Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(95)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu am luat capsule cu pulbere de seminte si nu iau 4 ci numai 2 pe zi. mi-e c-oi face prea mult lapte :)

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui simsof

felicitari mamicilor de pana acum si laptic mult la bebei.
Voiam sa va spun ca s-a nascut baby David chiar de due date-ul lui pe [b]1 Iunie la ora 4:20 am (11:20 am ora Romaniei) prin nastere naturala 100% doar cu epiziotomie. A cantarit 4,465 kg (9lb si 13 ounce) si 53 cm.[\b] Travaliul a fost de 8 ore in total dar mult mai dureros decat la Daria...deh, a fost si mare!
Acum e doar pe colostru si merge bine, vreau sa-l hranesc doar natural, dar am probleme cu "inverted nipples" si fac eforturi mari...
Mai intram sa povestim din nastere.
Nasteri usoare la mamici si curaj mutl!

mamica de Daria (26.09.2005) si David (01.06.2009)

FELICITARI!

Bine ai venit bebe David, sa fi sanatos si cuminte

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Serialbastre

Nastere usoara, refacere rapida si o bebelina sanatoasa

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui negaracristina

Am deosebita placere si onoare sa anunt nasterea celui mai nou membru al acestui forum. Nascuta la 22.55, 3080 g, 50 cm, scor Apgar 8 (din cauza circularei), cea mai cuminte fetita. Nastere normala si rapida , mamica: Serialbastre. Mama si fetita se simt bine

Cristina & Elise-Stefania

FELICITARI! ce bine ca ai nascut repede si ca sunteti amandoua bine refacere rapida si mult laptic

Bine ai venit bebelina de Serialbastre, sa fi sanatoasa, cuminte si necolicoasa

Serialbastre asteptam "reteta" nasterii si poze

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata dragutele stam la o nu?

serialbastre felicitari pentru printesica sa iti traiasca sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii iar tie mamico iti doresc recuperare rapida si felicitari pentru nastere usoara

happymum si eu am niste emotii dar bebe razvan face cum vrea el aseara am adormit cu o durere de spate dar am dormit bine deci nici o schimbare sa vedem azi

sunt tare curioasa sa vad daca azi se ve schimba ceva cred ca va fi asa : cu cat astept mai mult cu atat mi se va parea ca dureaza prea mult nu fetelor? dar nu ma pot abtine

PS cristina te rog frumos sa ne spui daca stii numele puiutei de serialbastre ca am trecut-o in listuta dar nu stiu numele ms frumos

va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

clodyac multumim de cafea...la raport ca in fiecare dimineata. Mai trebuie sa ai un pic rabdare, poate azi se hotaraste Razvan sa va cunoasca

Eu nu am dormit bine azi noapte... pe la ora 1 m-am trezit si nu am mai putut dormi pana pe la ora 4, asa ca numai buna cafeaua in dimineata asta

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

MARINA DENISE, bebe de Ely

LA MULTI ANI pentru prima lunita implinita, sa fii sanatoasa, cuminte si sa-ti bucuri parintii zi de zi

39+

AMR 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Hola chicas hermosas!

Azi m-am trezit foarte happy!

In primul rand, vreau sa incep cu:

Felicitari SeriAlbastre si Simsof!

La multe lunite si la multi ani Marina Denise!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

relusha ma bucur ca ti-a priit cafeluta poate te odihnesti azi un pic

deea24
ma bucur ca esti vesela sa ai o zi pe masura bunei dispozitii

La Multi Ani!!!! Marina Denise si din partea mea sa fii sanatoasa si norocoasa si sa iti bucuri parintii

39+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

yioanna te cred dar mai lasa bebelina la caldurica ca e tare bine pt. ea! ai ramas la fel de frumoasa ca inainte, de fapt ce vorbesc? esti mult mai frumoasa, doar acum esti graviduta nu?

Simsof felicitari inca o data pentru nastere normala la un bebe asa de mare! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de el in fiecare zi!

Serialbastre te asteptam acasa la povestit si poze! Sa-ti creasca fetita mare, sanatoasa si frumoasa!

negaracristinamultumim de vesti!

ganesha felicitari pentru colostru! eu nu puteam scoate nici macar o picatura dupa ce am nascut credeam ca nu o sa am laptic in veci!

Ramona ce de emotii ne incearca atat in sarcina cat si dupa! si eu eram la fel, lacrimam pentru orice! Si acum cand ma uit la puiul meu cum doarme imi vine sa plang de fericire!

Andreea felicitari pentru renuntarea la aparatoare! super!! ma bucur ca e mai bine cu Philip!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput