Aspirante optimiste >20 ani(407)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

felicitari Nicole pentru bebica...mi se pare ca esti fr linistita....eu cand am aflat ca sunt gravi nu mai stiam nici sa stau pe scaun.....
Sarcina usoara si la termen,si o nastere usoara cu bebe sanatos...
ps:poate ne intalnim pe parcurs...o luam si pe anca cu presimtirea ei...si luati-ma si pe mine!!!please!!!

deChristian Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Nikole felicitari Asa dai tu vesti din astea in liniste ca o pisica - sa nu te auda nimeni..... Sa te simti bine si o sa ai o sarcina usoara la termen si bebe sanatos.

Eu ..... se pare ca am ovulat......cel putin asa imi spune temperatura ca eu habar nu am..... Ce vremuri am ajuns - eu nu stiu cand ovulez..... pssssssssssss
Asa ca ovulatia in ziua 22, acum sunt 3 dpo si de ieri dimineata am dureri de ciclu de imi vine sa ma
Si ieri m-am tuns singura ca de asa e cand stai la tara si trebuie sa te duci la oras sa te tunzi - te lasi lehamite. Si uite asa ca nu m-am mai tuns de mai bine de 2 ani (da stiu stau la tara doar de 3 luni). Si parul meu era tare "obosit". A iesit nesperat de bine - nu m-am asteptat
Un sfarsit de saptamana minunat

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Felicitaaaaaaaaari In timp ce iti scriam a intrat sotul pe usa si i-am zis cu zambetul pe buze "ii gravida Nikole!" la care el saracu' "cine?" Asta ca sa vezi cat sunt de happy! Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios! Fetita ce zice?
Te

"Two are better than one, for if they fall one will lift up the other."

baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Felicitari Nikole
...mmmmmmmmm...abia astept sa ma infrupt din ce dai tu pe acolo de mancat si de baut..
Sa dea DD sa ai un copilas sanatos...o sarcina usoara si la termen...
Doamne Ajuta!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana2909 spune:

Nikole felicitari pt. bb, sa-ti dea DD tie si bebelului tau multa sanatate. Si acum daca tot ai animat forumul tragene si pe noi la cel de garvidute.

Camy felicitari pt. mogaldeata ce o porti in pantec, am vazut pozele si e foarte dragalas.

Va pe toate si va doresc un weekend placut si productiv.

http://tt.lilypie.com/nr4up3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Eu ..... se pare ca am ovulat......cel putin asa imi spune temperatura ca eu habar nu am..... Ce vremuri am ajuns - eu nu stiu cand ovulez..... pssssssssssss
Asa ca ovulatia in ziua 22, acum sunt 3 dpo si de ieri dimineata am dureri de ciclu de imi vine sa ma

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Cine stie....poate durerile astea inseamna ca o sa fie cu ochisori pt curajul de ati baga singura foarfeca in par, eu nu am mai facut asta de mult dar la ce par am, si slab si sta numai cum vrea, cred ca m-as sinucide sa trebuiasca sa ma tund singura.

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Nicole felicitariSarcina usoara si bebe sanatos!!!!!

Weekend placut fetelor!!!!!

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=350486644&albumId=253576087" target="_blank">Nunta noastra 17.05.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramayanaa spune:

wow, nikole, felicitari din toata inima!!!!!!!!!!

la mine e ziua 2, dar am niste dureri de-mi vine sa ma sui pe pereti, burta si spatele (zona lombara si mai jos)

Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...

http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Felicitari Nikole!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubirisca spune:

Buna dimineata fetelor,
Sper ca nu m-ati uitat, am facut o pauza ceva mai lunga insa v-am urmarit in fiecare zi.
Ieri am fost la doctor si am primit vesti bune, sunt bine la un prim consult si acum urmeaza cateva analize; doamna doctor ne-a dat liber la asa ca vom presta cu drag si spor

Mergi la inceput