Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Sunt sora ei. Cris a nascut pe 29 mai, vineri la 2:10 dimineata prin cezariana, fetita de 3kg, 50 cm si scor 8.
Va multumeste pentru incurajari si morcovi, va pupa pe toate.
Cand se va simti mai bine va intra ea pe forum.

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

CUSCRA TOCMAI VROIAM SA TE INJUR DAR NOROC CU SORA TA CA ALTFEL NU TE MAI SPALA NICI TOTI BURBULUCII DIN MAREA NEAGRA.SA-MI TRAIASCA NORA SA CREASCA MARE SI MUMOASA,SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE FIMIU.PE TINE TE PUP SI-TI DORESC REFACERE RAPIDA SI MULT MULT LAPTIC.TE ASTEPTAM LA BARFA SI LA ....POZEEEEE CU TITITA

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

Carla, imi pare rau ca nu reusiti sa rezolvati problema asta in mod amiabil. Pe primii nasi ii inteleg pana la un punct si anume faptul ca nu doresc sa fie nasi impreuna cu altcineva. Aceeasi parere o avem si noi, mi se pare aiurea sa nasesc impreuna cu inca o pereche. Dar de aici pana la a face siruri lungi de discutii, este mare drum. In plus, ar fi trebuit sa isi spuna parerea de la inceput, nu sa va abureasca.

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Te inteleg, si noi ne-am fi gandit bine inainte sa nasim impreuna cu altii. Dar in discutia initiala le-am spus ca, daca au cea mai mica urma de indoiala, sa spuna si ii refuzam pe ceilalti fara probleme. Au fost foarte fermi ca facem cum vrem noi si nu le trebuie timp de gandire...

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ramona,maria,dani3lla,andreea1608

deea: e ff dragut si ce bn seamana cu tata,a crescut bn!

ps"sorry de litere papate!se intelege,mi-e o foame acu' ma duc sa pap

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

buna fetelor,
eu astazi am facut pe gospodina, asta dupa ce m-am trezit la 11.30,am dat si cu aspiratorul si acum mi-a intepenit de tot spatele , abia mai pot sa merg.
Clody...fi pe faza ca dupa dop am inteles ca nu mai dureaza f mult, acum ca o mai fi o zi doua, oricum e pe drum bebelu.
Yioanna... felicitari pt rezultatele de la dr si cred ca ne putem lua de mana, si la mine totul este inchis chiar daca am mai avut eu dureri, a si apropo bebelina ta are femurul cu 3 mm mai mare decat bebele meu, adica e un pic mai lunganca.
Carla... te inteleg perfect cu nasii, nu ai cum sa nu-ti faci nervi dupa astfel de replici. Macar cred ca nu ai regerete prea mari dupa ei.
Si la noi nasii de cununie propusesera sa vina ei aici sa boteze, eu inteleg ca lor le convine, dar mie nu-mi convine sa-mi botez copilul intr-o limba din care nu inteleg nici o vorba si fara bunici, fara prieteni ...asa ca, cum va spuneam, sunt intr-o mare ceata ....dar sunt sigura ca intr-un fel sau altul rezolvam noi problema si nu o sa ramana copilul nici fara nasi nici fara botez.

38+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

ganesha:da,ca poate nastem in aceasi zi!ar fi super.de la inceput avem cam aceleasi "probleme" si cine stie.Eu nu as fi crezut ca la 38s am sa fiu asa bine.ce harnicuta ai fost.eu maine ma apuc de curatenie(desi e curat ca a fost mama sa-mi faca,dar gasesc eu )

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

Sunt sora ei. Cris a nascut pe 29 mai, vineri la 2:10 dimineata prin cezariana, fetita de 3kg, 50 cm si scor 8.
Va multumeste pentru incurajari si morcovi, va pupa pe toate.
Cand se va simti mai bine va intra ea pe forum.

39+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR sa cobeasa cineva si la mine poate vine si fi-mea odata

cris, felicitari refacere rapida, sanatate si mult laptic

Bine ai venit Miruna Alexandra, sa fii sanatoasa, mancacioasa si sa-ti bucuri parintii zi de zi

39+

AMR 7 zile

Mergi la inceput

Cris, felicitari, sa fii sanatoasa si sa-ti traiasca printesa mult-asteptata, ne-ai tinut in tensiune!

Va multumesc mult tuturor celor care mi-au urat o zi buna cu prietena mea, asa a si fost, mi-a facut si hipnoza si tort , si eu i-am facut parul si picturi pe unghii, a fost foarte relaxant.
Pentru cele care sunt in Bucuresti si vor sa se declanseze travaliul, v-o recomand, este usor prin hipnoza, ea mai sta in tara pana in 13.

Va multumesc la fel de mult tuturor celor care mi-au inteles supararea in legatura cu nasii, pe cuvant ca nu sunt absurda. Si apropo de suflet investit si interes, nasa ma suna de 2 ori pe zi sa ma intrebe cum ma simt, dimineata a gasit telefonul inchis la 8:30 si a intrat in panica. Ma simt rasfatata, i-am multumit pentru telefon mai tarziu si a spus ca nu am nici un motiv sa-i multumesc, este normal sa fie interesata .

Carla, s.37 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Clody, uraaaaaaa, mai ramane sa mutati si voi niste mobila prin pat si poate vine mandrul .
Flobaby, chiar ma gandeam ca nu ai mai scris demult . Pai daca stai acasa nu trebuie sa stai in pat neaparat, sigur ca te-ai plictisi.
Anda, noi le-am dat cadou nasilor un set pentru pat cu asternut si pilota, ceva mai de soi. Imi pare rau pentru voma printesei, poate doar scoate supraplinul. La varsta asta au circulatia periferica foarte putin reglata, nu te speria de maini si picioare reci.
Philip, aici se considera normala scaderea fiziologica de 10%, iar daca nu s-a facut cantarirea cu acelasi cantar si in aceleasi conditii, chiar nu ai de ce sa-ti faci probleme. Noi o cantaream pe Saby la inceput cu un cantar de bucatarie digital, care merge doar pana la 3 kg, asa am vazut exact cate 20-30g luate zilnic.
Cu sanii ti-a spus Ioana, nu trebuie sa fie tensionati mereu, chiar daca ti se par moi si fara laptic, daca te apesi pe areola si curge este in regula. Cand o sa faci o pauza mai mare de alaptat (3-5 ore) o sa-i simti iar full.
Yioanna, felicitari pentru o bebelina atat de bine crescuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

nicuratze multumesc! am mai pus cateva... azi puiul meu a avut chef de poze

yioanna merci draguto! abia astept sa iti vad si tie printesa

Clodya sa inteleg ca te amagesti singurica?

Fetelor, am un cantar acasa ce imi arata 68 kg... cred ca s-a busit saracul de la cat l-am stresat inainte de sarcina cu slabitul pai cum sa fi pierdut mai bine de 20 kg??? eu nu ma simt ca si cum nu le-as mai avea... poate 10 in minus da dar nu 20... uffff acum ma roade rau sa merg sa ma cantaresc "pe bune"! mare va fi dezamagirea...

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

mamicile si burticile si toti bebelici!
Nu prea am timp sa tin pasul cu voi acuma, inca in timpul liber ne odihnim si noi cu bebeul, ne trezeste cam din 2 in 2 ore la papat, este un mancacios si ma bucur, numai ca suntem rupti si eu si tati, asa ca intru rapid sa va multumim de urari si sa va spune ca pana acuma ne prezentam foarte bine, laptic este, colici nu sunt deci totul e ok!
Am o intrebare la mamici...al meu Rares suge de la san, apoi ii mai dau 60 ml din laptele muls cu pompa sau este cand ii dau doar lapte muls cu pompa cam 100 ml, si il bea pe tot, nu e prea mult pt el? Avand in vedere ca are doar o saptamana si 3 zile? Voi cat le dati la bebei sa bea?
Clodyac noi am venit pe lume pe data de 23 mai
Va pupam pe toate si abia astept sa ne revenim umpic si sa intru mai des pe la voi!

mamai fericita de ingeras Rares Florin

Mergi la inceput