Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ganesha sa vezi ce emotionant e cand sugege bebe mic laptic!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Hello fetelor,

Felicitari noilor mamici Cris, Simsof, Serialbastre, Dicristea si bun venit albinutelor.

Noi raportam un bebe un pic mai mare fata de acum 2 saptamani, adica 2600g. A luat in greutate, asa ca am scapat de cezariana. Am intrat in linie dreapta, dar colul e inca inchis. Medicul ne-a recomandat huta-huta cat incape.

38+ saptamani cu Ada Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Hello fetelor,

Felicitari noilor mamici Cris, Simsof, Serialbastre, Dicristea si bun venit albinutelor.

Noi raportam un bebe un pic mai mare fata de acum 2 saptamani, adica 2600g. A luat in greutate, asa ca am scapat de cezariana. Am intrat in linie dreapta, dar colul e inca inchis. Medicul ne-a recomandat huta-huta cat incape.

38+ saptamani cu Ada Ruxandra

Felicitari pt vestile bune! Pai atunci spor la imbinat utilul cu placutul!!!

38+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Yupii, am recuperat din urma!!!

Simsof, Serialbastre, felicitari pentru ca aveti pruncii in brate, sa fiti sanatosi cu totii si asteptam poze si povesti.

Clody, eu cred ca mai ai putin. Parca vad ca ne spui ca ai contractii la 3 minute dar mai stai sa completezi ceva la listuta .
Maria, felicitari, ma bucur ca Darius creste atat de bine .
Anaela, eu m-as fi certat cu babele . Sau poti sa schimbi dr. de familie.
Kiralina, ma bucur ca ai scapat de cezariana, supeeeer!
Oanaalex, felicitari pentru inceputul alaptatului exclusiv!
Ioana, multa sanatate, cam rau te-a intors viroza, offf, nu stiu ce sa mai zic, sper sa-ti revii cat de cat pana sambata si sa nu ia si fetele.
Flobaby, , intepaturile sunt de la col, durerile in bazin de la largirea lui, se pregateste sa treaca bebe pe acolo.
Lauraa, , ai dreptate cu nasii. Anticolici poti sa-i dai la fiecare masa altceva, sa vezi ce merge mai bine.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ganesha spune:

alynta...sunt sigura ca e tare emotionant sa-l tii la piept si sa-l alaptezi
kiralina... ce huta-huta cu burtoiul asta?pt mine e prea mult, yoga nu fac iar sotul de cand a vazut filmul de la scaner si a vazut ce jos e capul lui bebe face orice pt mine dar numai de huta-huta sa nu-i pomenesc.

39+ Stefan Amir
http://picasaweb.google.com/ganesha977/EuSiAmir#

Mergi la inceput

Yioanna, nu arati mai matura dar te cred ca te simti si gandesti altfel.
OanaMVT, multumesc pentru cuvintele despre nasi .
Mada, multumesc mult pentru comentariile la poze . De ce se asteapta dr. la travaliu lung? La fiecare femeie este altfel, nu are cum sa stie.
Happymum, , nu dispera, o sa vina bebe si la tine cu siguranta. Alaltaieri a nascut o cunostinta de 40 ani careia i se spusese ca a intrat la menopauza si nu mai are nici o sansa la bebe, asa ca a adoptat un baietel si o fetita. Si uite ca se poate.
Roxi, bun venit acasa, imi pare foarte rau pentru mama ta, offff.
Ioana, felicitari pentru controlul de 6 saptamani, cum trece timpul!!! Ma bucur ca Sara ia bine in greutate.
Anda, te cred ca n-ai spus de metoclopramid ca asa ai visat tu noaptea, dar sunt doctori si doctori... Eu ceas nu port, dar mi-am luat de la mare o bratara din scoici care mi-e draga si va fi pe post de bratara de alaptare .

Cu Nemora am vorbit astazi, inca nu are calculator (doar internet ), este bine, de refacere nu se pune problema pentru ca a nascut natural si fara epi- si epi- , fetita suge foarte bine si doarme bine, Karolina este cam geloasa cand suge surioara dar nu s-a dat cu fundul de pamant sa guste si e. Deci toate cele 3 fete sunt bine si s-au adaptat usor.

Carla, s.38 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV
Cu Nemora am vorbit astazi, inca nu are calculator (doar internet ), este bine, de refacere nu se pune problema pentru ca a nascut natural si fara epi- si epi- , fetita suge foarte bine si doarme bine, Karolina este cam geloasa cand suge surioara dar nu s-a dat cu fundul de pamant sa guste si e. Deci toate cele 3 fete sunt bine si s-au adaptat usor.

Carla...multumim pentru vesti!

Sa nu radeti de mine dar am tot citit aici despre bratara de alaptat...si nu stiu ce inseamna.Ma lumineaza si pe mine cineva?Va rog ...

Ramona 38+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele ...am reaparut si noi
eu dupa operatie ma simt binisor,bebelina mea este bine si ea papa cam la 3 ore numai k au inceput colicii la noi de vreo 3 zile si ii dau sab simplex pana acu vad ca ii face bine ,noaptea dupa ora 2-3 nu prea mai doarme . in patutzul ei nu vrea sa doarma deloc ,cum o punem la ea in patutz cum incepe un miniconcert si asa ca o iau cu noi in pat sa faca nani..stiu k nu e bine dar ce sa facem .
sper sa pot sa intru mai des ,cum prind si eu timp liber si doarme pitica. va pupacesc pe toate si felicitari proaspetelor mamici si sa le traiasca bebelusii sa fie sanatosi si cumintei!

Anca mami de bebelina Larisa Elena(18.05.2009) ...

www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

si noi pe fuga.... la toate fetele

felicitari noilor mamici, sa dea DD sa aveti parte numai de copii sanatosi si daca se poate fara colici

MARNA DENISE LA MULTE LUNI SI LA MULTI ANI INAINTE, SA-I BUCURI PE PARINTI IN FIECARE CLIPA

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Anca, multumim de vesti!

RamonaP., ha ha ha! Nu rad de tine, doar ca nu e nici o chestie de care sa fi stiut. Vorbeam cu Anda pe mess mai demult si ii spuneam ca eu dadeam la bebe sa suga o data dintr-un san si data urmatoare din celalalt, dar ca sa nu uit imi scriam pe ceva cand si din care i-am dat. Mai greu era noaptea si cand ii dadeam pe drum. Anda a venit cu ideea geniala ca, de fiecare data cand ii da, sa-si schimbe bratara de pe o mana pe alta. Mi s-a parut atat de simplu si logic incat mi-am cautat "bratara de alaptat" .

Mergi la inceput