunt fata simtita si tre sa fiu intelegatoare

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Am inteles acuma. Da, asa mai "merge"... sa zicem, cu indulgenta. Si oricum merita sa fii prietenoasa, in cazul in care te vei intoarce tot acolo. In principiu, e bine sa lasi loc de bunaziua oriunde

monis 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta2u spune:

Buna fetele!

Am fost si eu la ecograf si se pare ca vom avea o fetita!,da' cine stie poate pana la urmatoaea eco se razagndeste!(doamne ajuta!)
toate!

gravida 10 saptamani
mamica de noiembrie!
DN 31.01.2009
UM 20.01.2009
DPN 07.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Buna ziua fetele!!
Acum am intrat si eu..sunt cheauna de somn, m-am trezit de la 5 dim ca i-a fost rau catelusului.Acum am vb cu totul la tel si cica doarme..am fost la veterinar si i-a facut 2 injectii...da nu stiu ce are, decat ca-i constipat.Mi-e o mila de el

Vroiam sa va arat www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=253" target="_blank">patutul care mi-l doresc eu

si caruciorul www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=235" target="_blank">in genul asta adik ma refer la aspect , dimensiune , greutate...dar asta vad ca nu se lasa pe spate

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele care cunoasteti ,ce ziceti ce carut, se lasa la orizontala??? vad ca spun ca are 3 nivele, dar varsta este de la 6+.Camy ce zici, se lasa pe spate sau nu???

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput