Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

lauraoana:bun venit acasa si sa te refaci cat mai repede,sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!asteptam poze cu Basti!

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

V-am zis ca maica-mea ne-a facut "surpriza" sa se opereze de varice fix cand eram noi la mare. Acum m-a informat foarte senina ca ea nu poate veni la spital cand nasc, fiindca ii e greu cu piciorul, nu poate face cu el nu stiu ce... Nu ca m-ar fi ajutat la ceva, poate doar la cresterea tensiunii, ca am inteles ca anestezia de regula o scade, dar asa, ca idee...

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Tot voiam sa va spun, si eu am avut "inverted nipples" si a fost rau de tot, dar am alaptat exclusiv pana in februarie anul asta, la 1 an si 7 luni. Prima luna a fost de cosmar, nu mi-a aratat nimeni nimic, plangeam de durere cand o puneam la san, dar ideea este ca se poate, acum mi s-au format si mie niste sfarcuri .

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
ei, daca am laudat copilu', aseara s-a sculat la 2 ore si daca mai si alapta 30-40 de minute va dati seama cat am dormit (treziri de la 9, 11, 1, 3 si 6). la 6 juma am zis ca ma culc ca el mai trage un pui de somn sanatos atunci dar la 7 s-a trezit Philip si voia la mami si baby asa ca nik somn. am trimis copilu si bunica la parc si-am dormit 1 ora, imi vine sa cant de fericire, mai am 1 ora pana ma duc sa-i iau timp in care trebuie sa hranesc si micutul sa nu ma trezesc cu surprize pe drum.
dici, andreea, felicitari pt nasteri!
eu va citesc pe toate dar nu am inca energie sa raspund tuturor.
oanaMVT, glicemiile imi ies bine, in spital ma speriasem ca erau mai nasoale ca in sarcina.

CUM SI CAT DORM MICUTII VOSTRI? MAI ALES NOAPTEA, BEBELUSII MAI MARI (1 luna)?

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Felicitari proaspetelor mamicute si bun venit puiutilor!!!

Nu prea mai apuc sa citesc mare lucru, am asa o lipsa de energie, cu toate ca fata e cuminte, nu stiu ce-i cu mine...
Fata deja si-a format program, are 6 mese, ziua suge la 3 ore si noaptea o singura data, pe la 3. Sper sa o tina Dumnezeu tot asa, in 80% din timp nici nu simt ca am copil mic in casa.
Noua inca nu ne-a cazut buricul, si fata are maine 2 saptamani, oare n-ar fi trebui sa-i cada?

Ioana, groaznic cum te simti. Sper sa-ti revii repede, repede, sa fi ok la botez.
Ioana, la Sara in cat timp i-a trecut icterul? Andreea a facut icter precoce, care a debutat in primele 24 de ore, din cauza incompatibilitatii de grupa, si inca nu i-a trecut de tot.

Andreea, iti doresc o noapte mai usoara .

Va pup pe toate si sper sa intru mai des de-acuma.

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi

"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna ,fetele!
Felicitari noilor mamici Cris,Simsof ,Serialbastre ,Dicarstea refacere rapida si mult laptic pentru minuni.Bun venit albinutelor Miruna ,David,bebe de serialbastre si Theodor,sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri!
La cat mai multe lunite ,multa sanatate si somnic fara colici pentru Marina Denise!
Felicitari fetelor pentru vestile bune de la medic.
Felicitari Darius pentru luarea in greutate .Mai aveti colicei,Maria?

Yioanna,suntem bine ,multumesc pt grija.Ieri am plecat de nebuna cu sotul pana la tara (vreo 100 de km ,de zicea lumea ca poate nasc pe acolo),azi am trebaluit prin casa,am facut un tort de capsuni,yummi,va pun si poze mai tarziu ,am stat f mult in picioare dar nicio treaba n-are Anto.
V-am citit dar nu mai stiu cui sa raspund ,fug acum ca mi-a venit sotul si merg sa punem masa.Intru mai tarziu daca am timp.
toate albinutele!

Mirela 38+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

miruta:uff,sant mai usurata acum,paraca la timp ai aparut pe forum,imi faceam griji ca poate Anto s-a decis sa vina.Ma bucur ca sunteti bine!Pofta buna!suna bn tort de capsuni,sa-mi pastrezi si mie o feliuta!

Yioanna 38+ Stefania Alexandra

http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
http://picasaweb.google.com/yioanna

AMR 2 saptamani pana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

fetele eu am sa schimb capitolul acum ca sunt obosita sper ca nu va suparati va pup pe toate

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai.iunie09 spune:

VA INVIT CU DRAG LA UN NOU CAPITOL

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Hop si eu cu vesti ...de fapt fara vesti.Am fost azi la dr si...nu a venit dr asa ca nu stiu inca ce face BB.Dr mea are o problema cu socrul si a fost azi la spital cu el asa ca la maternitate nu a mai ajuns.Ma duc maine poate reusesc sa dau de dansa ca alfel cred ca mor de nervi
simsof felicitari pt BB babanos sa-ti traiasca sa va bucurati de el
serialbastre felicitari mamicosa-ti traiasca minunea sa va bucurati de ea si sa va faca viata fericita.cristina multumim de vesti
ioana baga repede niste ceaiuri,miere,lamaie si eventual o frectie si uite si un la 6 ore de la mine sa treaca pana sambata
dicirstea felicitari mamicoooo,multi pupici si refacere rapida
maria ma bucur pentru vestile bune de la dr s-o tina bebe tot asa
anaela am fost si eu azi la medicul de familie si chiar m-am certat cu una care nu era chiar baba.M-a vazut in fata usii si mi-a spus ca mai e lume pe culoar care asteapta tot la dr.I-am aratat coala A4 de pe usa pe care scrie foarte clar ca am prioritate la consultatii si am bagat si o fata demna de filme de groaza.Nu a mai comentat ...nu stiu de ce dar cred ca din cauza de fata mea
voicu bebi ce dulceata de fetita am vazut eu da mama ei e cam chitroasa un pic sau mi se pare?Doar 4 poze?!?!?!?Baga repede mai multe ca ne suparam
LauraOana bine ai revenit.Noi am fost tare cumintele cat ai lipsit...cred ca meritam niste poze nu?
oana mvt foarte tare dl maseur...poti sa-i faci reclama si garantez ca o sa aiba succes...si brotacelul mic ce frumos sta la masaj...

DANA 38+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput